פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים הורים שלי התלהבו מהכיריים של חברה זאת. יש פה אנשים שיש להם ניסיון עם מותג ספציפי? המלצה לדגם? תקציב עד 3000 ש"ח תודה
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים בדירה שלי יש כיריים קרמיות, של sauter, ואני מרוצה.נראה לי משהו סטנדרטי ולא מאוד יקר, ואני לא מכיר משהו אחר (חוץ מכיריים גז).כשמפעילים זה מתחמם מאוד מהר, וכשמכבים מתקרר דיי לאט.הנה הדגם... STV820
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים מחבר איזה סוג הם מחפשים?כריים כרמים. איזה סוג ממש אין לי מושג.יש לך המלצה? לא חייב של מותג ספציפי
פורסם 2015 בפברואר 1710 שנים כירים בוחרים לפי הגודל, המחיר, מספר הלהבות, גודל הלהבות והמראה,זה מוצר צריכה בסיס פשוט ואין ממש הבדל בין המוצרים השונים.
פורסם 2015 בפברואר 1710 שנים הוא מדבר על כרמיותבתקציב אולי נכנס אינדוקציה תבדוק אם מתאים לכם.לגבי כרמיותשיהיו 4 או 5 עיגולים מכיוון שזה מתקרר לאט ואם רוצים טמפ' נמוכה אחרי גבוהה אפשר להעביר עיגול.בשביל להפעיל מעל 2 ביחד נדרש שקע תלת פאזי.תשימו לב אם אתם רוצים טאצ' או הפעלה עם כפתורים, הטאצ' זה נחמד כי יש משטח חלק מצד שני זה מטרד בהפעלה אם הייתי קונה עוד פעם מעריך שהייתי קונה עם כפתורים. נערך 2015 בפברואר 1710 שנים על-ידי none77
פורסם 2015 בפברואר 1710 שנים חלק מהקרמיות דורשות חשמל 3 פאזות.גם אם יש בדירה, יהיה צורך להוסיף שקע מיוחד לקרמיות. נערך 2015 בפברואר 1710 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2015 בפברואר 1710 שנים הורים שלי התלהבו מהכיריים של חברה זאת.יש פה אנשים שיש להם ניסיון עם מותג ספציפי? המלצה לדגם? תקציב עד 3000 ש"ח תודה חברת Electrolux מכילה גם את Zanussi ואת AEG. אם תחפש כיריים של שלושת המותגים תראה בדיוק את אותו המוצר עם "מדבקה" שונה, אני קניתי אינדוקצייה של Zanussi, תלת-פאזית תוצרת גרמניה ב-500 ש"ח פחות מאותם כיריים בדיוק עם מדבקת AEG. נערך 2015 בפברואר 1810 שנים על-ידי *AlCHEMY*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.