עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

מדובר בשולחן מתכוונן שהוא גם המארז למחשב:

https://lian-li.com/product/dk-05f/

העלות שלו בערך 2000$.

מבירור שעשיתי דרך כל מיני חברות שעוזרות ברכישה מחו״ל, הכי זול שמצאתי זה 1600$ למשלוח + מיסים.

ברכישה + משלוח לארץ ישירות מ-BNH (החנות היחידה שמצאתי שעושה את זה) המשלוח יוצא באיזור 750$ ומיסים כמה שיצא פה. קשה לי להאמין שהמיסים יצאו יותר מ-850$.

החבילה שוקלת 70 קילו והמימדים הם 170-90-70 ס״מ.

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון במשלוח של חבילות גדולות לארץ.

נערך על-ידי captaincaveman

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם היבואן והם אמרו שאין במלאי או כוונה להביא כרגע.

אבל אנסה את TMS, אין מה להפסיד. תודה!

פורסם

אם אתה כן הולך על זה  , אז אתה רוצה משהו שיגיע עד פתח הבית  עם ביטוח ושכל הבלאגן בדרך הוא עליהם.

מאחר וזה יותר מ1000$ זה נכנס לקטגוריה יותר בעייתית והעמילות שתשלם תהיה כמה מאות שקלים לפחות , אני חושב  שאתה לא רוצה להיות במצב שאתה זה שצריך להגיע פיזית  ולשחרר את זה מהמכס.

אז המיסים זה בטוח לא 850$  אבל זה כולל גם את הכאב ראש ( ואת הרווח שלהם ) 

פורסם
  • מחבר

השילוח של bnh למשל הוא עם FedEx, אז זה עד הבית.

פורסם

עדין משלם עמילות . 

פורסם
  • מחבר

יש דרך לדעת כמה?

פורסם

בushops יש שילוח ימי.

לגבי תשלום עמילות, יש לחברות שילוח כל מיני תרשימי זרימה, לא בטוח שהם בעצמם עובדים לפי זה, צפוי כ70-250 ש"ח.

נערך על-ידי none77

פורסם

מנסיוני עמלות של חברות השילוח יכולות להגיע גם ל-500-600 שקל ואין דרך לדעת מראש 

פורסם

שילמתי הרבה פעמים עמילות בעלות של מה שציינתי, בדר"כ משתדל לשלוח עם הדואר הרגיל אם אפשר, למשל USPS, נראה שעבור משלוח בערך כמו שלך צפוי מחיר גבוהה יותר כמו שאמרו.

https://www.fdx.co.il/מכס-ומיסים/

פורסם
  • מחבר

הזמנתי. מה שיהיה יהיה 😅

גם ככה נראה שהם לא יצליחו להשיג את המוצר 

פורסם

מוצר מוזר , הזכוכית העליונה לא מתחממת ? 

פורסם
  • מחבר

יש שם זרימת אוויר מספקת כדי להימנע מזה. הכל כמובן יהיה עם קירור מים ככה שעוד פחות חום מהרגיל יפלט לאויר בתוך המארז.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סופסוף חוזר למלאי, בערך. קיבלתי מייל מהחנות שהמוצר אמור להגיע אליהם בתחילת אפריל ולהישלח אלי 😎

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

image.png.10d9e193a7124f09c78ff1267f0f38ad.png
זו כרגע התוכנית של קירור המים בשולחן.
לגבי הרדיאטורים אני לא בטוח עדיין... EK אמורים לצאת עם סדרה חדשה בשבועות הקרובים. בכל מקרה לא נראה לי שאזמין את זה לפני שהשולחן יגיע אלי, אז יכול להיות שהם כבר יספיקו לשחרר אותם.

לגבי מאווררים, נראה לי שאלך על אלה של LianLi. זה יוריד את כמות הכבלים מ-28 (14 מאווררים ולכל אחד כבל רגיל וכבל RGB) ל-8 (4 קבוצות של מאווררים עם 2 כבלים כל אחת)

לשולחן תיכנס כרגע המערכת הנוכחית, אבל כשיגיע הדור הבא היא תוחלף, ובתור מערכת שניה שרת NAS.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים