עבור לתוכן

תעשו טובה כשאתם הולכים לקלפי במרץ 2015...

Featured Replies

פורסם

אגב, באותו משפט יש את שמולי - מספר 5 שהתעקש על דגל והמנון.

• תגובות 829
  • צפיות 194.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה אבל זה עצוב שהגענו למצב שצריך להתווכח על הדגל והתקווה.

פורסם

בסדר, אז אתה מוזמן אם אתה רוצה להצביע גם למפלגה שיש בה את היטלר במספר 4, אם במספר 5 הם ישימו את חנה סנש.

פורסם

העיקר לשמור על פרופורציות.

פורסם

צודק. שמולי ממש לא חנה סנש

פורסם
:)
פורסם

מעבר ל"איכותם" האישית של שמולי ושפיר (אגב, את מיכאלי ודעותיה כבר שכחנו?), אני לא יכול שלא לתהות איך הם התברגו למקומות כ"כ גבוהים: שני חבר'ה צעירים מאוד, עם מעט גב כלכלי משל עצמם, וללא תומכים נאמנים כמו שיש למתמודדים הוותיקים, גברו על כל המתמודדים למעט ראש המפלגה לשעבר? רק לי זה מריח כמו מימון מטעם "הקרן החדשה"?

פורסם

בטוח.

גורמים זרים כל הזמן מקדמים אנשים עם דעות שמאל קיצוני ופוסט ציוני.

בכל תחומי הכוח.

במשפט.

בממשל.

אקדמיה.

ועדות.

אירגונים.

במשטרה.

בסך הכל מדובר בסכומי עתק שמושקעים לצורך העניין ע"י אינטרסים זרים.

פורסם

ברור שהקרן ודומיה סימנו את העבודה כמטרה, בתקווה להרים ממשלה בישראל שתהיה בשליטתם.

פורסם

אולי מספיק עם תאוריות הקונספירציה האלה? יש לכם הוכחות - תביאו. אין לכם - תפסיקו לבלבל את המח ואל תפריעו לנהל דיון רציני עם עוגנים במציאות. מהדיון הזה אפשר לחשוב שהקרן החדשה מנהלת את המדינה. טוב שלא הבאתם גם את הפרוטוקלים של זקני ציון.

בכל אופן, יש תוצאות כמעט סופיות בבית היהודי:

איילת שקד זכתה במקום הראשון בפריימריז. היא תהיה במקום השלישי ברשימה, אחרי בנט ואורי אוריאל. אני תוהה אם היא רק פנים יפות וחילוניות שמסתירות מאחוריה מפלגה דתית-משיחית. שני דברים מפריעים לי בבית היהודי:

1. אורי אריאל - כשר במשרד השיכון הוא מואשם בכך שלקח דירות שהיו מיועדות לנזקקים ונתן לעמותות דתיות. אני לא יודע אם זה עולה כדי שחיתות, עבירה על החוק, או סתם ניצול מעמד באופן מכוער ולא מוסרי. אבל זה מגעיל אותי בכל מקרה.

2. חוסר הסובלנות שלהם להומואים. אני חושש שמסתתרת מאחורי זה אג'נדה של מדינת הלכה, וזה מאוד מטריד אותי. אני רוצה נישואין אזרחיים (פשוט הזוי שבמאה ה-21 מי שרוצה להתחתן חייב לעבור דרך הרבנות החרדית המאוסה), תחבורה ציבורית בשבת, ושיפסיקו לכפות עליי את הדת.

למה לעזאזל אין ימין מדיני שהוא גם חילוני במדינה הזו?!

כל כך הרבה מפלגות מיותרות, ורק את מה שצריך באמת אין.

נערך על-ידי Animor

פורסם

הבית היהודי כל כך דתי שהוא אפילו לא שם לב שהוא הומופוב וגזען

כרגיל, כמו כל מפלגה דתית, ה"צביון היהודי" מעל הכל כולל הנוחות של החילוני הממוצע

פורסם
למה לעזאזל אין ימין מדיני שהוא גם חילוני במדינה הזו?!

אין, כי לצערי הרב רוב "הימנים" החילונים הם ימנים בכאילו. אתה יודע, כמוך: אנשים שחושבים שהם מחזיקים בדעות ימין, אבל בפועל נרתעים מלעשות את הנדרש. לכל דבר אצלכם "אין הוכחות", או "אנחנו לא יודעים שזה מה שיקרה", או כיו"ב.

ימין אמיתי הוא ימין שלא מתבייש להגיד שמקומם של בוגדים באינטרס העם היהודי הוא לכל הפחות הרחק ממוקדי הכוח (שלא לומר גרוע מכך), או להרים גבה לנוכח פופולריות פתאומית של מתמודד שמאלני קיצוני חסר קשרים לכאורה מבלי להסתתר מאחורי "אבל אין הוכחות".

פורסם

או שתנסה לתת הסבר, אם יש לך (למרות שזו הייתה טרוניה ולא באמת שאלה), או שתנסה להתנגח בי כמו שאתה מותנה לעשות. השילוב של השניים יוצא די מטופש ומפספס את שתי המטרות.

נערך על-ידי Animor

פורסם

תרצה או לא תרצה, זה בדיוק ההסבר. עבור האדם הדתי, הדת מצדיקה כל צעד הנדרש (לראייתו) בשביל לקדם (שוב, לראייתו) את העם היהודי ואת מדינת ישראל. האדם החילוני מתקשה לתת לעצמו הצדקות לחלק מהצעדים הקיצוניים יותר שנדרשים. ניקח, כדוגמה, את תגובתך לדברי על שמולי ושפיר: מניין יהיו לי הוכחות? אני המשטרה? אני חוקר פרטי? אני העיתונות? כל מה שעשיתי הוא להעלות שאלה, שבעיני לפחות נראת לגיטימית, בטח ובטח כשמדובר במפלגה שמציגה את עצמה כ"לא קיצונית" ואף ציונית (חוץ מבכרזות למגזר הערבי, כמובן) אבל כוללת\כללה מתמודדים שמתנגדים לשירת התקווה (שפיר), לגיוס לצה"ל (מיכאלי), או לישראל באופן כללי (בורג, שהיה יו"ר הכנסת מטעם מפלגת העבודה וכעת מתפקד לחד"ש). האם אתה יכול באמת ובתמים לטעון שזה לא נראה לך חשוד? האם זה לא נראה לך כהצדקה לתחקיר, לפחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים