עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדכון לילי :cool2:

8qEuq.jpg

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו היה עסוק

Nice

ממתין לתמונה מוצלחת פלוס הסבר איפה בדיוק לקדוח

אולי אשאיל ממך את הרעיון, מתחיל לבאס אותי שאין לי חלון במארז.

פורסם

זה היופי! שאין מה להרוס, אתה שומר על הפאנל המקורי כמו שהוא ובסוף מקבל תוצאה יותר מוצלחת! כל מה שצריך לעשות זה לקדוח ארבעה תבריגים בצד השמאלי של המארז ואז לחבר את הפאנל עם כמה ברגי אצבע. :-)

מכאן נובע סתירה.

פורסם
  • מחבר

גיל, יש לך תגובות לפעמים שחבל על הזמן...לא יודע אם טרולינג או סתם אתה יודע מה.

לקדוח כמה חורים במקום ניטרלי (שלא על חשבון משהו אחר) לא הורס את המארז. לנסר את המארז בשביל לשים בו רדיאטור ענק שאחרת הוא לא יכנס, זה כן נקרא ל"הרוס" את המארז.

פורסם

למה הכבלים (הצהוב, הכחול והאפור) נמצאים מסביב ללוח ולא מאחוריו? (יש מקום לסידור כבלים, לא?)

פורסם

בלהרוס אני מתכוון בכל פגיעה פיזית שתבטל אחריות (כן, אני יודע שמימוש אחריות במארז זה נדיר)

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי.

אם קנית פרקטל והמארז נבדק ונמצא תקין, אין סיבה שתצטרך אחריות. פח לא מתקלקל פתאום. אם זה משהו מסויים במארז, כמו לדוגמא בקר מאווררים או מאוורר שהתקלקל, אתה פשוט יוצר קשר עם פרקטל במייל, נותן להם סיריאלי של המארז והם שולחים חדש ישירות משוודיה. הם לא יגידו לך לא בגלל שקדחת במארז (במקרים כאלה, זה ממש לא מעניין אותם אם עשית מודינג או לא).

לא צריך להיות ניט פיק איפה שלא צריך. ;)

פורסם

חבל שזה לא ככה עם כרטיסי מסך... ביררתי את מה שאמרת לי והם עוד לא הגיע לכרטיס שלי (יש להם כל כך הרבה עבודה... ??? ).

פורסם

למה הכבלים (הצהוב, הכחול והאפור) נמצאים מסביב ללוח ולא מאחוריו? (יש מקום לסידור כבלים, לא?)

..?

פורסם
  • מחבר

..?

יש מלא מקום אני פשוט בודק כל מיני אפשרויות.

פורסם

עדכון לילי :cool2:

8qEuq.jpg

נראה טוב :xyxthumbs:

השילוב של הצבעים יצא יפה מאוד :silly:

רק להדק קצת את הפינה השמאלית העליונה.

פורסם
  • מחבר

נראה טוב :xyxthumbs:

השילוב של הצבעים יצא יפה מאוד :silly:

רק להדק קצת את הפינה השמאלית העליונה.

הכבל לא מוכן זה רק שרוולים ששמתי בשביל לבדוק. יש הרבה "מיקרו חישובים" שצריך לעשות לפני שמתחילים תכלס לעבוד עם החומר. אחרי שאחליט סופית על המיקום, אחתוך את הכבלים שלי באורך המתאים ואז את הסליבינג. :)

אני חייב למצוא מקום בארץ להזמין ממנו שרוול מתכווץ ביחס של 4:1. בינתים מצאתי בכזה יחס אבל עם דבק שזה גרוע.

פורסם

חחח הרבה מיקרו-חישובים. :lol:

באמת שמעתי שאיזה אזרח שכר את Cray אבל לא חשבתי לאיזו מטרה. :)

נראה מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נהיה לי קצת באלגן עם הברגים...קיטלגתי אותם לא מדוייק. :\

מישהו יכול להסתכל ב R4 שלו, מתחת למארז ולהגיד לי אם ככה נראה הבורג שמחבר את הכלוב כוננים התחתון למארז?

ovbSy.jpg

פורסם

מוזר שפספסתי את הלוג הזה.

בהחלט עבודה יפה ומוערכת. קבל ח"ח

לא רואים הרבה אנשים בארץ עם יוני סליב (ואני לא מדבר על מאריכים/ כבלים מוכנים). זוהי בהחלט עבודת פרך.

העבודה היפה ביותר שראיתי עד היום - שייכת למרטין.

בנוגע לנילס - אחד ה-אנשים, תענוג גדול לעבוד איתו.

בנוגע לברגים - ניסיתי לרכוש ברגים כמו שנילס מציע, אבל באף מקום הם לא היו באיכותם כמו אלו של נילס (אני מדבר על השחורים), למרות שאני רוכש בארץ ברגים זהים - רק מנירוסטה (יפים יותר לטעמי, בהחלט לא יותר זולים).

בקשר לשאלת הברגים: בגדול, יש במחשב 2 תקני ברגים

1. תקן מילימטרי, ברגי M3 (כוננים אופטיים לדוג')

2. תקן אינצ'י - (מתחלק ל2, פסיעה גסה ועדינה = UNF / UNC ). מה שיש במחשב - לדוג' - כוננים קשיחים: UNC 6/32.

עושה רושם שזהו הבורג בתמונה. לרוב עושים בו שימוש ברגלי מארז ובברגים לספקים. (אל תהרסו הברגות ואל תבריגו בכוח אף פעם)

המארז נראה אחלה, בהחלט FD התעלתה על עצמה עם מארזים מעולים במחירים עממיים.

הייתי חייב להעלות תמונה של הפרוייקט הראשון שלי עם MDPC. אם זה יעזור - אני לפעמים השתמשתי בכמה קליפסים אחד על השני (עם ספייסר ביניהם) כדי לאגד כמות גדולה של כבלים, הJUMBO CLIP הצטרף למשפחה מאוחר מידי עבורי ;)

img9203.jpg

img7017o.jpg

טיפ נוסף:

אם עובדים עם סליב בהיר - יש חשיבות לצבע הכבל, אחרת הוא יבצבץ החוצה כפי שניתן לראות בכבלים השמאליים.

לעומת זאת - הכבל הימני אומנם שחור, אבל הוא עבר ציפוי של שרינק לבן לכל אורכו, ורק אז הולבש עליו הסליב לקבלת תוצאה של לבן צחור כשלג.

שורה תחתונה - או שתצפו את הכבל או שתחליפו אותו לבהיר. (לרוב, בכבלים לבנים ולפעמים צהובים)

שיהיה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים