אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,553 דיונים בפורום זה
-
בהשראת הדיון הזה: http://www.head-fi.org/forums/f4/pics-headphones-read-rules-212768 אבל כיוון שברור שבפורום ישראלי לכתוב משהו כמו "בלי מילים" לא יעזור, מותר מילים, אבל חובה תמונות, כמה שאתם רוצים, אבל עדיף רק אחת של כל אוזניה. בכל אופן, פרסמו תמונות של אוזניות שיש/היו לכם. חובה שאלה יהיו תמונות שלכם ולא תמונות שמצאתם ברשת. כמובן שאני אתחיל עם תמונות. אוזניות הגיימינג למיניהן לא נכללות (אותן אפשר לראות במדור ביקורות הסאונד שלנו). כמו כן, תמונות של חלק מהאוזניות (לדוגמא ה-A900, ה-RP21, חלק מה-K340, ועוד אחת או שתיים) לא הצלחתי למצוא במחשב, הנה התמונות שכן הצלחתי למצוא: נתחיל מה-K340, 2 זוגות ללא מודינג, ו-4 זוגות נפרדים עם מודינג: סנהיזר HD280: אלסנדרו MS1…
-
- 147 תגובות
- 258.1k צפיות
alexkidd replied -
-
אהלן אנשים, מדיי פעם אני נתקל בציוד טוב במחירים דיי מצחיקים, ואני חושב שזה פשוט חובה להמליץ לאחרים. אני מניח שגם אתם לא פעם נתקלים בדיל טוב שכדאי לחלוק עם חברי הפורום. אני חושב שכדאי שנגדיר כמה כללים בסיסיים בכדי לא להפוך את זה לדיון זבל. 1. מבצע טוב זה לא 5% הנחה, אלא הבדל באמת משמעותי של נגיד 25% ומעלה. כשיש מבצע לא רציני, זה חסר טעם לציין אותו כאן. 2. אין טעם לציין מבצעים על ציוד זול ממש (אוזניות של 200-300 שקלים לדוגמא, סטים של 2.1 ב-500 שקלים גם דוגמא), אלא אם כן מדובר על מבצע שלא נראה שכמותו מעולם. 3. נא לא להפוך את זה לדיון של ספאם, אלא באמת למשהו שיעזור. אני אבקש ממנהל הפורום להוסיף את הדיון הזה לדביק הראשי, ואתם יכולים ללחוץ על כפתור "יידע" בתחתית העמוד בכדי לקבל…
-
- 270 תגובות
- 350.2k צפיות
- 1 follower
ClassMulder replied -
-
אז הראשון ננעל בגלל ספאם, אני כבר לא ממש זוכר אם היה שני או לא. אז בואו נפתח אחד חדש ונקווה שהוא יחזיק קצת יותר זמן (עם מעט ספאם והרבה תמונות, גם נשכנע את מנהל הפורום החדש שלנו שיכניס את זה לדיון הדביק של הקישורים). אז, תרגישו חופשי לפרסם תמונות של מערכת הסטריאו/קולנוע ביתי שלכם. אם זה כרטיסי קול, רמקולים, טלוויזיות, אוזניות, מגברים, כל הבא ליד. גם אני כמובן אפרסם במהלך הסופ"ש. Anatoli. חוקי הדיון: כול הודעה חייבת לכלול תמונה של המערכת של כותב ההודעה. הודעות שלא יעמדו בתנאי הנ"ל ימחקו, ומפרסמם יקבל אזהרה.
-
- 187 תגובות
- 287.7k צפיות
HORADRiM replied -
-
מדריכים: אודיו: המילון לצרכן האוזניות המתחיל FAQ: המלצות לקניית מערכות שמע וכרטיסי קול איך לרכוש מערכת סטריאו משומשת - עם דגש על מערכות וינטאג' סנהייזר CX300 - כיצד להבחין בין זיוף למקורי, ומידע נוסף מדריך לשימוש בתוכנת RMAA- תוכנה למדידת כרטיסי קול [*]קולנוע ביתי: מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD איך מחברים את המחשב לטלויזיית LCD מאמרים וביקורות: מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי מדור ביקורות הסאונד של HWzone אלבומים מומלצים - הגרסא האודיופילית חיבורים נפוצים בתחום האודיו - ומעט על דיגיטלי מול אנאלוגי מפגשים: מפגש האוזניות הראשון מפגש האוזניות השני מפגש האוזניות השלישי מפגש האוזניות הרביעי מפגש האוזניות החמישי מפגש האוזניות השישי דיונים מענינים: תרבות האוז…
-
- 0 תגובות
- 48.9k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
ClassMulder replied -
-
הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
- 3 followers
tuanheo replied -
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
- 5 followers
Madden Carlos replied -
-
שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 3 followers
jonhmas replied -
-
היי יש לי את ה-TCL C737 (כנראה מודל מקומי או משהו, מתבייש בכלל שנגעתי בחברה הזו). כל כמה ימים אני לא מצליח לראות תוכן באפליקציות. יש רק תמונה ירוקה. הצליל והממשק בסדר. האופציה שלי היא או לעשות ריסט דרך הגדרות או לנתק מהחשמל. מישהו נתקל בבעיה דומה? ראיתי כל מיני פתרונות ביו-טיוב עם נקודות ירוקות או בהודית... לא ממש עוזר לי. לעשות Factory Reset בדבר הזה זה סיוט.
-
- 0 תגובות
- 255 צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 203 צפיות
- 2 followers
Milford Cubicle replied -
-
יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 2 followers
algrammarian replied -
-
היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
- 2 followers
ClassMulder replied -
-
שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
ClassMulder replied -
-
הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 277 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
הרבה שנים עם המיקרולאב ועשו את העבודה, מפריע לי הסאב הנפרד משיקולי מקום.. מעוניין להתחדש באידיפר r2000 שאלתי היא האם הדגם הנ"ל יתן סאב טוב למרות שאין תיבה נפרדת? אני לא שומע בווליום גבוה, משמש לגיימינג וסרטים.. האם יורגש שיפור באיכות הצליל בין האדיפר למיקרולב גם בווליום נמוך? האם יורגש סאב באדיפר בווליום נמוך? עד כמה אדיפר בדגם הזה מהווה שדרוג ממיקרולב בדגם שלי? רוצה להחליף בעיקר בגלל חיבור אופטי לסטרימר שקניתי
-
- 0 תגובות
- 272 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיקרופון זוועה של HYPEREX שעלה יותר מזה https://ksp.co.il/web/item/66027 זה זול בגלל שזה ישן או בגלל שזה חרא? ביקורת שמצאתי:
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי אוזניות מסוג sennheiser momentum 4 ואני מעוניין לחבר אותן לאייפון 13 פרו בצורה קווית אבל באופן דיגיטלי (בעזרת USB). אני לא רוצה לקנות מתאם ולחבר לשקע 3.5 כי אז האיכות יורדת לכן זה לא רלוונטי עבורי. ניסיתי לחבר כבל טייפ סי ללייטנינג אך האייפון לא מזהה את האוזניות כמקור חיצוני.. ניסיתי לקנות מתאם מצלמה של אפל , זה עובד אך מחייב אותי להטעין את המתאם הזה עם מקור כוח נוסף ככה שזה פחות רלוונטי לנסיעות ומסורבל מאד. האם הכבל הזה (שהוא לא סטנדרטי) יעשה את העבודה? האם בעזרתו ניתן יהיה לחבר באופן ישיר את האוזניות לאייפון? https://www.amazon.com/gp/product/B09Q2MQMQF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=…
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך usb. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 258 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה לטלוויזיה 65 עד 3000 ש"ח. ראיתי TCL-P735 וגם TCL-65C735 מה ההבדל/מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 3 followers
annaat28 replied -
-
שלום רב, אודה לעזרתכם. יש לי רסיבר קולנוע ביתי ישן av, ללא בלוטוס. אני מעוניינת להוסיף לו יכולת בלוטוס. האם ניתן? ככל שניתן , אודה על המלצה על הרכיב הנדרש בעלות של עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
Gimel replied -
-
2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי Shure SE535 שהן די טובות, אבל לא הרבה מעבר לאוזניות פשוטות שמקבלים עם הטלפון. ההבדל כמובן מורגש אבל לא משהו "מטורף".. מרגישים שהצליל יותר עשיר קצת ויותר מפורט אבל לא משהו קיצוני. אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות Bowers&Willkins Pi7 S2, שהן אותו מחיר -+ כמו הShure, והאם לדעתכם הן עדיפות על ה535 מבחינת איכות הסאונד..? בבקשה להגיב רק מי שיש לו ניסיון וידע עם שני הדגמים. תודה רבה ומועדים לשמחה! 🙂
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-