עבור לתוכן

מקלדות מכניות -- ריכוז מידע

Featured Replies

פורסם

שמע, זה לא ממש אותו קלאס של מקלדות.

לא מבחינת איכות, לא מבחינת נוחות ולא מבחינת תאורה.

• תגובות 886
  • צפיות 458.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולא מבחינת האנטר הענקי והלא סטנדרטי...

פורסם

האנטר הענקי הזה פעם היה הרבה יותר נפוץ, בעבר היו יותר מקלדות בארץ עם סידור אנגלי ולא אמריקאי, אני אישית מצאתי את האנגלי טיפה יותר נוח ולא הייתי מתנגד לחזור אליו.

פורסם

האנטר הזה הוא לא אנגלי. האנגלי זה L הפוכה.

פורסם

היי חברה, התחלתי להיכנס לא מזמן לכל הקטע של המקלדות המכאניות, והגעתי למצב שאני ממש מתלבט בין 2 מקלדות (חשוב לי ה numpad).

ה DasKeyboard 4 Professional - עם brown switches

או ה cm storm quickfire ultimate עם blue switches (לא מצאתי חומים בארץ)

ההתלבטות הגדולה מבחינתי, היא בין הסוויצ'ים החומים לכחולים (לא התנסתי באף אחs מהם, אבל אני יותר נוטה לכיוון החומים)...

מה אתם ממליצים?

פורסם

חייב לנסות.

אני הייתי דבוק על החומים,ואז הלכתי לחבר שלי והבנתי שהם מגעילים(לטעמי) וקניתי מקלדת עם כחולים.

אל תקנה על סמך מידע יבש,לך ותנסה בעצמך.

פורסם
חייב לנסות.

אני הייתי דבוק על החומים,ואז הלכתי לחבר שלי והבנתי שהם מגעילים(לטעמי) וקניתי מקלדת עם כחולים.

אל תקנה על סמך מידע יבש,לך ותנסה בעצמך.

שכנעת אותי, איפה אני יכול לנסות?

פורסם
תראו מי הגיעה

qq

בתור בעלים של K60 הK70 היא כל כך "I WANT THIS SHIT" ,פשוט כל כך מרוצה מהמקלדת הזאת (מה שגם שקניתי אותה במבצע חנוכה בKSP לפני שנתיים ב300 במקום 550 (והם עדיין מוכרים אותה ב550 :screwy: ) אבל ..אין שום הצדקה לשדרוג הזה אותה מקלדת עם קצת אור :rolleyes:

פורסם
שכנעת אותי, איפה אני יכול לנסות?

לפי פוסטים קודמים,באייבורי יש ערכת ניסיון לסוויצ׳ים,אבל הכי טוב למצוא איזה חבר ולנסות אצלו את הסוויצ׳ים.

פורסם

היתה לי K90 שמתה אחרי מספר חודשי שימוש בודדים שהוחלפה ע"י החברה בK95 שאחרי מספר חודשים כמעט חצי מהלדים הפסיקו לעבוד. לשיקולכם.

פורסם

בין מקלדות עם cherry mx browns, על מי מאלה אתם יותר ממליצים?

daskeyboard 4

או logitech g710+

תודה :)

פורסם

עמוד או שניים אחורה אפשר לראות שקניתי לא מזמן את ה g710, אני ללא ספק נהנה ממנה ומרגיש איכות אבל לדעתי מחיר של 700 הוא מוגזם מאוד עבורה. בדיעבד הייתי קונה מכאנית אבל לא מוציא יותר מ 450\400 ש"ח על הסיפור הזה אלא אם כן ממש אהבתי עיצוב מסוים של מקלדת שאני לא יכול לוותר עליו.

פורסם
עמוד או שניים אחורה אפשר לראות שקניתי לא מזמן את ה g710, אני ללא ספק נהנה ממנה ומרגיש איכות אבל לדעתי מחיר של 700 הוא מוגזם מאוד עבורה. בדיעבד הייתי קונה מכאנית אבל לא מוציא יותר מ 450\400 ש"ח על הסיפור הזה אלא אם כן ממש אהבתי עיצוב מסוים של מקלדת שאני לא יכול לוותר עליו.

לצערי אני לא מוצא אף חנות באיזור שאני יכול לבדוק את הסווי'צים ...

אז מה לגבי ההרגשה של הסוויצ'ים החומים?

כי יש את ה cm storm quickfire ultimate ב KSP שעולה 465 (mx blue).

השאלה היא כמה רעש של סוויצ'ים כחולים מפריע? מישהו בחדר צמוד ישמע אותם(נניח בלילה)?

פורסם

ראית את הקישור שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים