עבור לתוכן

טמפרטורת עבודה של 6600GT בעל קירור פסיבי

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם:

GIGABYTE - GV-NX66T128VP

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר.

לא ממש בדקתי את הגבול העליון.

בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C

האם זה הגיוני?

האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה?

מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין לי תשובות לשאלות שלך, אבל בכל זאת:

- האם אתה רואה הפרעות כלשהן בתצוגה כשהטמפ' גבוהה מאוד?

- תנסה אולי לשפצר מאוורר מול הכרטיס שיעזור בקירור (אולי אפילו שניים). יש מדריך + תמונות למשהו כזה בסטיקי בפורום מודינג. אני לא יודע כמה זה ישפר את הטמפ', אבל יש מצב שזה ישפר מאוד אז לדעתי שווה לנסות. (כמובן שגם בטח אפשר להחליף קירור לאחד אקטיבי טוב).

פורסם

בגלל זה אני כל הזמן חוזר ואומר להמנע מקירור פסיבי (במיוחד כשפותחים דיון על התייעצות על קניית כרטיס מסך), ואלה שלא מקשיבים ואומרים שיהיה טוב באים ובוכים שהכרטיס רותח. סוף מעשה במחשבה תחילה.

ואגב, הכרטיס/קירור שלך לא פגום, זו הטמפ' שכרטיסים על קירור הפסיבי עובדים בה.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני כל הזמן חוזר ואומר להמנע מקירור פסיבי (במיוחד כשפותחים דיון על התייעצות על קניית כרטיס מסך), ואלה שלא מקשיבים ואומרים שיהיה טוב באים ובוכים שהכרטיס רותח. סוף מעשה במחשבה תחילה.

אני לא בוכה ולא מתלונן, רציתי מחשב טוב ו .. שקט, ולכן בחרתי בכרטיס הזה.

אני הנחתי, ועדיין מניח ש GIGABYE יודעים מה הם עושים.

אבל רציתי לברר אם הטמפרטורות נורמליות, והאם כדאי לעקוב ולראות עד לאן מגיעים, כי לא נראה לי שההתראה של NVIDIA כפי שרואים במסך שצירפתי הגיונית (145 מעלות)

ובנוסף לא מצאתי מידע רשמי או קרוב לזה לגבי טמפרטורות עבודה של GEFORCE.

אני מניח ש CPU היה כבר נשרף ב 90 מעלות והצ'יפ של NVIDIA בכל זאת עובד.

חוץ מזה אם אגיע למסקנה שצריך מאוורר (אז אכלתי אותה) נוסף, אוכל להתקינו בכל עת.

8/10/05: עדכון סופי לטובת המחפשים בפורום.

=============================

אני פשוט שאלתי את התמיכה של GIGABYTE כי הכרטיס שלי הגיע ל 105 מעלות וזה קצת הטריד אותי.

תשובתם מובאת כאן והם טוענים שהכרטיס מסוגל לעמוד בזה וגם נבדק כך (אל תשכחו 3 שנים אחריות)

Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support.

As to the problem you mentioned, in fact, normally the VGA temperature of high-end VGA cards is also higher. According to the test that we have proceed with 6600 GT GPU, 65-95 degree is pretty normal.

BTW, according to the datasheet of the 6600GT GPU, the highest temperature it can take is over 120 degree, but normally the temperature wouldn't reach so high. Please dont take the extreme condition as normal

.

לאלה שעדיין מוטרדים ניתן לבצע התקנת מאוורר כמוצע בפורום:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0

אני מאמין שבגלל הקרבה לכרטיס ניתן להתקין מאוורר שקט מאוד שיקרר היטב את הכרטיס לפחות ב 15-20 מעלות.

אבל לא לצפות ל 50-60 מעלות במאמץ כי הכרטיס פשוט בנוי אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים