פורסם 2019 ביוני 136 שנים היי וינדוס 10 מחשב DELL I7 משחקי סוליטר עם עברית הפוכה=גיבריש יש פתרון? אפסתי,הסרתי התקנה והתקנתי מחדש ,לא עזר יש פתרון ? תודה
פורסם 2019 ביוני 136 שנים אם המערכת מעודכנת ושום דבר לא עוזר, תנסה להגדיר את מקלדת השפה לאנגלית ראשונה ואת העברית שנייה. כלומר האנגלית תהיה דיפולט וכך כשהמשחק יטען הוא יהיה באנגלית, אם זה עוזר במשהו נערך 2019 ביוני 136 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 ביוני 136 שנים זה באמת בעייה חדשה, אחרי העדכון האחרון של ה - Microsoft Solitaire Collection העברית מופיעה הפוכה. לא הצלחתי למצוא פתרון בינתיים, צריך לחכות שהם יתקנו את זה
פורסם 2019 ביוני 136 שנים מחבר אתמול היה עדכון, היום היה בסדר ולפתע עברית הפוכה אשאל במיקרוסופט ביום א' אעלה לכאן את תשובתם/פתרון
פורסם 2019 ביוני 136 שנים אני מניח שזה קשור להגדרות שפה, תבדוק שאכן מוגדרת עברית כשפה לתוכניות non-unicode. לי העדכון מחק את הקישור למחיצת הEFI, מסכים כחולים לפנים, הייתי מסתפק בסוליטר בג'בריש.
פורסם 2019 ביוני 146 שנים ציטוט של ariel007 זה באמת בעייה חדשה, אחרי העדכון האחרון של ה - microsoft Solitaire Collection העברית מופיעה הפוכה. לא הצלחתי למצוא פתרון בינתיים, צריך לחכות שהם יתקנו את זה התכוונתי לעדכון של האפליקציות של החנות - Microsoft Store - לא עדכוני הוינדוס שהיו ביום שלישי. לפני יומיים נכנסתי לבדוק עדכונים בחנות של מיקרוסופט. היה עדכון לחבילת הסוליטייר ואחרי העדכון העברית מופיעה הפוך. צריך לחכות שהם יתקנו את זה נערך 2019 ביוני 146 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2019 ביוני 146 שנים מחבר בדקתי עברית מופיעה ,אני בכלל לא נכנסתי לעדכוני מייקרוסופט ,רק עדכון וינדוס התקנתי
פורסם 2019 ביוני 146 שנים מחבר עיינתי בחלק מהתשובות זה לא פתר את הבעיה ,אמתין ליום א' אשוחח עם מיקרוסופט ישראל ואעדכן כאן שבת שלום
פורסם 2019 ביוני 156 שנים מיקרוסופט תיקנו את הבעייה. עדכנתי עכשיו את האפליקציה של הסוליטייר מהחנות והעברית עכשיו מופיעה באופן תקין
פורסם 2019 ביוני 156 שנים זה האפליקציה של וינדוס 10 שנקראת Microsoft Store ונמצאת בהתחל של וינדוס 10. אתה מקיש על התפריט של שלוש הנקודות ושם אתה בוחר בהורדות ועדכונים נערך 2019 ביוני 156 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2019 ביוני 156 שנים אתה צריך ללחוץ על שלוש הנקודות, הורדו ועדכונים ושם על קבל עדכונים. זה המסך שמופיע, גירסת סוליטייר 4.4.6132.0 נערך 2019 ביוני 156 שנים על-ידי ariel007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.