עבור לתוכן

i3 וגם i5 של אינטל גמרו את הקריירה: הכירו את Ryzen 3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

יש לוחות B250 בטווח של 300 שקל, מקווה שיהיו גם ב B360...

ובכל מקרה אם אתה לוקח לוח B350 עם תנאי בסיסי מאוד לOC (מייצבי מתח מקוררים) אתה לא יורד מ600 שקל ללוח (MSI B350 TOMAHAWK)

לוח של asus B350 רק 360 שח ב TMS.  

בוודאי שאפשר לקחת את הR3 עם זיכרון 2400 ולוח ב 300 שקל אבל אז אתה משאר הרבה ביצועים על השולחן.

כמו שאני רואה זה, שילוש רייזן R3 לOC יהיה דיי שווה במחיר לשילוש I3 8100 אפילו עם המעבד עצמו יהיה 30$~ יקר יותר וה8100 עדיין יהיה חזק יותר לרוב.

לא מסכים,

משום שכפי שראינו - ניתן להמהיר R1200 בקלי קלות על לוח אם של 360 שח. הריזן (כנראה) עדיין יישאר זול יותר בהשוואה ל i3 העתידי מהגרסאות

הנמוכות והנעולות שלו קרי אלו שאינן K.

• תגובות 199
  • צפיות 39.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ציטוט של ilanb0

אין לי כל רצון ו/או ידע לבצע OC. 

בסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום עם RYZEN3 ולוח מתאים למחשב הביתי שלי...

על הדרך החלטתי לשדרג לחלונות 10 64 ביט כדי להגדיל הזכרון.

אם אין בכוונתך להמהיר,

ואם אין בכוונתך לרכוש משומש (שזו המלצתי הראשונה למי שמוכן להתעסק בכך)

ואם אין בכוונתך להמתין כמה חודשים לדור אינטל השמיני שיוצג בהמשך, כדי לראות איך האבק ישקע מחדש על הסוגיה,

אזי שבבחירתך בריזן 3 היום, כך או אחרת - טעות גסה לא תעשה.

פורסם

NEC אם אפשר לא לכתוב בתוך ציטוט. זה מאד מבלבל, אני צריך לחפש ולנחש מאיפה מתחיל התגובה שלך.

תודה על הכל.

פורסם

אין לי כח לעבור על 10 עמודים של התנצחויות. הבא שעובר על חוקי האתר יקבל הרגעה והדיון ינעל. חבל.

פורסם
ציטוט של ag43

אין לי כח לעבור על 10 עמודים של התנצחויות. הבא שעובר על חוקי האתר יקבל הרגעה והדיון ינעל. חבל.

אכן, חברים, אני מרגיש קצת אשם שפתחתי כאן בתוך דיון מקצועי, משהו שגרם לכם לסטות מעיקרי הדיון העיקרי וקצת לדרדר את השיח . אני אמשיך את החפירות שלי בפורום המתאים. תודה על כל העיצות הטובות!

פורסם
ציטוט של nec_000

לוח של ASUS B350 רק 360 שח ב TMS.  

אמרתי מה דרישת הסף שלי מלוח ל OC, אם שלך היא אחרת זה עניין אחר.

פורסם
ציטוט של askme

שום התייחסות של  nec_000 או אחרים לסתירה בין המצב העדכני לכותרת הדיון ?

אין ספק שזו התנהגות של ילד קטן, שמורידה מהערך של הפורום הזה. ובאה רק כדי להקניט סתם.

הכותרת בהחלט מוגזמת אבל היא נכונה.

מi3 ועד i9, אין שום סיבה לקנות אינטל, במשוואת הביצועים עבור מחיר.

מי שכיום ייקנה אינטל הוא לא מבין מה קורה מסביב.

לכן אינטל גמרו את הקריירה (גם אם הם עוד ימשיכו למכור עשרות אלפי מעבדים).

פורסם
ציטוט של ilanb0

אין לי כל רצון ו/או ידע לבצע OC. 

בסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום עם RYZEN3 ולוח מתאים למחשב הביתי שלי...

על הדרך החלטתי לשדרג לחלונות 10 64 ביט כדי להגדיל הזכרון.

R3 1200 מקבל הרבה אור בגלל מה שהוא מגיע אליו אחרי OC, אם מסתכלים על הדברים לעומק הוא מאבד המון מהכדאיות שלו ללא OC.

ללא OC בהרבה מהפעולות היום יומיות אפילו I3 של היום עדיף עליו.

כמו כן במחיר נוכחי של 800 שקל עם קירור אפילו I5 7400 לא יקר באופן משמעותי מדיי בהתחשב בתוספת הביצועים.

http://www.anandtech.com/show/11658/the-amd-ryzen-3-1300x-ryzen-3-1200-cpu-review/4

תעבור על עמודי ההשוואה בדפי הSyste/Web/Office 

וזה רק ישתפר בדור השמיני.

וזה לפני התוספת שאתה צריך לכרטיס מסך עם הרייזן.

במקרה שלך גם אם בוחרים שלא לחכות לדור השמיני זו תהיה טעות גדולה לשלם 200-300 שקל יותר על כרטיס מסך ולא לשלם אותם מראש על מעבד חזק יותר בהרבה (אם הR3 לא ב OC) עם GPU מובנה.

*שימוש ב GPU ישן הוא אופציה אבל אתה מפסיד תמיכה בקידוקים החדשים לסרטים וביעילות של המערכת.

פורסם

צודק.

אולי הרייזן טוב, אבל לתאר אותו ככליל השלמות זו הגזמה.

מוקדם להספיד את אינטל ומנגד להאדיר את רייזן ללא תנאים.

עדיף לראות כל מקרה לגופו של תקציב וכן / לא המהרה וכו'.

זו גם התנשאות במקרה הטוב לומר שמי שקונה אינטל לא מבין  כלום מהחיים שלו.

מותר לחשוב שונה גם בלי נימוקים של דף וחצי. זה לא עושה את החושבים אחרת

לאנשים סוג ב'.

פורסם

לי מהצד, חרה לראות מישהו שמנסה להתגרות ולהקניט אדם אחר שמנסה ואיכפת לו לשתף בידע את מי שרוצה ללמוד.

לא צריך להיות מקום לדבר כזה בפורום.

אני אפילו משער ורוצה לקוות שאתה מתחרט על כך.

פורסם

אני לא נושא הדיון כאן.
אשמח לדון בזה בפרטי. :)

חבל להסיט את הדיון בעניינים אישיים.

תודה.

פורסם
ציטוט של askme

אני לא נושא הדיון כאן.
אשמח לדון בזה בפרטי. :)

חבל להסיט את הדיון בעניינים אישיים.

תודה.

פורסם

זה לא מוסיף כלום, סתם ספאם.

חבל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של שמואל דקל

NEC אם אפשר לא לכתוב בתוך ציטוט. זה מאד מבלבל, אני צריך לחפש ולנחש מאיפה מתחיל התגובה שלך.

תודה על הכל.

ערב טוב דקל,

הנני עושה כך אך שים לב, באמצעות שימוש בטקסט כחול (לטובת התמצאות קלה של הקורא) כתשובה למי שכתב לפני (והוא בטקסט שחור).

אחרי מה שהוא כותב בשחור, בדיוק ברציפות - מופיעה הטקסט שלי בכחול. בבחינת הוא כותב משהו ומיד תגובתי אליו.

האם אתה רואה את הצבעים במדיה בה משתמש ?   אם יש בעיית צבע, בהחלט יכול להבין ולהתנצל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

זה לא מוסיף כלום, סתם ספאם.

חבל.

עוד פעם אתה עם ה- "ספאם שלך" ?

חבר פורום (yotam) הביא מעלה משהו נחמד לחברה, משהו שנון ומשעשע במטרה להעביר מסר, ועוד עשה כן באלגנטיות ובחוכמה.

ומה אתה מבין מזה ?  שזה ספאם ?!

קבל עצה ממבוגר (היה ותרצה לשמוע לה):

נסה להתמקד תמיד, אך ורק בתוכן המקצועי שמובא בפני חברי הפורום, שמור מרחק ככל יכולתך מהעברת

חוות דעת על חברי הפורום האחרים - לא משנה מה תהא הסיבה, ושמור מרחק מהתוכן שהביאו אם זה אינו מוצא חן בעינך,

ומעל הכל אל תקניט.

כך תקטין את כמות "העוינים" אותך, ותזכה מן העבר השני להערכה בזכות הידע הפרופסיונאלי שתביא לזירה והבנתי שיש לך מה לתרום פה.

זה הכל על רגל אחת, שני הסנטים הצנועים שלי ככל שהם נשמעים תורמים. ואם לא אז תתעלם כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים