עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

יש מכשיר ייעודי

נקרא בשם הפשוט:

מכופף צינורות.

צריך רק להתאים את הקטרים.

הכלי הזה פשוט מונע את הקינקים בכיפוף

לגבי הצבע, לרוב, או שעושים פוליש או שמצפים במה שרוצים

על צבע כמעט ולא שמעתי.

• תגובות 898
  • צפיות 176.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה יעבור פוליש ואחרי זה ציפוי ניקל-כרום.

פורסם
  • מחבר

קטע מצחיק, שהתוודתי אליו רק עכשיו בלוח של MSI. מסתבר שאפשר להוציא (פיזית) את המודולים של ה WIFI והבלוטות'. כן, בגלל שזה לוח ברמת קצה, אפשר להוציא את המודולים האלה ולבטל עומס מיותר על המערכת, עומס שבעצם יכול לשמש לאוברקלוק קיצוני:

קישור לסקירה החדשה של TechOfTomorrow: http://www.techoftomorrow.com/2013/reviews/msi-z77-mpower-motherboard-review-and-benchmarks/

איך שאני רואה את זה, כרגע כל מי שמתכנן לבנות מערכת רצינית, say no more... הלוח הזה פשוט אדיר. לא רואה ממטר שום Z77 מבחינת פיצ'רים ומחיר.

WiFi-BT-removed.jpg

פורסם

זה באמת משפיע ברמה שאפשר להרגיש שווה להוציא את זה?

פורסם

בפירוש לא, זה פועל על גבי שבבים צד שלישי מוקדשים לצורך העניין, וההשפעה של זה על יכולת אוברקלוק היא בערך כמו השפעה של סוג כרטיס קול על אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

כן זה בטח זניח, אבל נייס to have. :)

פורסם

מגניב :)

זה באמת נראה היה מוזר ה"אדום" מסביב למקום שלהם, עכשיו הכל מובן :lol:

איך מתקדמת שאר העבודה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבלוקים עושים את דרכם אליי בקרוב.. נשלחו עכשיו לציפוי כרום-ניקל:

qoH1Zqb.jpg

פורסם

יפה מאוד!

סופסוף עדכון!

ד"א, רק עכשיו קראתי את הדיון ב-OCN, נקרעתי בקטע "I had some typical Israeli food called "Hummus"":lol:

פורסם

באיזה עובי שכבה אתה מצפה את הבלוקים ?

מי מצפה אותם אתה יכול לסמוך עליו שיהיה עמיד ולא יתקלף (סטייל הבלאגן של ek בזמנו) ?

פורסם

נראה לי שזה לא הוא מצפה אותם, אלא החברה בגרמניה, כי הוא אמר שהם *עומדים* להגיע אליו והם עוד לא אצלו...

פורסם

אוקי

אבל עדיין לשאלה אפשר לסמוך?

יש כללים בזה ? הכוונה חייב עובי מסויים או איכות הניקל שאיתו מצפים?

פורסם
  • מחבר
באיזה עובי שכבה אתה מצפה את הבלוקים ?

מי מצפה אותם אתה יכול לסמוך עליו שיהיה עמיד ולא יתקלף (סטייל הבלאגן של ek בזמנו) ?

התמונה היא מאצל הבחור בגרמניה שייצר לי את הבלוקים. הוא שולח את זה לאיזה בית עסק שם שיעשה את הציפוי ניקל.

מהבדיקה שעשיתי עולה שציפוי ניקל זה לא כל כך פשוט. יש איזורים מסויימים שצריכים לשמור על ציפוי בעובי מינימום כלשהו כדי למנוע בעיות קילוף כמו שקרה ל EK. בדקתי עם איזה מקום בתל-אביב שאמר דווקא שהוא יכול לעשות ציפוי בעובי מספיק טוב, אבל החלטתי לתת לו לעשות את זה ולגמור עניין. זה לוקח יותר מדי זמן (בלשון המעטה) גם ככה.

אפרופו, שאלתי את EK לגבי הבלוק שלי ל 680 ונאמר לי שהוא מהבאץ' היותר חדש, זהה ל CSQ שעד כה, אאל"ט, לא דווח מקרה אחד של התקלפות. נחזיק אצבעות. :beerchug:

פורסם

לרוב, ציפוי של 20 מיקרון הוא מה שנפוץ בשוק.

למטרות מיוחדות יש טיפולים מיוחדים.

פורסם
  • מחבר

כן... בכל אופן העדפתי שהוא יעשה את זה וייקח את האחריות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים