עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Second Edition

בטח שהם קשורים...

הבלוק ציין הוא המנגנון שמאחורי הביטקוין.

ביטקוין ללא בלוק ציין הוא משהו שלא קיים...

הם שזורים אחד בשני..

זה כמו לומר שכסף מזוייף שווה לכסף אמיתי כי שניהם מודפסים על נייר. אין שום מניעה (ולדעתי זהו דווקא העתיד) שיעברו לכסף דיגיטלי במימוש בטכנולוגיות כמו בלוקציין או דומות כל עוד הן מבוססות על ערך המדינה המטביעה אותו (כמו היום). הבעיה של ביטקוין הוא שהוא מבוסס על הזיות של משקיעים + הטפות חוזרות ונשנות של אלו שהשקיעו\ייצרו אותו בתחילת הדרך. פירמידה.

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פה בעיה, כי ברגע שמדינה שולטת בו, אז היא לא תגביל את עצמה ותייצר ממנו כרצונה..
וזה אחד המרכיבים העיקריים של ביטקוין (הוא מוגבל לעד 21 מיליון מטבעות).
עדיף למדינות להשאר בכסף כמו היום..

פורסם

כי היום חסר נייר? הסיבה שמדינה לא מדפיסה בלי סוף היא בגלל שהיא רוצה שלכסף שלה יהיה ערך.

פורסם

היום לכל מדינה כבר יש מטבעות דיגיטלים, איך אני מעביר דולר מפה לאוסטרליה ?

בהעברה בנקאית שלוקחת זמן ועמלות.

אבל לא נשלח מטבע ממשי, אלא ייצוג דיגיטלי..

לא רואה כל מדינה מקיימת בלוקציין משל עצמה..

אולי אני טועה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שהיתרון של ביטקוין הוא ביישום של כלכלה אמיתית, כלכלת ערך לעומת כלכלת החוב המסורתית שהיא הבועה האמיתית. ב-2008 ראינו את הבועה של כלכלת החוב מתפוצצת בגלל שנשענה על.. כלום (אשראי מנופח, משכנתאות לכל דורש וכדומה). ביטקוין קיים מראש בכמות מסויימת וידועה, ייצורו יסתיים ב-21 מיליון מטבעות, ולא יהיה עוד. בניגוד למטבעות קריפטו אחרים דוגמת את'ריום (שכבודו מבחינה טכנולוגית במקומו מונח) שאין לו כל הגבלה כמותית והוא גם ריכוזי באופן יחסי.

אנחנו רואים כיום קפיצה עצומה במחיר של ביטקוין - כי כסף טיפש של אנשים שלא מבינים את התחום נכנסים בעקבות עליות שערים. 

אבל אני מאמין שתהיה ירידה לתיקון, שגם תסייע במהירות העיבוד של עסקאות (כיום כ-14 שעות עד שעסקה עוברת בממוצע). ועדיין, ביטקוין ימשיך לעלות בטווח הנראה לעין - כל עוד יהיה ביקוש כלשהו.

https://www.youtube.com/watch?v=HY8hnKrV5l4

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של Sween

נראה לי מוזר... יש לך לינק לכתבה בנושא או משהו?

כי בעל הפורשה לשעבר הוא טיפש רציני

אני מודה שזה לא הוגן להיות חכם אחרי כל כך הרבה שנים אבל העובדות הן העובדות. עכשיו אחרי כל הזמן הזה, האם מוכר הפורשה ידע מה הוא עושה (או לחילופין הימר נכון)????

פורסם
ציטוט של ToMeRv32

טוב אני מבין שזה פשוט מאוחר מדי להצטרף..

זה מה שכתבת בפברואר 2013.

זה מראה המון כי הביטקויין הגיע ל 32 דולר.

היום, ב 5/2/2018 הוא שווה יותר מ 7600 דולר אחרי התרסקות רצינית. בשיא האחרון הוא עבר את הערך של 13000 דולר.

מקווה בשבילך שבסוף כן נכנסת.

פורסם

זה כבר מגוחך.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מגוחך או לא.

זה איתנו בשביל להשאר.
עבור אתר שמתיימר להיות טכנולוגי, הייתי מצפה לסיקור/יחס יותר רציני ולא "זה כבר מגוחך"..

הטכנולוגיה הזו בעטה בדלת והיא פה בשביל להשאר.
תפנימו ותעברו הלאה..
אני בכלל חושב שהבורסה הולכת לעבור שינוי מסיבי, כאשר במקום מניות יהיו טוקנים, אבל זה עדיין בחיתוליו, אז אי אפשר לדעת..

פורסם

אין שום קשר בין "הטכנולוגיה" ובין תרמית הפונזי של אנשים שקונים "ביטקוין" רק בשביל למכור אותו אח"כ לפראיירים הבאים בתור בלי שום שימוש אמיתי.

פורסם

נכון. SE, אנשים אחרים נהיים עשירים מהכסף שלך.

כל פעם שיש נפילה כזו זה אומר שיש הרבה אנשים שמימשו את הביטקויין שלהם. בעוד אתה נשארת עם כסף וויראטולי.

כשהביטקוין חוזר ל13000 שוב, הוא לא באמת חוזר, כי הרבה כסף כבר מומש כשאתה נשארת בווירטואלי.

פורסם

לא קשור רק לBC, אבל היום נודע שאחד מהארנקים הפיסיים, Ledger, נפרץ ע"י נער בריטי - כתבה בARS

Cold storage is getting a lot hotter :la:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעניין. לאן נעלמו כל המעדכנים הנלהבים משנה שעברה?

פורסם

מייסד חברת כריית המטבעות הדיגיטליים שהטריל את וורן באפט:

https://www.themarker.com/wallstreet/1.6104547

וההטרלה השנייה - הימור על כך שביטקוין יגיע לערך השווה לזה של מניית ברקשייר (חברת ההשקעות של באפט) עד 2023:

https://www.marketwatch.com/amp/story/guid/46305A9E-85EE-11E8-9F3D-55DC3869B61E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים