פורסם 2015 בינואר 710 שנים מאיזו בחינה?שהוא שואל את הציבור לדעתו?אם הוא לא שואל אותך הוא דיקטטור, אם הוא כן שואל אותך הוא גם לא בסדר?מה נסגר?
פורסם 2015 בינואר 710 שנים ברור שביבי עושה את זה לתועלתו, אבל יש לזה פוטנציאל רב לחזק את המפלגות הדמוקרטיות בטווח הרחוק.
פורסם 2015 בינואר 710 שנים אני טענתי איפהשהו שביבי דיקטטור? זה מבזה את כל הליך הבחירה.עריכה:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000999202#fromelement=hp_morearticlesאני היחיד שמטריד אותו שהמלצרית הזו גייסה איכשהו כמעט 200 אלף ש"ח? נערך 2015 בינואר 710 שנים על-ידי ag43
פורסם 2015 בינואר 710 שנים מה מבזה?שהמפלגה נתנה לו את הכוח למנות שני חברי כנסת על פי בחירתו?או שהוא מבקש מהציבור להציע מועמדים ראוים לשיקולו?
פורסם 2015 בינואר 710 שנים אני היחיד שמטריד אותו שהמלצרית הזו גייסה איכשהו כמעט 200 אלף ש"ח?היא כבר ממזמן לא מלצרית. היא הפנים של מנגנון משומן היטב, שהביאה עד הלום.
פורסם 2015 בינואר 710 שנים תגיד מה שתגיד, הכל נעשה תחת חוק, בהצבעה דמוקרטית.וביבי יצא שוב מנצח.אין דבר יותר מעצבן מזה לשמאל.זה לא חדש שהשמאל מחפש אותו כל הזמן על כל דבר.לדעתי עשו לך שטיפת מוח על ביבי בתקשורת.ואתה רואה רשע בכל מקום שהוא לא.למהלך הזה היו מטרות, וכמנהיג של מפלגת שלטון ביבי עושה מה שהוא צריך כדי להשיג את המטרות.לגיטימי.הוא לא עשה זאת כדיקטטור, הוא שיחק את המשחק הפוליטי במרחב הדמוקרטי.
פורסם 2015 בינואר 710 שנים לדעתי צריך להיות בן אדם מאוד טיפש אם להתנסח בעדינות, בשביל לטעון שהרעיון לבקש מהציבור במדינה דמוקרטית הצעות/רעיונות עבור בחירת חברי הכנסת שייצגו אותו - הוא רעיון מבזה / שפל.אז סבבה, שנאה עיוורת לכל דבר שביבי עושה. אבל אין גבול לעיוורון ולחוסר ההיגיון הבסיסי?
פורסם 2015 בינואר 710 שנים והחלק העצוב הוא שאם ראש מפלגה מהשמאל היה יוצא בצעד כזה, היו משבחים אותו על היותו "מחובר לעם" או משהו בסגנון.
פורסם 2015 בינואר 810 שנים ראיון שאני מצאתי אותו מעניין מאוד.אהוד ברק אינו מושלם, אבל עדין אישית מצאתי לא מעט דברים שהזדהתי איתם.http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2533408עריכה: משום מה עכשיו זה בתשלום.חבל, הכותרת קצת מטעה, לא מדובר בראיון ריק מתוכן בסגנון הכתבות "ביבי אסון" בYnet. הוא אומר שם הרבה דברים מעניינים. נערך 2015 בינואר 810 שנים על-ידי FARKASH7
פורסם 2015 בינואר 810 שנים אהוד ברק מסביר לנו על ביטחון? אם אני לא טועה הוא היה אחראי על איזה מלחמה כושלת, לא? כבר לא זוכר אם זה היה מלחמת לבנון השניה או מה...יש לו זכות לעשות מעצמו דביל שוב פעם.כנראה שהוא מתגעגע לימים שעיתונים פרסמו את דבריו, הוא מתגעגע לימים שהוא יכל להביע דעה וכולם היו קוראים את זה בעיתונים. זה כמו לכתוב תגובה בדף פייסבוק שכל המדינה רואה. זה כיף.כנראה עבר מספיק זמן שהוא חושב שכבר שכחו כמה אידיוט הוא היה.
פורסם 2015 בינואר 810 שנים אהוד ברק מסביר לנו על ביטחון? אם אני לא טועה הוא היה אחראי על איזה מלחמה כושלת, לא? כבר לא זוכר אם זה היה מלחמת לבנון השניה או מה...יש לו זכות לעשות מעצמו דביל שוב פעם. והוא הדביל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.