פורסם 2015 ביוני 1610 שנים שלום,אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנטלאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודםעכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד)אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים.למישהו יש איזושהי השערה/פתרון?בתודה מראש נערך 2015 ביוני 1610 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים האם ניסית להיכנס לאתרים דרך הכתובת IP שלהם? במידה ועובד כנראה מוגדר לך על המחשב DNS לא תקין.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים שלום,אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנטלאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודםעכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד)אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים.למישהו יש איזושהי השערה/פתרון?בתודה מראשתוודא שהמודם שקבלת מ-HOT אינו בתצורת נתב.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים כן, אבל לפחות אלו שיודעים לקרוא אנגלית (או להפוך את השפה שם לעברית) יכולים ללחוץ על "Let me fix it myself" ולעקוב אחרי ההוראות.
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר ביצעתי את ההוראות הנ"ל (הרצתי כ-Admin כמובן): On the Start screen, type CMD. In the search results, right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. At the command prompt, enter the following command, and then press Enter:netsh int ip reset c:\resetlog.txtNote If you don't want to specify a directory path for the log file, run the following command instead:netsh int ip reset Restart the computer. עדיין נכשל ניסיתי ping לכמה אתרים - יש תגובה בכרום ובאקספלורר - לא נפתחים נערך 2015 ביוני 1710 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מה השרת DNS שמוגדר לך ?תנסה גם להגדיל את גודל חבילת הפינה לאזור ה 1490 ולראות אם היא עדיין מצליח (תסתכל בעזרה שלו, אני לא זוכר בע״פ) נערך 2015 ביוני 1710 שנים על-ידי iwantdell
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר לא יודע בנוגע לשרת DNSכתובת IP תהיה רלוונטית?יכול להיות שיש לי בעיהתוכנתית או חומרתית במחשב?עריכה:עשיתי גם עדכון דרייבר לכרטיס רשת והפעלה מחדש - עדיין לא עובד נערך 2015 ביוני 1710 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 ביוני 1710 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי למה התכוונת... אתה יכול להסביר קצר יותר ספציפית איך עושים את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.