עבור לתוכן

זה רשמי: מעבדי Ryzen של AMD משנים את חוקי המשחק

Featured Replies

פורסם

כלל הנראה מבחן ביצועים ראשון, אני לא מכיר את הערוץ אז לא יודע לגבי האמינות אני אישית מחכה לביקורות של אתרים אמינים או יוטיוברים אמינים.

• תגובות 356
  • צפיות 57.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בואו נראה כמה באגים המעבד הזה מכיל... זמנים יגידו

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

מעבד נחות מאוד...?

במשחקים אין מה לעשות INTEL SKYLAKE/KABYLAKE יותר טובים מRYZEN במיוחד בsingle thread...

רוב המשחקים משתמשים במספר מוגבל של ליבות לכן יש עדיפות למהירות הליבה core frequency vs number of cores..

תלוי לאיזה מטרה לעריכה ותכניות שדורשות יותר ליבות ל RYZEN יותר טוב אבל בתכניות שמשתמשות במספר מוגבל של ליבות עדין לאינטל יש יתרון

RYZEN.png

RYZEN2.png

להסתכל על הצבע הכחול...

נערך על-ידי TECH AMATEUR

פורסם

האמת שזה לא הבדל כזה גדול, הממוצע שזה מה שחשוב הוא קרוב מאוד וזה לא הבדל שאפשר להרגיש...

הרייזן חזק יותר (בקצת..) כמעט בכל פרמטר וכמובן שהיתרון הגדול הוא שהוא עולה חצי, אבל זה עדיין לא הופך את המעבדים של אינטל שהם OVERKILL מטורף לכל שימוש ביתי נכון להיום למעבדים "נחותים".

פורסם

הכוונה שלי לsingle thread אינטל דור SKYLAKE וKABYLAKE ולא מעבדי broadwell.

הIPC היכולת לתת יותר פקודות, הארכיטקטורה של SKYLAKE זהה לKABYLAKE עדיין יותר טוב מRYZEN

כאשר אינטל תשיק את X299 בקיץ נראה יותר תוצאות

גם  hyper threading של אינטל יותר יעיל מאשר גרסת AMD SMT

פורסם

איזה כיף 57 תגובות התעניינות אש תתחילו לעדכן קצצת יותר על אי אם די

פורסם

יש סיבה שיותר מעבדי אינטל נשרפים מאי אם די איזה צירוף מכרים?

פורסם

הנה משהו יפה אפשרות לבצע אוברקלוק כמו כרטיסי מסך AMD דרך WattMan אבל למעבד:cool2:

RYZEN3.png

פורסם

תחכה לביקורות רשמיות תאריך 2/3..

וזה עדיין מוקדם להפיק מסקנות מומלץ לחכות קצת יותר ולבדיקות בכל סוגי תוכניות. 

כולל לוחות אם כי בדרך כלל יש בעיות במיוחד עבור ארכיטקטורה חדשה צריך בדיקת תאימות של זיכרון / יציבות BIOS / חיבורי USB 3.1...

מומלץ לראות ביקורות על לוחות אם ומעבדים סביר שיהיה הרבה בתוך שבוע-שבועיים...

פורסם

אחלה חדשות,

החדשות טובות לכולם, גם מי שרוצים לקנות אינטל או AMD. זה לא משנה.

השחקן החדש הזה (נדע בעוד שבוע יותר טוב) ישנה את השוק: אינטל תתאמץ לחזור להוביל כי (על פי הדיווח של AMD מהוידאו) מדובר לראשונה אחרי עשור ויותר שמעבד השולחני לדסקטופ החזק ביותר הוא לא של אינטל. המחירים של מעבדי אינטל לא יישארו כאלה יקרים, ואנו הצרכנים המרויחים מהתחרות.

ההשוואות במשחקים מיותרות גם החדשים וגם הקיימים של אינטל יעשו את העבודה. מה שחשוב הוא הכרטיס הגרפי.

אין מידע בכתבה על מעבדים ללפטופים (זו תהיה הקנייה הבאה שלי וככל הנראה לפטופ מבוסס רייזן).

פורסם
ציטוט של TECH AMATEUR

הכוונה שלי לsingle thread אינטל דור SKYLAKE וKABYLAKE ולא מעבדי broadwell.

הIPC היכולת לתת יותר פקודות, הארכיטקטורה של Skylake זהה לKABYLAKE עדיין יותר טוב מRYZEN

כאשר אינטל תשיק את X299 בקיץ נראה יותר תוצאות

גם  hyper threading של אינטל יותר יעיל מאשר גרסת AMD SMT

דווקא מהדיווחים מוסרים שטכנולוגיית ה-HYPERTHREADING שיש ל-AMD עושה רושם של יעילה יותר, יש gain מטורף על-פי הדיבורים, אבל אנחנו נצטרך רק לחכות ולראות..

פורסם

סוף סוף הגיון... צריך מעבד טוב שיחזיק גרטיס גרפי פגז זה הכל 1800x יספיק לי

פורסם

מעניין במה ההבדל בין ה1700 ל1800X יתבטא, הרי הכל פתוח וידידותי לחובבי OC אפילו כאלה שחדשים בנושא, ככה לפחות הם מצהירים.

אם לפחות ניתן יהיה להגדיר את ה1700 לעבוד בתדרים של ה1800X, אז אני לא יודע מה אינטל תעשה, כי מעבד של 329$ יעמוד מול מעבד של 1200$, נכון שהם יכולים להוריד מחירים- אבל מה כל החנויות והספקים יעשו עם כל המלאי הזמין שלהם בכל העולם? האם במיקרים כאלה אינטל מפצה אותם או שכל החנויות ישלמו על המהלך מכיסם?

הרי עקב הכישלון של BD, כל החנויות מחזיקות רק מלאי של אינטל וכמעט ללא מעבדי AMD.

פורסם
ציטוט של TheHwGeek

מעניין במה ההבדל בין ה1700 ל1800X יתבטא, הרי הכל פתוח וידידותי לחובבי OC אפילו כאלה שחדשים בנושא, ככה לפחות הם מצהירים.

אם לפחות ניתן יהיה להגדיר את ה1700 לעבוד בתדרים של ה1800X, אז אני לא יודע מה אינטל תעשה, כי מעבד של 329$ יעמוד מול מעבד של 1200$, נכון שהם יכולים להוריד מחירים- אבל מה כל החנויות והספקים יעשו עם כל המלאי הזמין שלהם בכל העולם? האם במיקרים כאלה אינטל מפצה אותם או שכל החנויות ישלמו על המהלך מכיסם?

הרי עקב הכישלון של BD, כל החנויות מחזיקות רק מלאי של אינטל וכמעט ללא מעבדי AMD.

אם אני לא טועה אם אינטל מורידה מחירים ורוצה לדחוף סחורה אז היא תפצה את המפיצים.

ואל תספיד את skylake kabylake כל כך מוקדם, עדיין לא ראינו באנצ'ים שהם לא תוצרת amd.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים