עבור לתוכן

רכישה קבוצתית ל-1070, יש מי שימכור - מארגן קבוצה. (סטטוס - 6 נרשמו)

Featured Replies

פורסם

דברו איתי כשהיבואנים יתעשתו ויפסיקו לעשוק... >:(

• תגובות 297
  • צפיות 67.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של omertgm

אין משהו חדש במחירים האלו. תמיד יש יחס 1דולר= 5.5-6 ש"ח 

זה פשוט לא נכון.

בוא ניקח לדוגמה את ה GTX970 שנמכר ללא מעמ בארה"ב במחיר של כ 320$ אשר מתורגמים לכ 1250 שקלים.

אותו כרטיס נמכר בארץ בסביבות ה 1600 ש"ח כולל מעמ אשר מתורגם ל 1328 ש"ח ללא מעמ"מ. הפרש של 100 שקלים בלבד.

פורסם

ממש לא הולך לקנות את הכרטיס ב2600 שקל... יש לי כרטיס זמני ולא יקרה לי שום דבר רע אם אני אחכה קצת, :) 

גם אם זה יהיה לחכות חודש-חודשיים

פורסם

אנשים עדיין לא למדו להתרחק מ-Founder's Edition ולהמתין לגרסאות צד שלישי?

כל המטומטמים שזינקו על FE GTX 1080 מתחילים לאכול את הלב שכרטיסים טובים יותר יוצאים ב50-80 דולר פחות מעכשיו

פורסם

מחכה למבחנים של RX480, נראה כרטיס מבטיח עם תג מחיר שפוי.

כנראה שהכרטיס הזה יהיה ה-Sweet spot של משחקיות על 1440P.

פורסם

אם כבר יש לי מסך של 144Hz asus vg248qe שיש לו G-sync, קניתי לא מזמן, זה באמת קריטי לקנות כרטיס מסך של amd במקום nvidia ?

פורסם

עם g-sync קצב רענון המסך כמו קצב הfps שהכרטיס מוציא.

אם אתה קונה כרטיס של amd אתה מוותר על זה.

לפי האתר של asus למסך שלך אין g-sync.

פורסם
ציטוט של danielzy

אין בעיה, כולם יזמינו מאמאזון עם משלוח. נבלות. רוצים לעשות 200% רווח.

חשוב לי לציין משהו, וזה קצת ידהים אתכם, אולי את מי שמתונק משוק החומרה בארץ

תאמין או לא, החנות לא עושה פה קופה. סביר להניח שעם כח האדם שתלוי בפרוייקט שכזה יהיה לבעל הבית מספיק כסף להזמין את העובדים שלו לארוחה, וזהו.

הוא קונה את הרוכשים כלקוחות, זאת ההשקעה שלו.

פורסם

הנבלות הם היבואנים, לא החנויות. 

פורסם
  • מחבר

וואו לא ציפיתי לכזאת כמות של תגובות.

תשמעו, אני סבור ש

א. כמובן שלא נרוץ ונקנה את הגרסת founders כמו ילדות לחוצות חתונה.

ב. אם אנחנו כבר מתארגנים כקבוצה יהיה לנו כוח משמעותי מול כל חנות, לא רק זו. אז חבל שנבזבז את הזמן על ויכוחי סרק וצעקות, בואו נגבש רשימה מסודרת (שאני אנעץ אותה בפוסט הראשי כדי שכולם יראו בדיוק כמה יש לנו) ועם זה נלך לחנויות השונות, או אפילו ליבואנים.

לגבי הרדיאון החדש - כל אחד ועניינו. אני באופן אישי מעדיף להוציא עוד כסף ולהבטיח את עצמי לשנים ארוכות, כמו שעשיתי עם הג'יפורס 750Ti שמחזיק לי כבר 3 שנים תמימות בהצלחה. המצב הוא שה-1070 חזק יותר מטיטאן ברזלוציות של HD. אתם מבינים את זה? חזק-יותר-מטיטאן בזמן שהרדיאון לדעתי יהיה חזק לכל היותר כמו ג'יפורס 970, וזה גם בערבון מוגבל. אז למה שלא תלכו ותקנו מעכשיו את הג'יפורס הזה? הוא ידפוק צלילת מחירים בעצמו.

1070 זה כרטיס שמחזיק 3-4 שנים בכיף, אלא אם יש לכם קטע להיות עם ULTRA SETTINGS 4K.

פורסם
ציטוט של djelectric

חשוב לי לציין משהו, וזה קצת ידהים אתכם, אולי את מי שמתונק משוק החומרה בארץ

תאמין או לא, החנות לא עושה פה קופה. סביר להניח שעם כח האדם שתלוי בפרוייקט שכזה יהיה לבעל הבית מספיק כסף להזמין את העובדים שלו לארוחה, וזהו.

הוא קונה את הרוכשים כלקוחות, זאת ההשקעה שלו.

ברור לי שהבעיה היא עם היבואנים ולא החנויות - קל לראות את זה שכן כל החנויות מוכרות פחות או יותר באותו מחיר +- כמה שקלים.

פורסם
ציטוט של Oren electronic

RX480 יעלה 200$ וביצועיו עולים על 1070(מבוסס על מבחני ביצועים מAMD). לכן היבואנים בלחץ רוצים להיפטר מהזבל.

וואט? הוא לא יהיה חזק אפילו לא מ GTX970.

פורסם

אכן, ה-RX480 הוא באיזור GTX 970 ו-R9 390X מבחינת ביצועים, וזהו. AMD טוענת ששניים כאלה מעט חזקים מGTX 1080 בודד במשחק AOTS, מה שאומר שהם חלשים מ-GTX 1080 בכל משחק נורמאלי של-AMD לא היה מימון כמעט מלא של הפיתוח שלו לטובת השווצה.

פורסם

לי דווקא הRX480 בא טוב.

כרטיס ביכולות של 970 ב200 דולר?  או במילים אחרות כרטיס FHD פנטסטי ב200$? 

חבל שזה לא בא יותר מוקדם.

פורסם
ציטוט של OvO

לי דווקא הRX480 בא טוב.

כרטיס ביכולות של 970 ב200 דולר?  או במילים אחרות כרטיס FHD פנטסטי ב200$? 

חבל שזה לא בא יותר מוקדם.

גם אני חשבתי, אבל עושה רושם שAMD לא בדיוק מספקת מידע אמין, חייבים לחכות ליציאה ולראות מה הביצועים בפועל במשחקים.
אם הם באמת מעגלים פינות במידע שהם נותנים יש סיכוי טוב ש1070 ישלוט ביד רמה אפילו יותר מה970.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים