עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

רק בזכותך עדי :)

7ygyseby.jpg

eganurep.jpg

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שדדת את החנות חחח

אז קנית מחשב חדש לגמרי?

680 חתימה... כרטיס פצצה, רציתי גם כזה אבל הצלחתי להביא אותו בעסקה טובה מאיביי. :)

ה COOL IT ALC ממש נחמד, איפה יש בארץ? מחיר? :) למה לא לקחת סיסוניק X? ???

עריכה: עשיתי חיפוש זריז בזאפ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ECO-ALC&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

המפגרים האלה רוצים 550 שקל :lol::bash: אם אתה מוצא עסקה טובה, זה עולה בלחץ 70-75$ עם משלוח.

פורסם

לא מחשב חדש, יש לי את כל החומרה הזאת כבר כמה חודשים טובים ב-HAF

ה_COOLIT זה מקנדה, נקנה במחיר מצחיק של 150 ש"ח.

סיסוניק X רציתי אבלך לא היה להם במלאי וגם ככה המחיר עלה חזרה. אל תשאל איזה מפגרים יצאו אייבורי. מסתבר שב"מערכת" שלהם המחיר של ה-R4 הוא 425 והייתי צריך לשלוף את האייפון ולפתוח להם את האתר שלהם (כי בחנות מחשבים אין מחשבים..) ולהראות להם ועוד לחכות כמעט שעה בה המוכר המסכן מתקשר, מביא את המנהל, מביא חבר, ורק האייפון שלי הוא האינדיקציה :lol: .

בקיצור, אחרי שעה בחנות יצאתי על סיפוקי :cool2: עם המארז כמובן.

גם ה-680 מקנדה, NCIX שניהם (הקירור, אין לי שני כרטיסים חלילה)

בקיצור, יש לי עבודה. אני עובד על סרטון יוטיוב, אני עוד מצלם. כ"כ חם פה. עשיתי כבר שלושה טייקים שבכל אחד שכחתי משהו אחר :P

פורסם
  • מחבר

יאללה תכין וידאו או משהו. :)

אני רציתי להכין את הוידאו הסבר עם כל הציוד והדברים אבל אני על נטבוק מעפן כזה שאי אפשר לצלם ב HD, שלא נדבר על להתקין תוכנת עריכה. :\

אולי אכין עם אייפון, יש לי חצובה קטנה כזאת שקניתי בשבילו.

פורסם

Adi הבטחתי לעדכן אותך כשיגיע הAero cool Shark

אז הוא הגיע והיו לי בעיות קשות בהתקנה שלו בגג המארז כאשר כל המחשב כבר מורכב במארז (חרא של ברגים נראה לי)

אז התקנתי אותו חאפרי כרגע ומתישהוא כשאני אקבל עצבים אני ארכיב את כל המחשב מחדש.

בכל מקרה הוא מוציא כמות יפה של אוויר אבל במהירות של 1500RPM הוא מרעיש לא מעט ודי מבטל את כל הרעיון של הR4 לשקט.

כמו כן כשמחשב כבר מורכב במארז אי אפשר לשים את הגומיות הללו שמגיעות איתו במקום ברגים בשביל להפחית את הרעש מהתנועה שלו.

מה אתה אומר שווה לקנות את זה ואז להעיף את הכלוב של 3 הכוננים?

http://www.tms.co.il/product/5745

פורסם
  • מחבר

אממ אתה מתכוון שזה מתנגש עם הלוח-אם שאתה שם את הגומיות ? הקושי להחליף את הפאנלים בגג במאוורר נובע מזה שבהתחלה ההברגה קשה, אחרי כמה פעמים זה בדר"כ מסתדר מעצמו. תחבר את המאוורר לסוקט של 3 פין כמו System Fan. אין טעם שהוא ירוץ כל הזמן על 1500 סל"ד.

לגבי הסייט הימורו, הדבר הראשון שאתה צריך לדעת זה שאין אותו ל TMS במלאי (שאלתי את קיריל). זה סתם מופיע באתר. :\

ביררתי בעוד חנויות בארץ שזה הופיע אצלם באתר ובתכלס אין במלאי כי לסידילוג אין מלאי והם היבואן, כנראה בייבוא הבא יהיה להם. היחידים שהיה להם באמת במלאי זה פלונטר אבל ייתכן שזה היה האחרון והם גם מפריזים קצת עם המחיר, בכל מקרה תצטרך להתקשר אליהם כדי להיות בטוח.

דבר אחרון, צריך לשים לב שקונים, יש דגם של 2.5" ודגם של 3.5" אז לא לטעות. :)

כדי לחבר את ההימורו ברצפת המארז צריך לבוא עם פתרון כלשהו כי התכנון המקורי של סייט הוא שזה נכנס למסילה של 5.25 והחלקים שאתה מקבל כדי להתקין אותו מיועדים לזה. כבר התחלתי לחשוב איך לחבר אותו, זה לא אמור להיות מסובך במיוחד אבל ייתכן ויהיה צורך לקדוח כמה חורים.

פורסם

Adi הבטחתי לעדכן אותך כשיגיע הAero cool Shark

אז הוא הגיע והיו לי בעיות קשות בהתקנה שלו בגג המארז כאשר כל המחשב כבר מורכב במארז (חרא של ברגים נראה לי)

אז התקנתי אותו חאפרי כרגע ומתישהוא כשאני אקבל עצבים אני ארכיב את כל המחשב מחדש.

בכל מקרה הוא מוציא כמות יפה של אוויר אבל במהירות של 1500RPM הוא מרעיש לא מעט ודי מבטל את כל הרעיון של הR4 לשקט.

כמו כן כשמחשב כבר מורכב במארז אי אפשר לשים את הגומיות הללו שמגיעות איתו במקום ברגים בשביל להפחית את הרעש מהתנועה שלו.

מה אתה אומר שווה לקנות את זה ואז להעיף את הכלוב של 3 הכוננים?

http://www.tms.co.il/product/5745

אם השקט חשוב לך, לך עליו.

מדובר במוצר טוב סה"כ, חשבתי לקנות אחד גם כן.

http://www.overclock3d.net/reviews/storage/scythe_himuro_hard_disk_cooler/5

פורסם

אממ אתה מתכוון שזה מתנגש עם הלוח-אם שאתה שם את הגומיות ?

לגבי הסייט הימורו, הדבר הראשון שאתה צריך לדעת זה שאין אותו ל TMS במלאי (שאלתי את קיריל). זה סתם מופיע באתר. :\

ביררתי בעוד חנויות בארץ שזה הופיע אצלם באתר ובתכלס אין במלאי כי לסידילוג אין מלאי והם היבואן, כנראה בייבוא הבא יהיה להם. היחידים שהיה להם באמת במלאי זה פלונטר אבל ייתכן שזה היה האחרון והם גם מפריזים קצת עם המחיר, בכל מקרה תצטרך להתקשר אליהם כדי להיות בטוח.

דבר אחרון, צריך לשים לב שקונים, יש דגם של 2.5" ודגם של 3.5" אז לא לטעות. :)

כדי לחבר את ההימורו ברצפת המארז צריך לבוא עם פתרון כלשהו כי התכנון המקורי של סייט הוא שזה נכנס למסילה של 5.25 והחלקים שאתה מקבל כדי להתקין אותו מיועדים לזה. כבר התחלתי לחשוב איך לחבר אותו, זה לא אמור להיות מסובך במיוחד אבל ייתכן ויהיה צורך לקדוח כמה חורים.

עדי,

למה לא להרכיב אותו במסילה של 5.25 וזהו?

פורסם
  • מחבר

מכמה סיבות:

1. הוא יתפוס שם מקום חשוב שיכול להיות מקום לדברים אחרים יותר חשובים כמו בקר מאווררים או רזרבואר עם משאבה.

2. הוא לא יקבל אוורור ישיר מה שמוריד מעט מהאפקטיביות שלו.

3. לא רואים אותו וחבל כי זה מוצר יפייפה. :)

פורסם

אממ אתה מתכוון שזה מתנגש עם הלוח-אם שאתה שם את הגומיות ? הקושי להחליף את הפאנלים בגג במאוורר נובע מזה שבהתחלה ההברגה קשה, אחרי כמה פעמים זה בדר"כ מסתדר מעצמו. תחבר את המאוורר לסוקט של 3 פין כמו System Fan. אין טעם שהוא ירוץ כל הזמן על 1500 סל"ד.

זה לא מתנגש עם הלוח אם- פשוט מאוד קשה לדחוף את הגומיות הללו לחורים במאוורר אז צריך לדחוף אותם ובמקביל למשוך אותם עם צבט.

הצלחתי לעשות את זה לחורים שפונים אלי אך לאלו מאחורה (הצד של הלוח) זה בלתי אפשרי כשהמחשב מורכב .

ההברגה קשה בטירוף אני באמת מקווה שזה יסתדר.

חיברתי את המאורר לCoolDrive 6 שלי - מריץ אותו על 980RPM ככה הוא די נסבל.

פורסם
  • מחבר

אמממ מוזר. עשיתי ניסוי, שמתי את הגומיות על החורים של המאווררים, החזקתי אותו דבוק לתקרה עם היד ואז הברגתי וזה בסדר.

שביב מידע למי שיש כרטיס 570\580 וכדומה:

בפרופיל של הכרטיס יש 3 הברגות שבאות ריקות, סיקרן אותי אז שאלתי את ג'ייקוב מ EVGA מה לעזאזל ההברגות האלה ולמה הן שם? :)

אז הוא הסביר... ההברגות הללו מיועדות למחשבים OEM, כמו לדוגמא מחשבים של ALIENWARE, ששם יש מעין ברקטים שמתחברים להברגות אלה ומאבטחים את הכרטיס בזמן המשלוח.

בכל מקרה, כדי לתת מראה "שלם" לכרטיס, שיפצרתי אותו בברגי M3 עם ראש אלן, כמו אלה המשמשים ללוח-אם ושאר הדברים. :)

הברגים שאפשר להכניס שם הם באורך של 5 מ"מ, לא יותר. אפשר להשתמש בבורג 6 מ"מ עם דיסקית כמו שעשיתי אצלי:

X0f5i.jpg

פורסם

הסבלנות שלך לדברים הקטנים הללו שמשנים ראויה להערכה, באמת :xyxthumbs:

פורסם

זה לא בדיוק גומיות כאלו שמשמות כמו שייבה

זה ממש במקום הבורג, תראה את התמונה בקישור

באמצע יש את הגומייות השחורות הללו זה מה שאני מתקשה להכניס למאוורר

http://www.quietpc.com/ae-shark-140-black

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי נראה לי שהבנתי. בורג עם גומיית שייבה צריך לתת את אותו אפקט.

פורסם

את הגומיות האלה מכניסים בכוח. מכניסים את הקצה ומושכים חזק. גם אם נדמה שזה יקרע, זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים