עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, כמה מכות וזה יסתדר.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, אבל איפה הוא ממוקם? ראיתי משהו אבל הוא לא היה רך

פורסם
  • מחבר

ממוקם בתחתית המסגרת איפה שנכנס הספק כח.

סיימתי עכשיו את ה USB2 אחרי שלא הייתי מרוצה. לקח לי איזה 5 פעמים עד שהצלחתי בדיוק כמו שרציתי. D:

W82b2.jpg

פורסם

אוקי הבנתי.

וואו, יפה סליבינג מושלם.

איך אתה מבחינת הספק? כמה זמן לוקח לך בערך להכין כבל?

פורסם
  • מחבר

הבעיה העיקרית שבגללה התעכבתי היא בגלל שרציתי שהשרינקים שלי יצאו אחידים כמו בכבל הבא:

xQcyD.jpg

כדי שזה יקרה, צריך איזשהו מדיד (כלי). אחרת זה קשה מאד ואני לא רוצה שייצא לי מישמש, אחד ארוך, אחד קצר. :\

אז בחור בשם מייק או בכינויו Lutro0 בפורום OCN הכין כזה כלי:

uCjGG.jpg

הבעיה שהוא רוצה עליו 15$ וזה נראה לי קצת מוגזם אז מה שעשיתי, אתמול עברתי באיזה בית מלאכה שעובד עם פרספקס ואספתי מהם חתיכה שמתאימה להכנה של כזה כלי. האמת שזה די פשוט להכין. עבודה של 5 דק' אחרי שעושים את המדידה הראשונית והשוואה עם התמונות באינטרנט.

הכלי עובד בצורה כזאת:

שלב אחד, שמים אותו ככה שהמגרעת יושבת על השיניים של הקונקטור:

SFb07.jpg

שלב שני, מקרבים את הסליב עד לכלי, צובטים עם שתי אצבעות כדי שישאר במקום ואז מניחים את הכלי (ממשיכים להחזיק את הסליב):

XCW1l.jpg

שלב שלישי, מלבישים את השרינק ככה שהוא מתחיל מאיפה שנמצאות השיניים של הקונקטור (באותו מקום ששמנו את המגרעת של הכלי):

bR5cb.jpg

שלב רביעי, מחממים את השרינק עם אקדח חום ומשתמשים בשיטת כיווץ שאפשר לראות כאן:

זה הכלי שהכנתי לעצמי:

yfCR0.jpg

פורסם

מכיר את הכלי, דיברתי עם הבחור. קניתי אותו.

זה באמת מחיר מוגזם על חתיכת אקריליק אבל בשביל שלמות.... אני מוכן לשלם. אם הייתי יודע שאתה מכין כזה הייתי יכול לנסות להכין גם..

הערוץ שלו ביוטיוב מדהים, המון מדריכים מאוד מפורטים (וארוכים)

הכלי עוד לא אצלי, כשיהיה אני אדווח תוצאות

פורסם
  • מחבר

יותר חשוב מהכלי, זה לראות את הוידאו הזה 70 פעם בשביל לקלוט את כל הקטנות שהוא מסביר. :-)

פורסם

מכיר את הכלי, דיברתי עם הבחור.

זה באמת מחיר מוגזם על חתיכת אקריליק אבל בשביל שלמות.... אני מוכן לשלם. אם הייתי יודע שאתה מכין כזה אני יכול לנסות להכין גם..

הערוץ שלו ביוטיוב מדהים, המון מדריכים מאוד מפורטים (וארוכים)

פורסם
  • מחבר

יצא לך דאבל פוסט. אגב, עכשיו עשיתי 1+1. אתה CSM מ OCN... חחח חייב להגיד שאתה אחד הילדים החכמים שיצא לי להתקל. באמת. עם הרמה של הנוער היום, זה מפתיע.

פורסם

חחחח הפייסבוק חשף אותי אה?

תודה, אומרים לי את זה די הרבה...

הדברת פוסטינג זה בגלל הטאפאטוק, אני מהטלפון והאינטרנט לא יציב פה, אז הוא כנראה שלח פעמיים.

אני לא csm קוראים לי שם גם ווימק, זה ניק ישן שלי. אני לא מרבה לפרסם שם. דיברתי איתו דרך pm ביוטיוב

פורסם
  • מחבר

אמממ.. אתה לא CSM725? :|

פורסם

Nope

פורסם
  • מחבר

כבל סאטה עם שרוול טק-פלקס.. הוא מעט פחות נוח מהשרוול סאטה של MDPC אבל התוצאה די זהה:

ZxtI1.jpg

פורסם

סקסי

פורסם

תתחיל למכור כבלי SATA מסולבים בהזמנה אישית.

נראה לי תזכה לכמה הזמנות :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים