עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

אולי על נתח המכירות

הגדול ביותר בתחום - לא יהיה משעמם זה בטוח.

זה שוק תקציבי/onboard.

jpr_graphics_q2_01.jpg

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל כהליבה הגראפית מובנת על השבב של המעבד ,איך אפשר בכלל לחשב את נתח השוק של אינטל בהשוואה לAMD וNvidia כשבכל מחשב שנמכר שמבוסס על אינטל יש את הליבה הגראפית שלהם ?

פורסם

כמו שמחשבים את נתח השוק של ווינדווס כשכמעט כל מחשב נייד מגיע עם רישיון.

פורסם

כפי שכתוב בחדשות האתר, מחיר ה-7950 ירד ל-320$, כלומר סביבות ה-1300 שח. למה לעזאזל בארץ זה יותר מ2000 שח?! זה יירד מתישהו למחיר האמיתי שלו או שצריך לטוס לארה"ב בשביל להינות מהמחיר המקורי שלו חח

פורסם

ברגע שהמלאים הנוכחיים של הספקים ייגמרו, הם יזמינו את המלאי החדש והזול יותר ואנחנו נקבל הורדת מחירים דרסטית :) .

פורסם

בטח זה יקרה עוד מלא זמן =/

פורסם

במחיר של 2000 ש"ח באמת ייקח להם מלא זמן למכור מלאי הנוכחי.

פורסם

כפי שכתוב בחדשות האתר, מחיר ה-7950 ירד ל-320$, כלומר סביבות ה-1300 שח. למה לעזאזל בארץ זה יותר מ2000 שח?! זה יירד מתישהו למחיר האמיתי שלו או שצריך לטוס לארה"ב בשביל להינות מהמחיר המקורי שלו חח

או שאתה יכול להזמין מכאן:

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3818192

ב1392 שח כולל מיסים.

פורסם

ממה שאני הבנתי מהאתר ,הגעתי עד שלב ההזמנה הכי סופי שהיה ניתן אחרי שהוכנסה הכתובת וכד' המחיר כולל הובלה.

300 דולר מחיר המוצר ,תוסיף על זה את ה16% מעמ שמשלמים על כרטיסי מסך וכל מוצר מעל 75$ ואת זה תכפיל בדולר -כ4 שח.

פורסם

לא נראה לי שזה שווה את ההשקעה, עדיף להוסיף עוד 250-300 ש"ח ולקבל 3 שנות אחריות...

פורסם

לא נראה לי שזה שווה את ההשקעה, עדיף להוסיף עוד 250-300 ש"ח ולקבל 3 שנות אחריות...

זה מה שחתרתי להגיע אליו, יבוא אישי למוצרים כאלו בשביל אולי לחסוך 100-200 ש"ח, לא שווים את כל ההתעסקות והסיכון הכרוך בכך.

על מכונית בשווי 200 אלף ש"ח, לחסוך ככה 40 אלף, מתחיל להיות מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים