עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

וואו, אין מילים :o

:xyxthumbs:

עכשיו אתה יכול למכור לאנשים מתאמים לרדיאטור משבלונות בלי מאמץ (כמעט) ;)

ד"א (עריכה)

EK פרסמו בפייסבוק שלהם (שאני מאמין שאתה עוקב) שהם חושבים (באופן רציני) לעשות סופרימסי שקוף לגמרי (בלי CSQ) נראה מגניב ,לא?

zgzXufk.jpg?1

• תגובות 898
  • צפיות 177k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה נחמד אבל מאד אהבתי את העיצוב הקודם... אגב, אני בודק אופציה שלישית לכזה בלוק:

Dve7fLk.jpg

פורסם

aquacomputer? נשמע מעניין, למרות שאישית אני אוהב בלוקים עם טופים שקופים.

EK גם הראו סופרימסי "מעורפל" (כמו עכשיו) בלי עיגולים. כמבן שהעיצוב המקורי נשאר.

יש חדש עם הבלוק ללוח?

פורסם

בלוק עם גימור "חלבי / מט" אפשר בקלות להביא למצב של שקוף בעזרת פוליש.

לדעתי, גם הEK וגם הXSPC שיש לך הם בלוקים טובים שנותנים ביצועים יפים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו כמה צביעות... קודם של הבק-פלייט של EK.. צבעתי את החלק החיצוני שלו בפלסטי-דיפ, ובנוסף את הקפיצים של ה EK בשחור מט של יעקבי. לקחתי גם צ'אנס וצבעתי ביעקבי שחור את הברגי אגודל. נראה לי שהסיכוי שהצבע יתפוס על הברגים האלה הוא לא משהו אבל נראה. בבית הבורג יש להם המון ברגים כולל הסוג הזה אבל לא היה בשחור. קניתי ברגי M4 שיחליפו את הברגים הכסופים שמגיעים עם הבלוק + אומים ודיסקיות M4.

פורסם

לדעתי - הכל בפלסטי-דיפ.

בגלל האלסטיות שהחומר הזה מציע זה תפור כמו כפפה ליד עבור הקפיצים. וגם לברגי אגודל.

אם זה לא ילך, אני בטוח שיש עוד כמה אפשרויות (כנראה מעט יקרות יותר)

פורסם

הצבע של יעקבי יתפוס על הראש של הבורג אבל בחלק המוברג הוא "יאכל" מניסיוני האישי.

פורסם
  • מחבר

זה לא בורג..זה מעין אום מיוחד כזה. כמובן שלשים צבע על ההברגה זה רעיון לא טוב שגם יתקלף וגם עלול להפריע. בכל מקרה, בכל החלקים שאני צובע שיש להם הברגה, אני פשוט לוקח כמה ברגים מתאימים שאני לא צריך ושם ואז זה מכסה יפה יפה את כל האיזור של ההברגה שלא צריך לקבל צבע. :)

פורסם
  • מחבר

ראיתם מה זה? EK החזירו למלאי את הבלוקים הישנים של 680... אחרי 5 דק' נגמר המלאי לגרסת הניקל \ פלקסי והניקל \ אצטל. :(

פורסם

כן ראיתי, מעניין אם הם יחזירו שוב עם יותר מלאי, הם פרסמו בפייסבוק "מלאי מוגבל" וראיתי את זה 20 דקות אחרי הפרסום וחשבתי שהמלאי לא עודכן, אבל עכשיו מהתגובות הוא באמת נחטף.. מדהים כמה אנשים שנאו את ה-CSQ!

נשאר רק מהנחושת...(שיכול להראות מצויין במערכות מסויימות) http://www.ekwb.com/shop/ek-fc680-gtx.html

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה רק היה "ניסוי". הרי איזה עסק שם לעצמו רגל בכך שהוא נמנע מלמכור מוצרים שיש להם ביקוש אדיר? אין להם ברירה וכבר המון אנשים החליטו לשים *** על הצעד הזה ולקנות היט-קילר במקום. מגיע ל EK. נקווה שהם יתקנו את הטעות לטווח הרחוק ולא איזה חרטוט "מלאי מוגבל" עלאק. הרי הם מייצרים את הטיטן עכשיו וזה נראה בול אותו דבר... מינוס הטמטום עם הגשר.

פורסם

אכן, היטקילר ואלפאקול קיבלו חיזוק בזכות המהלך הזה.. מקווה שלימד את EK את הלקח המתבקש..

עכשיו הם קוראים לגשר SLI לטיטאן FC טרמינל, עד לאן נגיע? יש כבר שלושה סוגי גשרים (הגשר המקורי, CSQ ועכשיו הטרמינל)

אבל הבלוק של הטיטאן נראה טוב, לפחות הכניסות \ יציאות, הגיוניות...

פורסם
  • מחבר

ערכת הברגים החדשה לסופרים LTX + צביעה של הבק-פלייט בפלסטי-דיפ (אחרי הצביעה, עברתי על הפאות עם סכין אקזקטו ככה שנראה כמו סטיקר:

5OnMexH.jpg

* עודכנה תמונה חדשה *

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הנה פרט קטן אבל חשוב.. לא מזמן אחותי שמה פרקט בחדר אז נשאר הרבה ספוג פלציב איכותי. חתכתי שתי רצועות כאלה ושמתי בין האקרילי למארז ככה שזה גם ממלא שם רווח בעייתי בין האקרילי למארז וגם עוזר להשקיט רעשים מכל ההרכבה:

SARlo7V.jpg

וגם... סוף סוף נמצאה צנרת נחושת בקוטר 12 מ"מ מדוייק:

x1hcaD3.jpg

פורסם

יש מכשיר יעודי כדי לכופף צנרת מהסוג הזה?

אם כן מעניין אותי לדעת איך קוראים לו..

ועוד שאלה אני מניח שתצבע את הצנרת ולא תשאיר אותה ככה איך אתה מתכנן לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים