עבור לתוכן

האם השמאל "הישראלי" באמת ירד לתת מוסרי ומעוניין לאבד את מדינתו (פרשת הריגול)

Featured Replies

פורסם

אבל כשביום העצמאות נטורי קרטא שרפו את דגל ישראל אף אחד לא קם ופתח דיון "עד איפה הימין יכול להגיע".

נטורי קרתא אינם ימין. הם גם אינם שמאל מן הסתם - הם פשוט לא ישראלים.

• תגובות 300
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יכול להיות. הוא בעצמו אמר כי הבעלים של חברת הגז היה גנרל לשעבר בצבא המצרי, עם קשרים מאוד טובים לשלטון.

מצרים מדינה רגולטרית עוד יותר מישראל - מן הסתם בשביל לתחזק שם חברת גז ענק צריך קשרים מאוד מאוד טובים עם השלטון ולא סתם בקלאוות וקפה פה ושם.

פורסם

אם היה לה בית משלה ,אני חושב שזה דיי מגיעה לה ,אבל על בית הוריה זה קצת לא במקום(אם כי כנראה שיש נפילה בחינוך גם אצל ההורים שלה )

פורסם

אין לזה מקום בכל מקרה, גם אם זה הבית שלה וגם אם זה של ההורים שלה.

פורסם

לדעתי דווקא מדובר בדרך הכי פחות אלימה שמאפשרת לציבור (לא לפרקליטים, לכתבים או לשדרני טלויזיה למינהם, שאת דבריהם אנו שומעים או קוראים בכל מקרה ושדעתם אינה בהכרח קשורה לדעת הרוב) לדאוג שטל ומשפחתה שבינתיים מגינה עליה וממעיטה בחומרת מעשיה ידעו טוב-טוב מה רוב העם חושב על אנשים כמוה. אות קין בגרסה מודרנית.

פורסם

תכלס ,אני רק מחכה ליום בו איזה משפחת פשע תרים את הכפפה ותשגר איזה rpg לבית שלה (שוב לא כדיי להרוג ,בכדיי להראות שמעשה כזה לא יעבור בשתיקה).

פורסם

ועכשיו קוראים לזה "פאשיזם" :kopfpatsch:

השמאל הוא התפוח הרקוב של החברה

פורסם

אני לא מבין מה השמאל בוכה בגלל הגרפיטי הזה ,ומה לדעתם זה בסדר לרסס בכל חור "בשר זה רצח" ,ועוד שטויות על ליגליזציה .

פורסם

צמחונות או לגליזציה של סמים אינם קשורים לשמאל-ימין. אני מכיר מספיק מעשנים\צמחונים ימנים. חוץ מזה, כאשר ירססו "בשר זה רצח" על אטליז, אז ההשוואה תהיה יותר במקום.

פורסם

אינה קשורה לימין או שמאל ,אולי ,אבל מאפיינת את אחד מהפלגים האלו ,בטוח .

אגב ,האמת שראיתי ריסוס של בשר זה רצח על סופרמרקט לפניי איזה שנה .

פורסם

ועדיין, יש סיכוי סביר שהאדם שריסס את הכיתוב הספציפי שראית כלל לא היה שמאלני. זה שיש מתאם חלקי בין קבוצת השמאל לקבוצת הצמחונים, עוד לא מספיק כדי לקבוע ששמאלנות מאפיינת צמחונות או להיפך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אורי בלאו החזיר את המסמכים לפרקליטות

עורכי דינו של עיתונאי הארץ אורי בלאו העבירו לידי הפרקליטות את המסמכים הסודיים שהיו ברשותו, אותם קיבל מענת קם. המשא ומתן על חזרתו של בלאו לארץ נמשך

בואו נקווה שהוא הספיק לעשות העתקים ולמסורם לבית דין בהאג, למען הצדק, כדי שפושעי מלחמה ישפטו על מעשיהם. נכון?

פורסם

או לחיזבאללה/אירן , הם יעבדו מהר יותר ויוציאו את הצדק אל האור בצורה יותר יעילה מבית הדין בהאג , לא ?!...

פורסם

או לחיזבאללה/אירן , הם יעבדו מהר יותר ויוציאו את הצדק אל האור בצורה יותר יעילה מבית הדין בהאג , לא ?!...

אולי, אבל אני בספק לגבי זה, ואני לא בהכרח מסכים עם השיטות בהן הם נאלצים לנקוט עקב חוסר בררה על מנת להגן על עצמם. אבל בנוסף לתמיכה של הקהילה הבינלאומית, מגיע להם קצת יותר כבוד על זה שהם לא נשברים וממשיכים להתנגד לאיומים של ממשל הכיבוש האגרסיבי, שהוכיח את עצמו פעם אחר פעם בתור חזק על חלשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים