עבור לתוכן

תעשו טובה כשאתם הולכים לקלפי במרץ 2015...

Featured Replies

פורסם
משטרת צללים? חלילה. אני בעד שזה יעשה באור יום ובפומבי.

בהצלחה

אם מבחינתך ארגון שמנסה להרוס את המדינה, וזה לא משנה באילו אמצעים הוא נוקט לשם כך, אינו "ארגון ארור", דינך מבחינתי שווה לדינם.

כל הסדר הלוגי שלך מקולקל.

אם הם מוציאים מידע החוצה הם ארגון ארור ואנטי ישראלי קודם ואחרי זה הוא צריך להוכיח לי שהוא לא אנטי ישראלי ולהראות שהמטרה שלו זה לא להכפיש את צה"ל בעולם.

הרי לכל מי שאכפת מחוקי מלחמה ומוסר הוא בהחלט אנטי ישראלי נכון?

בהעדר מידע חסר פניות, וכיום אין כזה, אני מעדיף להאמין לצה"ל ולא לחבורת בוגדים. במבט לאחור, כמות השקרים שמספק דובר צה"ל ממילא קטנה בהרבה מזו של הארגונים הללו. ואילו עובדות, אגב? האם אתה מניח שמה שאומרים הבוגדים הללו זה "עובדות"? ולך עוד יש את החוצפה להאשים אותי בהנחות לא מבוססות?

כמו תמונות של אסירים אחרי חקירה?

כמו תמונות של עצורים מושפלים שלא לצורך?

כמו הדברים שחיילים אומרים שקרו באיו"ש?

כולנו היינו לוחמים או מכירים לוחמים שהיו מספיק בשטחים כדי להבין שלא הכל תקין ולא הכל צודק

מעבר לכך ששוב אתה מעוות את דברי, כיאה לשמאלני טוב שלא ידע אמת מהי גם אם היא תרקוד דבקה לפניו, הרי שאכן אכפת לי מהדברים הללו פחות מאשר מהנזק שעושים בוגדים. "דברים עקומים בשם הבטחון והמודיעין"? אני מקווה שבפעם הבאה שהמודיעין מפספס כוונה לבצע פיגוע כי מישהו החליט שהאזנות לערבים זה "דברים עקומים", תהיה זו המשפחה שלך שתשלם את המחיר, ולא משפחתו של איזה מסכן אחר.

מעבר לכך שאני מעוות אני גם צודק? נפלא...

דברים עקומים זה לא האזנות אל תהיה תמים (או פשוט מנותק)

יש מספיק עדויות על חקירות בעינוי/אלימות/איומיים על חיי משפחה (אזרחים להזכירך)

אם רק יתנו לארגונים הללו מכה על היד ויגידו להם נו-נו-נו, אתה צודק, יהיה זה רק דלק לתעמולה שלהם נגד ישראל על "רדיפה של ארגונים דמוקרטיים". אם החלאות יומתו בצליבה יחד עם כל בני משפחותיהם, אני רוצה לראות למי יהיה האומץ להחליפם. לצערי הרב, אני מכיר בכך שבעולם כיום צעד כזה לא יהיה אפשרי, אז נראה שאין ברירה אלא לחכות לשעת כושר. אני לא רואה עתיד למדינה אם צעד בנוסח הזה לא ייעשה בשלב כלשהו.

אתה נאיבי ואופטימי והוזה (שזה מפתיע בשביל ימני פסימי שיודע שמלחמה זה הפתרון היחידי לבעיית הערבים) אתה באמת חושב שלא יקומו גופים אחרים? שלא יגיעו כתבים זרים (או גם אותם תהרוג בשם הבגידה במדינה)

אתה לא תצליח להמית את כל העיתונאים (ואם כן אז ברוך הבא לצפון קוריאה/ברית המועצות/אחר. אני בטוח שתרגיש בדיוק בבית)

ושוב, אתה חוזר וטוען ש"מכונת הכביסה" של ארגוני הבוגדים טובה יותר.

היא לפחות קיימת/עובדת

גם אם נתייחס אך ורק לצילומים שאינם מפוברקים, מבויימים או לקוחים מעימותים אחרים (סוריה, למשל), הרי שתמונות כאלו תמיד יהיו כל עוד צה"ל צריך להתעסק עם הערבים. לנצח הסכסוך הזה יהיה א-סימטרי, ולנצח הוא לא יצטלם טוב, גם אם אף חייל צה"ל לא יחרוג משום נוהל ואף לא יעשה שום מעשה שאתה תגדיר כ"לא מוסרי". לדעתך כל תמונה שארגוני הבוגדים מציגים מקורה בהפרת פקודה כלשהי? כנס לאתר של "בצלם" ועבור על התמונות שלהם, מה שעשיתי בעצמי לפני רגע כדי לוודא את הדברים שאני כותב כאן. אתה יודע כמה "תיעודים" של הפרות פקודה יש להם שם? אפס עגול. אפס. התמונות הבודדות שיש שם שמראות מצבים לכאורה לא תקינים, לא מוכיחות דבר, ואת המסקנות מתבקש הקורא להסיק מהפרשנות של "בצלם". כל התמונות הם תמונות המכוונות לעורר אמפתיה לערבים ושנאה לכוחות הבטחון של ישראל ותו לא.

לא כולן חייבות להתקיים. לא לכל הפרת פקודה/אמנה בינלאומית/שיט מוסרי יש הצדקה מספקת

ואת העדויות שלי אני ממש לא חייב לקחת רק מבצלם יש מספיק סרטונים של דוברי צה"ל/עדויות בשביל זה

ואני מבין שכל דבר מתחת לשחיטת תינוקות ערבים זה לא מעשה רע מבחינתך אבל הפרופורציות שלך כנראה על הקצה של הסקאלה אם לא הבנת את זה עד עכשיו

בקיצור, אתה מוזמן להמשיך להאבק על זכותם של ארגוני הבוגדים להפיץ תעמולת אויב, או להעדיף להאמין להם ולא לצה"ל, או לכנות את ישראל "המדינה שלך". רק אל תופתע יותר מדי אם ביום מן הימים שאר העם ידרוש ממך לשלם על כך מחיר, ויתרה מכך, אם האדם שיוטל עליו לגבות מחיר זה יעשה זאת ללא כל נקיפות מצפון או רחמים.

כל הזמן עם השחור ולבן. זה שאני אומר שמידע צריך לצאת החוצה לא אומר שאני תומך בבצלם. אני יודע שמבחינתך אני שמאלני אבל זה רק בגלל שאתה נמצא בקצה הימני ובפרספקטיבה שלך הכל נראה רע

וממש נדבקת ל"מדינה שלך" אה? חושב שזה יורד מהערך של הטיעון שלי? יציג אותי כבוגד? דמגוג אפס

אני ממש לא צריך את האישור שלך כדי לקרוא לעצמי ישראלי או לדעת באיזה צד אני תומך. אין לי שום מחיר לשלם לעם הזה ובטח לא תצליח לצייר אותי כאנטי ישראלי.

זה בדיוק הבעיה של קיצוניות. אתה כל כך אבוד שאתה לא מבין לאיזה קמצוץ הזוי אתה משתייך. איבדת את הערכים שלך בשם הבטחון

אתה בטח מסתכל על חוק הפטריוטיות האמריקאי ומקבל זקפה אה? אם רק נגביל את החופש והזכויות שלנו כמו האמריקאים הכל יהיה בסדר ואף אחד לא ימות.

אז מה אם אנחנו מרוששים מוסרים העיקר אין מוסלמים טרוריסטים בעולם נכון?

אולי אתה לא מבין כי אתה כזה פטריוט מהולל אבל התוכנית שלך לא באמת תעבוד (אעלק תוכנית,שקולה לילד קטן שמפסיד במשחק אז הוא הופך את הלוח ומרביץ לשחקן השני).

לא תמצא את האנשים שילכו איתך ברצף רציחות שלך כי בסופו של יום כמות האנשים שחולקת את עולם הערכים והרצונות שלך הם ספורים (פחות אם ניקח ארוגני טרור)

אבל לא באמת אכפת לך נכון? זה האני מאמין שלך אפילו אם אין שום סיכוי שהוא יצא לפועל.

בעיקר להתלהם באיזה פורום ולקרוא לכולם בוגדים ושמאלנים ולרמוז שביום מן הימין הם יועמדו בשורה ויוצאו להורג

whoopty fucking doo

• תגובות 829
  • צפיות 194.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

The Reaper

יש לך קשיים בהבנה בלהבין מה ההבדל בין פרופאגנדה שנערכה היטב כדי להציג מצג שווא, לבין חשיפת עובדות אובייקטיבית.

פורסם

בדיוק כמו שמבחינתו להאמין לצה"ל זה "להיות מוטה" אבל להאמין לבוגדים הללו זה "להיות אובייקטיבי". בדיוק כמו שמבחינתו ישראל זה "המדינה שלך". בדיוק כפי שמבחינתו מי שנלחם על זכויות הערבים על חשבון חיי אזרחיו הוא "ימני".

יום אחד הוא ישלם על טפשותו, ואני מאמין שזה תלוי באנשים כמוני וכמוך, האם את התשלום תגבה מדינת ישראל, או שמא התשלום ייגבה מכולנו יחד, ע"י הערבים, כשיהיה מאוחר מדי.

פורסם
כל הסדר הלוגי שלך מקולקל.

אם הם מוציאים מידע החוצה הם ארגון ארור ואנטי ישראלי קודם ואחרי זה הוא צריך להוכיח לי שהוא לא אנטי ישראלי ולהראות שהמטרה שלו זה לא להכפיש את צה"ל בעולם.

הרי לכל מי שאכפת מחוקי מלחמה ומוסר הוא בהחלט אנטי ישראלי נכון?

מבחינתי כל מי שאכפת לו רק מהפעולות של ישראל במובן המוסרי ולעולם לא מהערבים הוא חלאה שכלל לא המוסר עומד למול עיניו בבואו "לבקר" את "מוסריות פעולות צה"ל, וכל מי שחושב שעל ישראל לעמוד ב"חוקי מלחמה" שנכתבו על ידי עמים אירופאיים, מתייחסים למלחמה בין שני עמים מתורבתים יחסית, ומתבססים על הנחות יסוד שפשוט לא מתקיימות כאן (למשל, הנחה לפיה הצדדים הלוחמים ישתדלו לשמור על אוכלוסייתם האזרחית בחיים), הוא דגנרט.

כמו תמונות של אסירים אחרי חקירה?

כמו תמונות של עצורים מושפלים שלא לצורך?

כמו הדברים שחיילים אומרים שקרו באיו"ש?

כולנו היינו לוחמים או מכירים לוחמים שהיו מספיק בשטחים כדי להבין שלא הכל תקין ולא הכל צודק

1. תמונות של אסירים לכאורה, אחרי חקירה לכאורה. וכמובן שהם גם שיות תמימים ולשב"כ כלל לא היתה סיבה לעצור אותם ולחקור אותם, אם הם אכן נעצרו ואכן מחקרו.

2. עצורים מושפלים שלא לצורך? מהי השפלה שלא לצורך? האם לאזוק אותם זה להשפיל אותם שלא לצורך?

3. הדברים שחיילים אומרים שקרו באיו"ש? אז מה? בכל יחידה יש את הפסיכים שלה מצד אחד, אלה שאכן צריך לסלק (ושאותם ארגוני הבוגדים כלל לא מנסים לסלק, שכן הם מנסים להציג שבעצם כולם שם כמוהם) אך שיכולים להעיד רק על עצמם, ומצד שני בוגדים ששונאים את עצמם כחלק מעם ישראל וחשים אמפתיה לאוייב, כמו אלו מ8200 לאחרונה.

4. לא הכל תקין, ולא הכל צודק. זה ממש לא תירוץ להמשך קיומם של ארגוני בוגדים.

מעבר לכך שאני מעוות אני גם צודק? נפלא...

דברים עקומים זה לא האזנות אל תהיה תמים (או פשוט מנותק)

יש מספיק עדויות על חקירות בעינוי/אלימות/איומיים על חיי משפחה (אזרחים להזכירך)

ועכשיו גם לקרוא אתה לא יודע. לא אמרתי בשום שלב, בניגוד לטענתך השקרית, שאני תומך ביוזמות פרטיות של "נקמה" באוכלוסיה אזרחית מצד חיילים, אלא רק שיש לפרט את הרקע למעשה כדי שאפשר יהיה לטעון לאובייקטיביות. וכן, אני עומד מאחורי דברי שלמרות שזה מעשה לא תקין, הוא מפריע לי פחות מקיומם של הבוגדים. האם השפה בה אני משתמש מסובכת מדי עבורך להבנה?

ובנוגע להמשך, אם עינוי האוייב למטרת קבלת מידע שעשוי להציל את משפחתך מרצח ע"י חבריהם של אותם עצורים (אזרחים גם הם, להזכירך) הוא משהו שיש להמנע ממנו, לפחות תהיה ישר עם עצמך, אסוף את משפחתך, ואמור להם "יקירי, אני אמנם אוהב מאוד את כולכם, אך אם אאלץ לבחור בין גרימת סבל לערבי שונא יהודים שרוצה להרוג אתכם לבין עמידה מנגד כשרוצחים אתכם, בשם המוסריות, אבחר באפשרות השניה". אני סקרן לדעת מה תהיה תגובתם.

אתה נאיבי ואופטימי והוזה (שזה מפתיע בשביל ימני פסימי שיודע שמלחמה זה הפתרון היחידי לבעיית הערבים) אתה באמת חושב שלא יקומו גופים אחרים? שלא יגיעו כתבים זרים (או גם אותם תהרוג בשם הבגידה במדינה)

אתה לא תצליח להמית את כל העיתונאים (ואם כן אז ברוך הבא לצפון קוריאה/ברית המועצות/אחר. אני בטוח שתרגיש בדיוק בבית)

אפשר גם אפשר להמית את כל הבוגדים - ודווקא הדוגמאות שהבאת מוכיחות זאת היטב. אולי אז יקומו במקומם גופים שהם אשכרה עיתונאים ולא סוכני תעמולת אוייב, כמו כיום. לגבי כתבים זרים, פשוט לא צריך להכניס לישראל סוכני תעמולה של האוייב. עיתונאים שמוכרים כמפיצי תעמולת אוייב במקום מידע אובייקטיבי, כמו גם רשתות תקשורת השולחות אותם לפה, פשוט יש לסלק מהארץ.

אני רוצה להזכיר לך סיפור שאולי אינך מכיר, על "הלורד האו-האו". האדם הזה (שזה לא שמו האמיתי, כמובן) היה אזרח בריטניה שחי בזמן מלחמת העולם השניה, והיה תומך נלהב של האידאולוגיה הנאצית. בזמן המלחמה, הוא ברח לגרמניה, וניהל משם תחנת רדיו, באנגלית ותחת השם הזה, באמצעותה הוא שידל לשנות את מאזיניו האנגלים שיכלו לקלוט את שידוריו לשנות את דעתם בקשר לאדאולוגיה זו, ושדווקא הממשלה שלהם היא המרשעת והמשקרת. זמן מה אחרי תום המלחמה הוא נתפס ע"י הבריטים, במקרה. אף שלא השתתף בשום פעולת תחימה נגד בריטניה, לא סייע ישירות למאמץ המלחמתי נגדה, ואף כלל לא הצטרף לכוחות המזויינים של גרמניה או לכל גוף ממשלתי אחר בה, אלא ערק כאזרח שאינו מעורב בלחימה, הוא נשפט על בגידה והוצא להורג בתלייה זמן קצר לאחר מכן.

כמה "האו-האו"ים יש בישראל?

היא לפחות קיימת/עובדת

היא עובדת רק לחסל אותך. יש אלף ואחד מחדלים בצה"ל שמקשים עליו לבצע את משימותיו ושיש לטפל בהן, שארגוני הבוגדים לעולם לא יטרחו לחשוף כי אותם מחדלים לא ישרתו את תעמולת האוייב, ועוד אלף ואחד דברים שצה"ל עושה בערבים כי אין דרך אחרת לשמור על אזרחי ישראל, שארגוני הבוגדים חושפים כדי לתרום ללחץ ציבורי מצד טפשים כמוך להפסיקם.

לא כולן חייבות להתקיים. לא לכל הפרת פקודה/אמנה בינלאומית/שיט מוסרי יש הצדקה מספקת

ואת העדויות שלי אני ממש לא חייב לקחת רק מבצלם יש מספיק סרטונים של דוברי צה"ל/עדויות בשביל זה

ואני מבין שכל דבר מתחת לשחיטת תינוקות ערבים זה לא מעשה רע מבחינתך אבל הפרופורציות שלך כנראה על הקצה של הסקאלה אם לא הבנת את זה עד עכשיו

"מעשה רע" זה מינוח של ילד ביסודי. אין "טוב" ו"רע" מוחלטים. הריגתו של אדם, למשל, אינה מעשה טוב לכשעצמו, אך היא הופכת למעשה טוב כשהאדם הוא שודד ומסכן בני ערובה. בהשוואה למה שהערבים היו רוצים לעשות לנו, כל דבר מתחת לשחיטת תינוקות באמת אינו מעשה רע, אם הוא עוזר למנוע מהם לבצע את זממם... ואם הבחירה היא בין שחיטת התינוקות שלנו לשחיטת התינוקות שלהם, גם את זה הייתי עושה בלי להסס לרגע.

כל הזמן עם השחור ולבן. זה שאני אומר שמידע צריך לצאת החוצה לא אומר שאני תומך בבצלם. אני יודע שמבחינתך אני שמאלני אבל זה רק בגלל שאתה נמצא בקצה הימני ובפרספקטיבה שלך הכל נראה רע

וממש נדבקת ל"מדינה שלך" אה? חושב שזה יורד מהערך של הטיעון שלי? יציג אותי כבוגד? דמגוג אפס

אני ממש לא צריך את האישור שלך כדי לקרוא לעצמי ישראלי או לדעת באיזה צד אני תומך. אין לי שום מחיר לשלם לעם הזה ובטח לא תצליח לצייר אותי כאנטי ישראלי.

האמת, עוד לא החלטתי האם אתה בוגד או אדיוט, ככל שאתה מרבה לחזור על הטעון הזה. בפעם ה19,445: יש הבדל בין לשרת את האמת לבין לשרת תעמולת אוייב. כל הטיעונים שלך בדבר "המידע צריך לצאת החוצה" לא תקפים לארגונים שהאמת מהם והלאה. מה אני צריך לעשות בשביל שתבין את זה?

אתה גם לא צריך את האישור שלי בשביל להרגיש שאתה מלכת אנגליה, וזה עדיין לא הופך אותך למלכת אנגליה. אולי יבוא היום שלא יהיה זה האישור שלי אותו תצטרך, לא לי תצטרך להוכיח שאינך בוגד עלוב, ולא הפסד בוויכוח אינטרנטי יהיה המחיר של חוסר היכולת לספק הוכחה זו.

זה בדיוק הבעיה של קיצוניות. אתה כל כך אבוד שאתה לא מבין לאיזה קמצוץ הזוי אתה משתייך. איבדת את הערכים שלך בשם הבטחון

אתה בטח מסתכל על חוק הפטריוטיות האמריקאי ומקבל זקפה אה? אם רק נגביל את החופש והזכויות שלנו כמו האמריקאים הכל יהיה בסדר ואף אחד לא ימות.

אז מה אם אנחנו מרוששים מוסרים העיקר אין מוסלמים טרוריסטים בעולם נכון?

אולי אתה לא מבין כי אתה כזה פטריוט מהולל אבל התוכנית שלך לא באמת תעבוד (אעלק תוכנית,שקולה לילד קטן שמפסיד במשחק אז הוא הופך את הלוח ומרביץ לשחקן השני).

לא תמצא את האנשים שילכו איתך ברצף רציחות שלך כי בסופו של יום כמות האנשים שחולקת את עולם הערכים והרצונות שלך הם ספורים (פחות אם ניקח ארוגני טרור)

אבל לא באמת אכפת לך נכון? זה האני מאמין שלך אפילו אם אין שום סיכוי שהוא יצא לפועל.

בעיקר להתלהם באיזה פורום ולקרוא לכולם בוגדים ושמאלנים ולרמוז שביום מן הימין הם יועמדו בשורה ויוצאו להורג

אני יודע שדעותי הן דעות מיעוט, ואני עדיין גורס שזה הסיכוי היחיד של מדינת ישראל בפרט והמערב בכלל לשרוד אל מול הסרטן שנקרא "איסלאם". יום אחד נצטרך לבחור בין למות תוך שמירה על ה"מוסר" שלנו, לבין לחיות תוך התאמתו לעולם האמיתי במקום ללה-לה-לנד שהרבה מאיתנו חיים בו. לך אין בעיה עם החלת הבחירה שלך עלי, בכך שאתה דורש ממני לנהוג לפי מה שנראה לך כ"מוסרי", גם אם זה יעלה לא רק בחייך אלא גם בחיי שלי. בהתאמה, גם לי אין שום בעיה בהחלת הבחירה שלי עליך, בקבעי שאם אינך חלק מהפתרון אזי אתה חלק מהבעיה, גם אם זה מצרף אותך לאוייב מבחינתי.

פורסם

אני בטח לא צריך את האישור שלך כדי לדעת מה אני ואתה מוזמן להמשיך לחיות בעולם הפנטזיה שיום אחד אנשים כמוך יחליטו מי למוות ומי לחי

אתה מוזמן להמשיך לחיות בפחד מתמיד מכמה כושי-חול כדי שתוכל להצדיק לענות את אמא שלהם מאיזה כפר עלוב בשביל שיזרקו לך כמה שמות שגם להם תוכל לענות את האמא

תמשיך להגיד שכל ראיה היא לכאורה לכאורה לכאורה וכל חייל שאומר משהו נגד הצבא הוא פסיכי ומאשים את הקורבן ובוגד

פורסם

ואתה מוזמן לנהוג אחרת, כל עוד מעשיך אינם משפיעים עלי. היות והם כן משפיעים, הכון ליום בו מספיק אנשים יבינו שהדרך היחידה עבורינו היא לא להתיר שום זכר לשמאלנים כמוך בארץ הזו. ובינתיים, לך לבקר את איילה שפירא בבית החולים, והסבר לה שאסור לענות ערבים בשביל לקבל מודיעין על חלאות כמו אלו שזרקו עליה בקבוק תבערה לפני חודש. תסביר לה גם שהעובדה שהחלאה שזרק עליה את הבקבוק הוכה נמרצות ע"י חיילים לאחר מעצרו יום אחרי הזריקה (מה שבאמת קרה, אגב - והרי זה משהו שמנוגד לנהלים ללא ספק), היא ראיה חותכת לכך שהערבים הם קורבנות ואילו צה"ל מרושע. ואחרי כל זה, תסביר לה בבקשה שאתה ימני.

נערך על-ידי vic07

פורסם

אני תוהה אם אתה בכלל קורא את מה שאתה כותב.

אתה נשמע כמו נביא זעם של איזו כת קיקיונית. מפזר נבואות זעם ומבטיח שבבוא היום (שעת כושר) כולנו נחטוף את זעמכם ונמות כבוגדים. זה מה שאתה עושה? זומם הפיכות ורציחות במחשכים? מתכנן איזה פוטש קטן במרתף בירה?

בוא אני אתקן את עצמי-אין לי שום בעיה שאתה ואנשים שחולקים את הדעות שלך ימותו. לפחות עם הערבים אני יודע איפה אני עומד כישראלי ויהודי ולא עם אנשים כמוך שמחליטים יום אחד שמישהו הוא "בוגד וסוכן פרופוגנדה של האויב" ומוציאים אותו להורג בכיכר העיר. עם הערבים יש סיכוי שאני לא אמות אבל אם מה שאתה רוצה יצא לפועל אני בוודאות אהיה באגף הנידונים למוות.

אתה לא ימני קיצוני אתה ימני איסלמי, מוכן להרוג כל אדם שלא מסכים עם הדעות שלו ולכן רואה אותו כאיום אתה מוכן להרוג אנשים שהגנו על המדינה בלי להניד עפעף כי מבחינתך כל מי שמאמין שיש צד שלילי להתנהלות של המדינה הוא בוגד. בנוסף אתה גם פחדן שבטוח שהמוות מחכה לו בכל פינה. מתי בפעם האחרונה הלכת ברחוב בלי להסתכל אחורה ולחפש מחבלים מתאבדים שבאים להרוג אותך? פסיכופט

אתה לא שווה את המאמצים שלי. לא רק שאי אפשר לשכנע אותך (כמו כל איסלאמי קיצוני) אני גם לא רוצה אותך קרוב אלי אפילו מחשש שיום אחד תתפלפ ותחשוב שהבדואי ברחוב רוצה להרוג אותך.

פורסם

אי אפשר לשכנע אותי כי אין לך ולשכמותך טיפה של אמת להציע. חוץ מלצעוק שאני קיצוני (בוקר טוב, אתה חושב שאני לא מודע לזה?) לא אמרת כמעט כלום בכל הדיון הזה. חוץ מלטעון שהשיטות שלי ברבריות (ושוב, אין לי ויכוח על כך) לא הצעת חלופות. ובעיקר, חוץ מלטעון שגם צה"ל ושאר הגופים הממשלתיים זקוקים לביקורת (טענה שכלל לא התווכחתי איתה), לא נתת סיבה אחת לכך שהביקורת הזאת חייבת להיות בצורת תעמולה ארסית נגד המדינה או לכך שעלינו לשמר את החלאות שעוסקים בכך בשם ה"דמוקרטיה".

ובשורה התחתונה, מעבר להיותך שקרן בלתי נלאה שממשיך להכניס לי מילים לפה, אין לי שום כעס עליך, או כל רצון לפגוע בך: אתה לא חלאה, אתה דביל. דביל שקרן אמנם, אבל עדיין רק דביל. את הזעם שלי אני שומר לאלו שלא רק חושבים כמוך, אלא גם פועלים במרץ לקדם את יישום דעותיהם. אלה שמבחינתם הטיפול הנכון בצדדים שנראים להם שליליים בהתנהלות המדינה (ובניגוד לשקרים שלך, אני אכן מאמין שיש כאלו) צריך בהכרח לקשור את ידי מנגנוני הבטחון ולהטיב עם אוייבינו, או גרוע מכך, להלשין לעולם כדי שגורמים מבחוץ יכפו עלינו כניעה לערבים. אנשים כאלו הייתי רוצה לראות מתים בייסורים קשים, ואם זו היתה המדיניות שלנו, בהחלט הייתי מסכים לקחת בה חלק פעיל.

פורסם

אולי תעבירו את זה לפרטי . טחנתם תמוח .

פורסם
אולי תעבירו את זה לפרטי . טחנתם תמוח .

להעביר לפרטי? אולי לא הבנת נכון, אבל מה שויק כותב עכשיו לTheReaper מכוון לא רק כלפיו, אלא כלפי כולנו, וזה כולל גם אותך. אגב, זה שידור חוזר של מה שהוא כתב לי בדיוני עבר, ונדמה לי שגם אתה היית מושא לדברים בסגנון.

השאיפות הרצחניות שלו מכוונות כלפי כל אדם שפוי במדינה, שלא מוכן מבחינה מוסרית להכניס את הפלסטינים למחנות השמדה. דעות כמו שלו צריך להוקיע ולהקיא החוצה. הרמה המוסרית שלו זהה לזו של דאעש, הוא רואה בכל מי שלא מסכים עמו אויב המדינה ושואף תענוג פסיכוטי מהזיות על ריצוץ ראשים ומריחת מוחותיהם של "הבוגדים" המדומיינים שלו.

פורסם

שים רגע את דעתך עלי בצד, וענה לי על שאלה קטנה: אם היתה לך הבחירה בין להכניס את הערבים ה"פלסטינים" למחנות ובין להכניס את עמך שלך למחנות (ולפני שתכניס לי מילים לפה, אני לא טוען שזו הבחירה העומדת לפנינו. עדיין, לפחות), האם עדיין היית נמנע מלבחור בהם מסיבות "מוסריות"?

פורסם

נראה לך שמישהו באמת יבחר במוות שלו על פני מוות של עם אחר (בלי קשר לאויב או לא). העניין הוא שזה לא המצב וגם לא יהיה והדיון היה בכלל על ההגדרה שלך לבוגד והתיאורים הציוריים שלך על מה שיקרה לו באחרית הימים שהעם יקום עליו

פורסם
להעביר לפרטי? אולי לא הבנת נכון, אבל מה שויק כותב עכשיו לTheReaper מכוון לא רק כלפיו, אלא כלפי כולנו, וזה כולל גם אותך. אגב, זה שידור חוזר של מה שהוא כתב לי בדיוני עבר, ונדמה לי שגם אתה היית מושא לדברים בסגנון.

השאיפות הרצחניות שלו מכוונות כלפי כל אדם שפוי במדינה, שלא מוכן מבחינה מוסרית להכניס את הפלסטינים למחנות השמדה. דעות כמו שלו צריך להוקיע ולהקיא החוצה. הרמה המוסרית שלו זהה לזו של דאעש, הוא רואה בכל מי שלא מסכים עמו אויב המדינה ושואף תענוג פסיכוטי מהזיות על ריצוץ ראשים ומריחת מוחותיהם של "הבוגדים" המדומיינים שלו.

אין כבר מה להתייחס אליו .

בחיי שאני באמת מאמין שהוא טרול . (מיני רבים ששורצים כאן) .

(או שפשוט הוא צריך למצוא חברה . כל התסכול הזה לא בריא לשלפוחית).

פורסם

עשרות שנים של שלטון בלתי מעורער של השמאל בכל אמצעי התקשורת חינכו אנשים לחשוב שלהיות ימני זה לשנוא את עמך ומדינתך רק קצת פחות מששונא אותם השמאלני. אנימור, ליאור, גם אתם מחזיקים בדעתו של ריפר, לפיה ארגוני השמאל הקיצוני, בהפצת התעמולה שלהם, בעצם עושים טובה לישראל באמצעות "חשיפת מחדלי צה"ל"?

פורסם

הבעיה מתחילה בכך שאתה חושב שמי ששייך לארגון כמו שלום עכשיו (שאני אגב לא מסכים איתם בכלום) צריך להיות בכלא/מוצא להורג. מכיוון שעל פי השקפת עולמך המעוותת מדובר בבוגדים. כמו שאמרו פה, אתה סוג של דעאש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים