עבור לתוכן

Unreal Tournament Project -התחילה ההרכבה! - עמוד 19

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הממ... Thats awkward

טוב, אני חוזר בי לגבי MSI. טרם בחנתי את הלוח ועל כך לא אשפוט אותו. צפו לעדכון רציני בהמשך (זה רק ממשיך לתפוס גודל לעזאזל)

• תגובות 218
  • צפיות 58.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאן הכנסת את עצמך.

פורסם

אתה יותר מנוסה ממני, ואחרי הכל זו הבניה שלך.

תעשה מה שבא לך, זו עדיין בניה מדהימה.

מה טוב יותר באסרוק או ב"גולד" שפחות טוב בMSI? (כשיצאו ביקורות כמובן)

הרי באמת הבדיקה הידנית של ה-24 שעות זה באמת גימיק, אבל אחרי הכל זה נראה כמו עוד לוח Z77 עם מערכת מתח שעל הנייר נראית מרשימה ואסתטיקה מרשימה למדי.

כל הלוחות שהוצגו באשכול יהלמו את הבנייה, כולם ב"Theme" של זהב - צהוב.

מחכה לעדכונים! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני כבר יכול להגיד שהאסרוק ער את כל הציפיות שלי, בוט בהגדרות ראשונות 5000MHZ, משם טיפסתי ל-5100, לא משהו בר השוואה ללוחות האחרים.

אבל אני מחכה בסבלנות להתפתחות שלצערי כנראה תחליף את האסרוק אבל תיתן לי חיזוק מפלצתי בכח הגרפי.

פורסם

יש לי שאלה קטנה. אתה מתכנן גוונים של צהוב (כולל זהב) ושחור נכון?

אתה מתרוצץ בין לוחות בצבעים האלו ובעצם מגביל את עצמך, נכון שזה יפה, אבל אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה (לא שזה רע)?

בסוף כנראה שזה יצא טוב..., אני לא רוצה לגרום לך לשנות את דעתך (למרות שלא נראה לי שאני יכול להשפיע על דעתך, אתה די נעול).

תעדכן בהתפתחויות נוספות... מה לגבי המארז? ;)

פורסם
  • מחבר

לגבי לוח וכרטיס, לא רוצה להבטיח כלום אבל כנראה שיתווסף עוד לוגו בקרוב. לגבי המארז אני בדיוק בקשר עם בנאדם שמתעסק עם אנודייזינג וצביעה, יש לנו קצת רבותה. אני אשרטט עבודת צבע וגם החלק החיצוני יעבור שינוי. וזהו, קצת הסלבה וסידור ואני סוגר את הפרוייקט. גם אני התעייפתי מריצות

פורסם
  • מחבר

עד העדכון הגדול, הנה עוד תוספת לפרוייקט

YuncH.jpg

פורסם
  • מחבר

יש, עכשיו אני רק צריך לשבור את הראש ולמצוא איך אני מתקין דרייבר כי גם קרייטיב נטשה תמיכה וגם אסוס, נהדר.

פורסם

יפה- יפה! :yelclap:

תגיד, איך אתה צובע את הכרטיס ואת שאר הרכיבים במדויק שלא יברח? יש לך טייפ טוב לצביעה? הדרעק שנמכר בארץ גורם לצבע לברוח בקצוות הטייפ. אתה משתמש בפיסטול?

פורסם
  • מחבר

משתמש בספריי למתכות, שום דבר פאנסי. כמובן שאני מפרק את המכסה וצובע לחוד.

אגב, אחרי לא מעט שעות של נסיונות כנראה שאצטרך לוותר על כרטיס הקול למערכת ולהשתמש ברילטק. כל הכבוד לאסוס וקרייטיב על חוסר התמיכה שלהם :-\

פורסם

הצבע לא סופג חום?

יש סיבה למה רוב הקולרים באפור מתכת

ולא צובעים אותם הרבה. היא ששיטת הצביע היא יקרה מאד בשביל שהוא יעבור חום ולא יספוג אותו.

אבל אם אתה יודע שלא אמורה להיות שום בעיה.

אז עבודה מאד יפה .

פורסם
  • מחבר

ספונסר חדש - חברת MSI מעניקה לפרוייקט לוח אם מדגם Big Bang Mpower Z77 ו... כרטיס מסך נוסף מדגם Lightning GTX680 למערך כפול שיעבור גם הוא מודינג קל.

qrwqa.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים