עבור לתוכן

מעבד Core i7 6700K בביקורת - הכירו את סקיילייק

Featured Replies

פורסם

טעות.

נערך על-ידי nachum37

• תגובות 130
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היתרון הגדול מבחינתי של מעבד BOX, מעבר לאחריות מול אינטל, זה האופציה לרכוש את ביטוח ה-OC שלהם ואז לקבל מעבד חדש בלי שאלות אם רוצים (אוברקלוקר גרוע, נשרף, יצא rev חדש...)

פורסם
פיתרון תרמי של אינטל, סיבוב נוסף שלIvy/Haswell ?!

http://www.anandtech.com/show/9505/skylake-cpu-package-analysis

אישית, חשבתי שבסוף דור הרביעי אינטל לא יחזרו לחסוך על המשתמשים וילחימו את הקירור בדורות הבאים. אז חשבתי..

רציתי לעשות DELID למעבד שלי אז חקרתי קצת.

ומצאתי שהמעבדים כן מולחמים והגרסאות עם משחה שרואים במדריכים הן גרסאות פיתוח מוקדמות\דוגמאות.

פורסם

פורסם
מה רע? בזבוז כסף, בחיים לא מימשתי אחריות על מעבדים ועד לא מזמן היה לי E6300 שהיה ב-OC של 3.0Ghz במשך לפחות 6 שנים ולא נהרס עד היום. זה פשוט רכיב שהאחריות לא תקפה לגביו כי לא צריך אותה. ולמכרים הנדירים שכן צריך? החנות תחליף, כי בסך הכל אם יש בעיה במעבד קשה לפספס את זה.

אני די בטוח שרוב החנויות בארץ ינסו להתנער ממך קודם לפני שיחליפו לך...

פורסם

מעבד? ברגע שהוא תקול קל לאתר את זה, זה יקרה בכל לוח עם כל שילוב של זיכרון. ועוד פעם זה פשוט לא יקרה, אלא אם אתה חסר מזל באופן קיצוני.

פורסם
אני די בטוח שרוב החנויות בארץ ינסו להתנער ממך קודם לפני שיחליפו לך...

למה?

פורסם
למה?

כי הם חארות.

כי זה יותר קל לנפנף לקוח מאשר להכנס לפרוצדורה של הזדכות והחלפת מעבד מול היצרן/יבואן/וואטאוור.

אפילו שבפועל הם יקבלו מעבד חדש כי המעבד באמת תקול, זה עדיין פרוצדורה, עבודה, זמן....

וזה נכון לגבי הרבה מאוד דברים בארץ.

התגובה הדיפולטיבית היא "איך אני מתנער מזה?"

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

לא מסכים איתך. כל עוד לא מדובר בבהוצאה כספית לחנות קשה לי להאמין שלא יחליפו.

פורסם

יותר מזה, חנויות טובות לא ינפנפו לקוח, אלא יספקו את השירות כמו שצריך, סך הכל צריך לדעת מאיפה לקנות.

פורסם

אישית מעולם לא נתקלתי במעבד שרוף גם עקב חום קיצוני, מאז שאינטל הכניסו לפני שנים רבות כיבוי אוטומטי למעבד.

אני מאמין שרוב אלו יהיו עקב חיבור שגוי או נזק פיזי, למשל הריסת הקבלים בתחתיתו.

נראה לי שגם אינטל לא יחליפו במקרים אלו.

פורסם

^ סוף סוף מישהו שמבין את הנקודה שלי.

פורסם

כבר בערך משנת 2000 אי אפשר לשרוף מעבדים עם חום...

הדרך היחידה שאני מכיר לשרוף מעבד היא באמצעות מתח מוגזם וקיצוני, וגם זה היה לפני שנים.. אני לא אתפלא אם היום יש הגנות גם נגד זה.

פורסם

אפשר לחדד פה משהו?

אולי כבר רשמתם אולי לא

גרסאות BOX מגעיות ללא קירור, רק אריזה יפה יותר כמו במעבדי אקסטרים למינהם

פורסם

קיריל, אם אפשר לשאול, כמה מעבדים מאז דור sandy bridge חזרו אליכם תקולים? (לא חייב מספר מדויק, יותר לכיוון הערכה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים