עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs: יש לך פרוייקט מאוד יפה ומושקע.

שאלה אחת שעולה לי לראש, האם יש הבדל בין יצירת כבלים לבד כמו שאתה עושה לבין קניית קבלים מוסלבים מוכנים (לדוגמה bitFenix או NZXT) פרט לשילובי צבעים?

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכיף? הידיעה שאתה הכנת את הכבל בעצמך ולא איזה סיני במפעל?

יש גם הבדל באיכות, למרות שביטפיניקס מאוד איכותיים.

סליחה שאני עונה במקום פותח האשכול, יכול להיות שהוא יגיד משהו אחר.

פורסם

נראה לי גם שמעל הכל זו תחושת סיפוק שאת כל הדברים האלה עשית לבד ועשית את זה בצורה מדהימה.

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד :xyxthumbs: יש לך פרוייקט מאוד יפה ומושקע.

שאלה אחת שעולה לי לראש, האם יש הבדל בין יצירת כבלים לבד כמו שאתה עושה לבין קניית קבלים מוסלבים מוכנים (לדוגמה bitFenix או NZXT) פרט לשילובי צבעים?

אחלה שאלה. שאתה מכין את זה בעצמך יש לך שליטה מלאה, אתה יכול לוודא שכל חוט יוצא פרפקט, לשלב את הצבעים שאתה רוצה (כולל הצבע של השרינק), להשתמש בחומרים הכי טובים ובחלקים מקוריים (כמו הפינים של מולקס) שיש לזה חשיבות רבה. התוצאה הסופית (אם פעלת לפי כל השיטות והמדריכים) תהיה הרבה יותר טובה מכל כבל מוכן.

פורסם

עדי, הפרויקט מדהים!

יש לך מושג אם אחת מהחנויות שאתה מזמין מהם, מוכרת כבלי סאטא אם יציאה כפולה בכיוון שמתחבר לכונן?

זה יחסוך לי המון מקום במארז.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מדבר על סאטה חשמל. אתה יכול להזמין ממוד DIY כזה כבל בהתאמה אישית ולהגיד להם בדיוק באיזה אורך וכמה חיבורים אתה צריך. תמדוד את המרחק בין הכוננים, כנס לאתר שלהם יש שם CHAT, אם הם עונים אתה יכול לבקש אם לא, אתה פשוט משאיר להם הודעה במייל וחוזרים אליך די מהר.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על סאטה חשמל. אתה יכול להזמין ממוד DIY כזה כבל בהתאמה אישית ולהגיד להם בדיוק באיזה אורך וכמה חיבורים אתה צריך. תמדוד את המרחק בין הכוננים, כנס לאתר שלהם יש שם CHAT, אם הם עונים אתה יכול לבקש אם לא, אתה פשוט משאיר להם הודעה במייל וחוזרים אליך די מהר.

האמתי שהתכוונתי לכבל סאטא עצמו.

אבל גם חשמל לא יזיק :D

יש לך מושג כמה זה אמור לעלות?

פורסם
  • מחבר

אין כבלי סאטה "נתונים" שמתפצלים ל2, אתה צריך כבל פר כונן. :)

פורסם

אפשר להכין כזה

הוא פשוט יהיה כפול בשני הצדדים. :)

האמת זה אחלה רעיון, אני צריך כזה של שלוש :P

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי לקחת כמה ולשים באותו סליב אבל אני לא ממליץ. :\

פורסם

זאת הכוונה. לא רואה סיבה שלא יהיו באותו סליב. זה יותר אסתטי בסה"כ, בהנחה שאתה מחבר בלוח ליציאות סמוכות אחת לשניה והדיסקים הקשיחים באותו כלוב.

פורסם
  • מחבר

אממ הבעיה שיכולה להיות זה בצד של הכוננים, איפה שהקונקטורים צריכים להיפרד במרחק גדול יותר.

פורסם

לא יודע איך פספתי את זה עד עכשיו אבל :yelclap::xyxthumbs: על הפרויקט..

אני כמובן עוקב ;)

פורסם

קיימים כבלים דומים לאלו שאתם מתארים - אבל אני הייתי נשאר עם כבלים בודדים.

נתקלתי פעם במאריכים, כאשר בצד אחד כל הקונקטורים עומדים יחד, ואילו בצד השני - הם ממוקמים במרחקים של כ4 CM אחד מהשני.

בדומה לזה: (רק מוסלב)

UCABL007700_02_L.jpg

בבקרי RAID למיניהם, יש שימוש בכבלי SFF (על סוגיהם השונים), שממחבר בודד יוצאים 4 ערוצי SATA.

דוגמה לכבל שאני עושה בו שימוש:

UCABL008000_01_L.jpg

פורסם
  • מחבר

טיזר D:

rkOOi.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים