עבור לתוכן

משחקי סוליטר עם עברית הפוכה=גיבריש יש פתרון?

Featured Replies

פורסם

היי

וינדוס 10 מחשב DELL I7 

משחקי סוליטר עם עברית הפוכה=גיבריש יש פתרון?

אפסתי,הסרתי התקנה והתקנתי מחדש ,לא עזר 

יש פתרון ?

תודה

פורסם

אם המערכת מעודכנת ושום דבר לא עוזר, תנסה להגדיר את מקלדת השפה לאנגלית ראשונה ואת העברית שנייה.
כלומר האנגלית תהיה דיפולט וכך כשהמשחק יטען הוא יהיה באנגלית, אם זה עוזר במשהו

נערך על-ידי andralamusya

פורסם
  • מחבר

לא עזר 

פורסם

זה באמת בעייה חדשה, אחרי העדכון האחרון של ה - Microsoft Solitaire Collection העברית מופיעה הפוכה. לא הצלחתי למצוא פתרון בינתיים, צריך לחכות  שהם יתקנו את זה

פורסם
  • מחבר

אתמול היה עדכון, היום היה בסדר ולפתע עברית הפוכה 

אשאל במיקרוסופט ביום א'

אעלה לכאן את תשובתם/פתרון

פורסם

אני מניח שזה קשור להגדרות שפה, תבדוק שאכן מוגדרת עברית כשפה לתוכניות non-unicode.

לי העדכון מחק את הקישור למחיצת הEFI, מסכים כחולים לפנים, הייתי מסתפק בסוליטר בג'בריש.

image.png.2e34563d5d40e8f34202a9c40ad7b0d4.png

פורסם
ציטוט של ariel007

זה באמת בעייה חדשה, אחרי העדכון האחרון של ה - microsoft Solitaire Collection העברית מופיעה הפוכה. לא הצלחתי למצוא פתרון בינתיים, צריך לחכות  שהם יתקנו את זה

התכוונתי לעדכון של האפליקציות של החנות - Microsoft Store - לא עדכוני הוינדוס שהיו ביום שלישי. לפני יומיים נכנסתי לבדוק עדכונים בחנות של מיקרוסופט. היה עדכון לחבילת הסוליטייר ואחרי העדכון העברית מופיעה הפוך. צריך לחכות שהם יתקנו את זה

נערך על-ידי ariel007

פורסם
  • מחבר

בדקתי עברית מופיעה ,אני בכלל לא נכנסתי לעדכוני מייקרוסופט ,רק עדכון וינדוס התקנתי 

פורסם

הבעיה הזו מופיעה אצל עוד אנשים.

תראה פה 

פורסם
  • מחבר

עיינתי בחלק מהתשובות זה לא פתר את הבעיה ,אמתין ליום א' אשוחח עם מיקרוסופט ישראל ואעדכן כאן

שבת שלום 

פורסם

מיקרוסופט תיקנו את הבעייה. עדכנתי עכשיו את האפליקציה של הסוליטייר מהחנות והעברית עכשיו מופיעה באופן תקין

פורסם
  • מחבר

מאיזה חנות?

פורסם

זה האפליקציה של וינדוס 10 שנקראת Microsoft Store ונמצאת בהתחל של וינדוס 10. אתה מקיש על התפריט של שלוש הנקודות ושם אתה בוחר בהורדות ועדכונים

‏‏לכידה.PNG

נערך על-ידי ariel007

פורסם
  • מחבר

אצלי זה לא עדכן ,נשאר גיבריש ,תודה בכל אופן

פורסם

אתה צריך ללחוץ על שלוש הנקודות, הורדו ועדכונים ושם על קבל עדכונים. זה המסך שמופיע, גירסת סוליטייר 4.4.6132.0

‏‏לכידה.PNG

נערך על-ידי ariel007

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים