עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי Gtx 1080...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני באמת חייב להודות לכם על כל העזרה, לכל מי שעזר לי פה.

בלעדיכם לא הייתי קונה את הכרטיס ובטח שגם לא הייתי מרכיב אותו לבד ועכשיו אני יודע להרכיב כרטיס מסך בזכותכם

ואני מאושר שיש לי GTX 1070 והכל עובד תקין.

אז תודה על הכל... :D

• תגובות 85
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד יש פעם ראשונה.

אני סדקתי לגמרי לוח אם פעם ראשונה שניסיתי לדחוף זכרונות בגיל צעיר יותר. להרכיב חומרה לבד זה אחד

הדברים הכי כיפיים שיש ברגע שאתה כבר יודע מה אתה עושה ואז מגלה שהכול עובד ואפשר להתחיל להשתעשע  :)

תהנה מהכרטיס.

פורסם

ברכות לשואל פותח השרשור, תתחדש, כרטיס חזק מאד שלמיטב הערכתי ייתן לך שנים של הנאה וכיף.

סביר להניח שיחזיק אותך גם בשדרוג מחשב הבא, בו תוכל להישאר עם המאיץ הגראפי, ולהחליף רק את מה שמסביב לו.

פורסם

תתחדש, קנית אחלה כרטיס.

פורסם

יש לי כמה דברים שמפריעים:

1. לא אמרו שהמחירים ירדו עד תחילת יולי?

2. כל ה-Benchmarks שאני רואה בYOUTUBE לכל המשחקים שמריצים 2K 4K מקבלים 30 FPS עד 40 FPS.

אני רק לא מבין דבר אחד. איך אני מצליח להריץ עם GTX970 את Just Cause 3 על הגדרות מקסימליות 2K על 60 FPS. איך GTA5 על 2K אני מריץ על 30-40 FPS על HIGH. איך את FALLOUT4 על 2K אני מריץ על high-very high על 60 FPS? ועם כרטיס כמו GTX 1080 אנשים שעושים בנצ'מרקים נתקעים עם 30 FPS עדיין.

פורסם

א. תבדוק את ההגדרות שלך (רזולוציה, רמת פירוט, פילטרים)

ב. תריץ את אותו באנץ שהם מריצים באותו אזור במשחק, יש משחקים עם איזורים/שלבים כבדים יותר ולרוב שם עושים את הבאנץ.

המחירים ירדו כשהשוק ירגע ויהיה עודף כרטיסים, לא נראה שזה יהיה בחודש הקרוב, אולי אפילו לא בחודשיים הקרובים.

1080 מריץ JC3 על ב 1080P (מה שאתה קורא לו 2K) במעל 130FPS.

GTA5 וfallout4 ב1080P על 120FPS...

אז תבדוק את המקורות שלך...

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/

סה"כ מתאים לעובדה שהוא כופל 970/980 בביצועים +-.

פורסם

אם נשים מחירים ואספקה מוגבלת בצד, הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.

הביצועים שהצליחו להוציא מהם בהספק כזה נמוך (יחסית,כן?) פשוט מטורפים.

פורסם
ציטוט של Zeev86

יש לי כמה דברים שמפריעים:

1. לא אמרו שהמחירים ירדו עד תחילת יולי?

2. כל ה-Benchmarks שאני רואה בYOUTUBE לכל המשחקים שמריצים 2K 4K מקבלים 30 FPS עד 40 FPS.

אני רק לא מבין דבר אחד. איך אני מצליח להריץ עם GTX970 את Just Cause 3 על הגדרות מקסימליות 2K על 60 FPS. איך GTA5 על 2K אני מריץ על 30-40 FPS על HIGH. איך את FALLOUT4 על 2K אני מריץ על high-very high על 60 FPS? ועם כרטיס כמו GTX 1080 אנשים שעושים בנצ'מרקים נתקעים עם 30 FPS עדיין.

הכל תלוי בהגדרות. תאמין לי שבהגדרות מסויימות, GTX 970 יהפוך לסמרטוט גם ב1080P במשחקים רבים. האם האיכות הויזואלית תשתפר משמעותית? זה כבר דיון אחר. 

פורסם
ציטוט של עידן פ.

א. תבדוק את ההגדרות שלך (רזולוציה, רמת פירוט, פילטרים)

ב. תריץ את אותו באנץ שהם מריצים באותו אזור במשחק, יש משחקים עם איזורים/שלבים כבדים יותר ולרוב שם עושים את הבאנץ.

המחירים ירדו כשהשוק ירגע ויהיה עודף כרטיסים, לא נראה שזה יהיה בחודש הקרוב, אולי אפילו לא בחודשיים הקרובים.

1080 מריץ JC3 על ב 1080P (מה שאתה קורא לו 2K) במעל 130FPS.

GTA5 וfallout4 ב1080P על 120FPS...

אז תבדוק את המקורות שלך...

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/

סה"כ מתאים לעובדה שהוא כופל 970/980 בביצועים +-.

השאלה אם הם הריצו את רוב המשחקים עם AA למשל או בלי. זה לא חוכמה לשים הכל על Ultra ולשים 4K.

די מאכזב למשל ברוב התוצאות מה-970 שיש לי כרגע. אני די מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב חדש + GTX1080 ולהיות במקביל מוכן ל-VR כבר עכשיו או להשאר עם GTX970 ומחשב בן 4+ שנים.

פורסם
  • מחבר

תגידו למה יש רק 59hz?, אמור להיות 60hz , ניסיתי לשנות את זה ל60 וזה עוד הפעם חוזר ל59

עכשיו במשחקים רשום 1920x1200 59hz

adsasd.jpg

asdasd.jpg

פורסם

^ הכל בסדר ותקין הסר דאגה מליבך:

https://support.microsoft.com/en-us/kb/2006076

Screen refresh rate in Windows does not apply the user selected settings on monitors & TVs (that report specific TV compatible timings)

• Symptoms

On a computer that is running Windows 7 and newer versions of Windows, you cannot change the Screen refresh rate for certain monitors. Specifically, this behavior occurs on monitors that report a TV-compatible timing of 59.94Hz, but not 60Hz.

Cause

Certain monitors report a TV-compatibility timing of 59.94Hz. Therefore, Windows 7 and newer versions of Windows expose two frequencies, 59Hz and 60Hz, for every resolution that is supported at that timing. The 59Hz setting makes sure that a TV-compatible timing is always available for an application such as Windows Media Center. The 60Hz setting maintains compatibility for applications that expect 60Hz.

In Windows 7 and newer versions of Windows, when a user selects 60Hz, the OS stores a value of 59.94Hz. However, 59Hz is shown in the Screen refresh rate in Control Panel, even though the user selected 60Hz.

Resolution

No action is needed.

This behavior is by design for monitors and TVs that report only 59.94Hz but not 60Hz. Both 59Hz and 60Hz are translated to 59.94Hz before these values are sent to the driver. Therefore, the display is identical at 59Hz and 60Hz.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים