עבור לתוכן

מקלדות מכניות -- ריכוז מידע

Featured Replies

פורסם
ראית את הקישור שלי?

ראיתי, אבל אני לא רואה את עצמי מחכה איזה חודש + משלם איזה 80 שקל בשביל זה P:

• תגובות 886
  • צפיות 458.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קפוץ לסניף של אייבורי יש להם ערכות הדגמה כאלה שתוכל להרגיש, רק תאם לפני כי הבנתי שלא בכל סניף יש אז תתקשר ואם אין בסניף קרוב אליך תבקש שיביאו.

פורסם

זו בדיוק הערכה של אייבורי, של Max keyboard עם סווצ'ים כחולים חומים אדומים שחורים + אורינגים ו-מקשים שקופים (קיבלתי גם מקשים צבעוניים בצבעים ירוק, אדום, תכלת, צהוב, שחור, לבן, ורוד, סגול, כתום ואפור)

פורסם

מי שירצה סיבוב על שלי 5 ש"ח, להזמין תור ותשלום מראש.

פורסם
מי שירצה סיבוב על שלי 5 ש"ח, להזמין תור ותשלום מראש.

thats what she said

פורסם
היתה לי K90 שמתה אחרי מספר חודשי שימוש בודדים שהוחלפה ע"י החברה בK95 שאחרי מספר חודשים כמעט חצי מהלדים הפסיקו לעבוד. לשיקולכם.

זה דיי נפוץ במקדלות עם תאורה וMX Cherry עד כמה ששמעתי , זה מה שהK70 RGB אמורה לפתור עם סוויצ'ים עם לדים מובנים .

פורסם

כן, לפי קורסאיר לדים מתים במקלדות מ-ESD, והשילוב של התאורה במעגל של הסוויץ' מגן עליו מכך.

פורסם

לא נורא , פחות דברים שיכולים להתקלקל בK60 שלי :bounce:

פורסם

תחשוב על זה כאילו זה כבר התקלקל :P

פורסם

גם אני התחדשתי, הייתי בכיוון של ה-K65, אבל אז השתמשתי ב-G710+... אחרי זה הייתי חייב לקנות אותה.

פורסם

תוכל לאמר לנו מאיפה קנית ואת המחיר בבקשה?, בא לי גם :(

פורסם

קניתי המקלדת ב-KSP, היא עלתה 790 ש"ח.

לא תכננתי להוציא כל כך הרבה על מקלדת, אבל אחרי שכבר יש לי את האזניות G930 והעכבר G700s, הייתי חייב להשלים לסט שלם (במיוחד אחרי שהשתמשתי ב-710+ וראיתי כמה היא נוחה).

פורסם

וגם כולם רוכבים על אותה תוכנה שזה נחמד.

תתחדש :).

פורסם

תודה, התוכנה הייתה גם חלק מהשיקול, לא רציתי להתחיל להתברבר עם הרבה תוכנות.

ראיתי שגם לך יש את המקלדת, מה M1, M2, M3 ו-MR עושים?

פורסם

הם פרופילים שונים לכפתורי המאקרו, אם נניח תכנתת את כפתורי המאקרו כאשר M1 דלוק אתה יכול לתכנת אותם שוב על M2 עם פונקציות שונות.

בעצם במקום לעשות 18 כפתורים עשו לך 6 עם אפשרות לעבור ביניהם.

MR הוא הכפתור איתו אתה מקליט את הפקודה שאתה רוצה שתהיה על כפתור מסוים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים