פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר הנה תזכורת: ה"תפירה" של הכבלים עוזרת לשמור את ההולכה שלהם בצורה אחידה עד לקונקטור.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר מי שעשה את המדריך הראשון ביו-טיוב אמר שהוא ניסה המון חוטים וזה הסוג היחיד שלא נקרע לו באמצע העבודה, אז כן.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים בהחלט מוסיף למראה הסופי של המערכת, אבל נראה איך הדברים המעצבנים שיש לעשות
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים עד עכשיו רק התרשמתי לטובה מהדגש ששמת על כל הפרטים הקטנים ונדבקתי גם אני ורכשתי היום את המארז הנ"ל (395 ש"ח באייבורי ). אני מתכנן ללכת על סליבינג ירוק ושחור שיתאים לקירור מים יש לי כבר 4 מאווררים UV ירוקים. העניין זה רק זמן (כרגע אין הרבה ). http://www.ebay.com/itm/GELID-WING-12-cm-x4-pcs-Multipack-120mm-Silence-Waterproof-UV-Green-PC-Case-Fan-/150760296812?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item231a03916c
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים מחבר כן, קיצרתי אותו. זה משהו מעט הכרחי מדי פעם. סורי שזה גורם לך לאי נוחות.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר עדכון ממש קטן: הברגים המקוריים שלי באורך 6 מ"מ לא נכנסו מספיק טוב להברגות של הלוח אם (כולל דיסקית של MDPC וקלאמפ) אז הלכתי וקניתי קצת יותר ארוכים, באורך 8 מ"מ + עוד ערימה של ברגים מכל מיני סוגים: הברגים באורך 8 מ"מ מתאימים באופן מושלם: בנוסף קניתי מחטים עגולות ל"תפירה": ואספתי גליל שארית של מדבקה בצבע לבן מבריק (כנראה ישמש אותי לחיתוך מדבקות עבור המאווררים): בנוסף לזה עשיתי מחדש חלק מהעבודה על הפאנל הקדמי. ברגעים אלו אני סוף סוף ניגש לעבוד על הכבלים עצמם! אני מקווה שהעדכון הבא יהיה משמעותי יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.