עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול מיותר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.
כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד.
אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד.
תודה רבה.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה....

 

פורסם

אם חשיבות איכות הקול היא לא פסיכית, אולי פשוט כרטיס קול קטן ב-USB ל-3.5 ממ?

פורסם

איזה מחשב, איזה כרטיס מסך? איזה מסך? אולי כבר קיים התקן קול בתוך כרטיס המסך שאפשר איכשהו לנווט לרמקולים חיצוניים?

פורסם
  • מחבר

עקב בעיית חוסר מקום, המחשב מחובר לטלוויזיה בלבד, אין מקום גם למסך וגם לטלוויזיה.
לטלוויזיה אין יציאת אודיו בכלל, המחשב מחובר אליה בחיבור HDMI, ודרכה כמובן שומעים צלילים. כרטיס המסך הוא MSI GTX 650 Ti, לוח אם של גיגהבייט GA-H77-DS3H והביוס מעודכן לגרסה האחרונה שלו.
הבעיה היא כשאני רוצה לחבר אוזניות או רמקולים נורמליים ואז יש בעיה, הכרטיס קול המובנה לא עובד, התוכנה שלו כל הזמן מראה הודעות על ניתוק וחיבור אוזניות/רמקולים.
חיפשתי מדריכים לבעיה הזו וזו בעיה מוכרת, הלכתי לפי כל המדריכים ושום דבר לא עזר והכרטיס לא מוציא צלילים, לא מיציאת האוזניות ולא מיציאת הרמקולים.
כנראה שהכרטיס נדפק.

 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים