עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

STEAM = FAIL ?

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הממ זה זה כבר שוחרר

למה STEAM לא עדכן אותו ? :-X

תמיד לוקח זמן עד שEA מעבירים את הפאטץ' לסטים ומשם עד שהם מכינים אותו להפצה בעדכונים שלהם...

לגבי זה:

ועוד משהו , זה מהטוויטר הרישמי:

The delay in kit upgrades DLC for Battlefield Bad Company 2 also affects the Dr Pepper promotion in North America. The kits are coming soon.

מישהו??

פורסם

חחח מה הקשר בין דר' פפר לקיטים במשחק מלחמה.

פורסם

זה אותו הדבר כמו שהיה בזמנו עם הפירסום של הDLC לMW2 עם משקאות האנרגיה של Monster.

לרוב זה שאתה קונה מארז כלשהו של משקאות ומקבל קוד להורדת הDLC בחינם (או משהו בסגנון) אז זה הקשר...

פורסם

כולם נבעטו בבעיטה היומית!!! :yelclap:

פורסם

כולם נבעטו בבעיטה היומית!!! :yelclap:

עדן, שיחקתי איתך היום ואתה אחלה שחקן! :xyxthumbs:

פורסם

ממתי יש Squad Pack ב STEAM, רק 37.5 דולר :o זה מחיר זנות :P

פורסם
  • מחבר

יאלהה ניתוקים אחרי 2 דקות משחק -ואני לא מרוכז במשחק , מסכנים החברה מכאן הרגע קורעים אותם בשרת שלנו.

פורסם

חחחח רוני גם אותי זה העיף :silly:

עדן באמת אחלה שחקן ;)

פורסם
  • מחבר

טוב ,נחזור יותר מאוחר...

פורסם

בואנה אני לא מבין איזה סלט הולך ב-BC2... שחקנים עפים וחוזרים ככה כל הזמן... השרת של Real People ריק לגמרי!!!

פורסם

מאז העדכון האחרון לשרתי המשחק, רק בעיות. החברות המארחות את שרתי המשחק (במקרה שלנו - Hypernia) מפילות את האשמה על E.A ועל כך שהיא איננה עומדת בעומסים.

אדמינים בחלק מהשרתים מפילים את האשמה על PunkBuster ועל E.A. קיצר - סרט.

המשחק יהיה יציב רק בעוד חודש, אם בכלל.

פורסם

תגיד, אפשר להגיש תביעה נגד EA על שהורידה לנו את החשק לשחק? בשיא הרצינות.

או לפחות לשלוח לה מכתב עצבני שאנו סובלים פה בניתוקים כבר כמה שבועות?

נ.ב. אני כבר בימים האחרונים בקושי משחק, ואין ספק האשמה היא על EA, אין שום קשר לספקיות... שים לב שהניתוקים הם רק בערבים, כלומר בגלל שבבוקר יש פחות התחברויות אנחנו יכולים לשחק.

פורסם
תגיד, אפשר להגיש תביעה נגד EA על שהורידה לנו את החשק לשחק? בשיא הרצינות.

אתה רוצה, תגיש... :lol:

לי באמת שאין את הכח להתעסק עם זה, יש לי דברים קצת יותר חשובים בחיים לשבור איתם ת'ראש.

אתה חייב להבין ש E.A לוחצת את החברה המפתחת (DICE) לשחרר מוצר ביעד מסויים, אפילו אם הוא 25% אפוי. דחיות נוספות בשחרור של המשחק ייגררו הפסדים כספיים - לא משתלם ל E.A, לא משתלם ל DICE. החברות רואות כי טוב ומשחררות את המוצר ביעד שנקבע ומעדיפות לשפר אותו עם הזמן.

מי שמאיים שלא יקנה עכשיו, יקנה בסופו של דבר. מי שכבר קנה והשתמש ב CD-KEY, ייאלץ להתאזר בסבלנות ולקלל עד מחר.

פורסם

חבל על כל הכסף של האנשים כאן, אני למזלי לא מבין אותם האנשים.

אבל בחייאת, :s07:

נייק שחכת גם לציין ברגע שיורים TRACE DART ואז על השניה שאתה מפעיל את המיסוך עשן למי שיורים את הטיל נעלם הקוביה הקטנה של ההתבייטות. אבל זה עדין מתבייט לעוד 2-3 שניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים