עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סטייה קלה מהפרוייקט, קיבלתי היום משלוח מפתיע. חודשיים ומשהו אחרי שהוזמן, סוף סוף הגיע אליי הרספברי פיי חחח

בלי שום התראה מוקדמת, הגיע היום עם שליח של DHL.

למתעניינים בנושא העלות, הלוח + קייס + שנאי + משלוח עלה 57.5$.

עוד לא ממש פתחתי אותו אבל קבלו כמה תמונות:

mz1w6.jpg

ykg9q.jpg

abcUP.jpg

hYwoQ.jpg

6ftiR.jpg

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מחשב?

פורסם

לפי מה שמצאתי בגוגל הרגע,

זה מחשב קטן (וזול) מאוד.. :P

פורסם

כן אבל הבנתי שהוא ממש מוגבל ביכולות שלו...

מה הוא אמור לעשות?

פורסם

בטח מתקינים עליו לינוקס :x

חוץ מזה אין לי מושג מה השימושים לדבר כזה, חוץ מזה שזה מאוד קטן >>

פורסם

זה מאוד מזכיר את המגברים CLASS T ברעיון...

פורסם
  • מחבר

אני הולך להתקין עליו XBMC ולראות איך הוא בתור מדיה סנטר. :-)

יש שחרור ייעודי לפיי: http://www.raspbmc.com

פורסם
  • מחבר

הקייס ממש יפה !!

1GCXD.jpg

nYrkZ.jpg

מוזר שפספסתי את הלוג הזה.

בהחלט עבודה יפה ומוערכת. קבל ח"ח

לא רואים הרבה אנשים בארץ עם יוני סליב (ואני לא מדבר על מאריכים/ כבלים מוכנים). זוהי בהחלט עבודת פרך.

העבודה היפה ביותר שראיתי עד היום - שייכת למרטין.

בנוגע לנילס - אחד ה-אנשים, תענוג גדול לעבוד איתו.

בנוגע לברגים - ניסיתי לרכוש ברגים כמו שנילס מציע, אבל באף מקום הם לא היו באיכותם כמו אלו של נילס (אני מדבר על השחורים), למרות שאני רוכש בארץ ברגים זהים - רק מנירוסטה (יפים יותר לטעמי, בהחלט לא יותר זולים).

בקשר לשאלת הברגים: בגדול, יש במחשב 2 תקני ברגים

1. תקן מילימטרי, ברגי M3 (כוננים אופטיים לדוג')

2. תקן אינצ'י - (מתחלק ל2, פסיעה גסה ועדינה = UNF / UNC ). מה שיש במחשב - לדוג' - כוננים קשיחים: UNC 6/32.

עושה רושם שזהו הבורג בתמונה. לרוב עושים בו שימוש ברגלי מארז ובברגים לספקים. (אל תהרסו הברגות ואל תבריגו בכוח אף פעם)

המארז נראה אחלה, בהחלט FD התעלתה על עצמה עם מארזים מעולים במחירים עממיים.

הייתי חייב להעלות תמונה של הפרוייקט הראשון שלי עם MDPC. אם זה יעזור - אני לפעמים השתמשתי בכמה קליפסים אחד על השני (עם ספייסר ביניהם) כדי לאגד כמות גדולה של כבלים, הJUMBO CLIP הצטרף למשפחה מאוחר מידי עבורי ;)

img9203.jpg

img7017o.jpg

טיפ נוסף:

אם עובדים עם סליב בהיר - יש חשיבות לצבע הכבל, אחרת הוא יבצבץ החוצה כפי שניתן לראות בכבלים השמאליים.

לעומת זאת - הכבל הימני אומנם שחור, אבל הוא עבר ציפוי של שרינק לבן לכל אורכו, ורק אז הולבש עליו הסליב לקבלת תוצאה של לבן צחור כשלג.

שורה תחתונה - או שתצפו את הכבל או שתחליפו אותו לבהיר. (לרוב, בכבלים לבנים ולפעמים צהובים)

שיהיה בהצלחה.

מניינים ארקדור. קראתי את הלוגים שלך בעניין רב והם אחלה. :)

מי זה מרטין ? פה בפורום ? אהה אתה מדבר על מרטין מפסייכו סליב. ;D

לגבי הסליבינג, כן יש לי כבל לבן שילך מתחת לסליבים בהירים כמו לבן, צהוב וכו'. באופן עקרוני אם דוחסים את הסליב מספיק אז לא יראו את הכבל מתחת בכלל.

בת"א ליד המסגר יש חנות שנקראת "בית הבורג" זה עסק של דתיים תותחים, יש להם כל בורג אפשרי. השגתי שם בורג M3 באורך 6 מ"מ עם ראש אלן כמו שנילס משתמש, עוד מעט אעלה תמונה.

נ.ב., איך הגלגלים האלה של ליאן לי? אני חושב לקנות כאלה בצבע שחור. :)

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה הרבה !

פורסם

סחתיין על העבודה.יוצא משהו מדהים.מעניין לראות את סוכרייה עם הפאנל האקרילי.

נ.ב. הפרויקט שלך עשה את מה שכל הסקירות והביקורות לא הצליחו והיום הזמנתי את המארז :)

פורסם
  • מחבר

תודה סשה!

במחיר הנוכחי של אייבורי פשוט עופו על זה בלי לחשוב. אגב, יש לי הרושם שברגע שיגמר להם ה"חשק" או המלאי (מה שיבוא קודם) המחיר ינסוק בחזרה למעלה אז זה בהחלט הזמן לפעול.

פורסם

סחתיין על העבודה.יוצא משהו מדהים.מעניין לראות את סוכרייה עם הפאנל האקרילי.

נ.ב. הפרויקט שלך עשה את מה שכל הסקירות והביקורות לא הצליחו והיום הזמנתי את המארז :)

כנ"ל ;D

אני מקווה שאני אספיק למכור את המארז הנוכחי שלי והספק. (ואם לא היו לי דברים תקועים במכס שגרמו להוצאות לא צפויות אז גם קירור מים היה יכול להיכנס ל"מיני פרוייקט שלי" :( )

גם אותי מעניין הפאנל האקרילי. עדי, אם אתה יכול לפרט איך בנית את הפאנל ולפרסם מידות ועלויות אני מאמין שחצי מהמשתתפים בקנייה הקבוצתית ירצו את ה"נוסחא".

מתי העדכון הגדול הבא? אין לי סבלנות... :jump:

פורסם
  • מחבר

הפאנל יגיע לקראת סוף הפרוייקט. באופן עקרוני אני מתכוון לחפש בית עסק שמתעסק עם פאנלים אקרילים (יש בטח לא מעט) ולהזמין לי אקרילי "מעושן", כלומר פאנל שחור שקוף אבל לא שקוף לגמרי. מה שאני חושב עליו בנוסף זה איך להכין אותו ככה שיהיה יותר עמיד בשריטות וכאלה. שנגיע לגשר נחצה אותו. :)

האמת שכבר כמה ימים שאני יושב בבית חולה ואין לי חשק לכלום. :\

לשבוע הבא חשבתי להכין סרטון קצר שמסביר על כל הכלים שאני משתמש, איפה רכשתי, עלויות וכו'.

פורסם

לא נעים לשמוע :-\ תרגיש טוב.

אקרילי מעושן זה רעיון טוב, אתה מתכוון להשתמש גם בתאורה? ככה אתה יכול להאיר מה שאתה רוצה שיראו דרך הפאנל ו"לא להאיר" את מה שלא.

רעיון הסרטון נשמע טוב. יעזור להרבה מודרים מתחילים.

פורסם

היי עדי

ראשית, לא נעים לשמוע שאתה חולה. רפואה שלמה ומהירה שתהה לך.

שנית, קראתי כעת את השירשור. חתיחת פרוייקט. לגמרי שאפו :yelclap:

ואחרון (כלומר בינתיים ;) ), הבנתי שאתה מתכנן מסילות כלשהן ל-SSD.

אתה מתכוון ממש לבנות אותן או שזה משהו שניתן לרכוש במחיר הגיוני?

אשמח אם תוכל להרחיב בנושא ברגע שיהיה אפשרי - הלוואי ויחסית בקרוב היות ועקב עומס טרם יצא לי להרכיב את המחשב והייתי רוצה לשלב אותן גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים