עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

בדיקה וחיפוש של בעיות דומות בטרם פרסום הודעה חדשה זה דבר מבורך .

האם עברת על כל הדיון, בדקת את מה שהוצע לפותח הדיון המקורי ? הבעיה שלך באמת זהה ועל מחשב חדש ? 

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 33
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• זהירות! אל תעשה את זה ללא ניסיון... עדכון ביוס עושים דרך הביוס אונליין, או שמורידים את העדכון מראש לדיסק USB.

• תקשיב, אני חושד בספק כוח על אף שהספק ממותג מאוד חזק בתחום. הדגם "antec vp700p plus" ידוע שיש לו מסילת 12V לא הכי יציבה במאמץ. אני מציע קודם לנסות להשיג זמנית ספק איכותי של 500~650W, לחבר את

• לא בעיה להחליף ספק, צלם את החיבורים של הספק הקודם שיהיה לך רפרנס לעבודה... מבדיקה שעשיתי המערכת שלך היא 450W נטו, ככה שיש לך מספיק מקדם ביטחון עם ספק 500W (בתנאי שמדובר בספק איכותי ממותג). א

תמונות מצורפות

פורסם
ציטוט של harel1981

בזמן החיבור לחשמל יש נורה שדולקת בלוח האם. שום דבר אחר לא נדלק או מגיב.

עדכון נכון לרגע זה: המחשב אצלם מיום שלישי, שירות הלקוחות שלהם לא עונה בווצאפ, לאחר הודעות מרובות מאתמול בבוקר.
התקשרתי היום בבוקר והייתה אפשרות שיחזרו אלי בSMS או במייל, בחרתי בשניהם.
 חזרו אלי תוך שעה בשניהם וביקשו מס' חשבונית... לאחר שקיבלו את המספר נעלמו עקבותיהם. ולא מגיבים להודעות שלי יותר.

אתמול פניתי למנהל במייל והוא התכתב איתי מספר פעמים תוך שהוא חוזר על המשפט "נחכה לתוצאות הבדיקה"(כאילו מדובר בבדיקה לוירוס הקורונה ש3 ימים עדיין ממתינים).
והיום גם הוא הפסיק לענות להודעות שלי.

זה השירות של KSP חברים. למי שחשב לקנות מחשב דרכם בטעות.
מסננים בכל ערוץ אפשרי, 3 ימים המחשב במעבדה ולא רק שאין תשובות ללקוח, הם מתחמקים ממנו כאילו מדובר בספק שדורש מהם כספים.
פשוט ביזיון.

אשמח לדעת איך הסתיים הסיפור.. סתם מתוך סקרנות

נערך על-ידי itzik429

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בעיית קבלים בספק שלך. אין פריקת מתחים בקבלים ולכן המחשב לא נדלק. אם תוציא את השקע ותמתין 5 דק, ולאחר מכן תלחץ על הכפתור הדלקה כהוא עדיין לא בחשמל, זה יפרוק את המתחים מספק/לוח ואתה תראה שהמחשב יידלק.

תחליף ספק כוח.

גם לי זה קרה והסתדר מייד לאחר ההחלפה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם ככה הרשת מתנהלת ממש לא כדאי לקנות משם.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים