עבור לתוכן

hd 4850 מריץ לאט dirt 2

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך hd 4850

ובדירט 2 עובד לי על 13-27 fps אז אני שואל אם לכולם זה ככה נמוך או רק לי כי ראיתי מישהו ב- youtube שיש לו אותו כרטיס מסך ועובד לו על 50 fps

אז למה לי עובד על fps נמוך???

• תגובות 132
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזר לגמרי, לי יש את הכרטיס הזה, המשחק עובד לי על 60 FPS בגרפיקה הכי גבוהה, יש לי מסך 24" ,רזולוציה 1920*1200 ,עם פילטרים, חלק,

תבדוק טמפרטורות. משחקים אחרים עובדים טוב?

פורסם

מוזר לגמרי, לי יש את הכרטיס הזה, המשחק עובד לי על 60 FPS בגרפיקה הכי גבוהה, יש לי מסך 24" ,רזולוציה 1920*1200 ,עם פילטרים, חלק,

תבדוק טמפרטורות. משחקים אחרים עובדים טוב?

בסדר נכון... אני ראיתי בנמצארקים והכרטיס הזה לא יכול להפעיל על מקסימום פילטרים עם רזולוצייה כזאת על 60 FPS אני מריץ על 1680X1050 על 4X AA הכל הכי גבוהה על סביבות 40-43 FPS אבל יש הגדרה שעם אני מוריד אותה ה FPS קופץ ל 60 ואז אני מעלה על 8XCQ והמשחק רץ על 40-50 FPS מה שאתה אמרתה לו הגיוני

לפותח הדיון:

תיראה קודם לא אמרתה על איזה הגדרות אתה משחק עוד משהוא תוריד את האפקט REFLECTION מ ULTRA ל HIGH הוא מקפיץ ממש את ה FPS, תעשה בדיקת BENCHAMRK בהגדרות גראפיקה ותגיד כמה יצא,מה שאני יודע זה שיש בעיה בלובי של המשחק שהוא מקרטע שם וגם לי זה קורה אבל המשחק אצלי חלק

כמו שאמרתי תעשה תפדיקה על הכל הכי גבוהה עם 4 פילטרים על רזולוצייה מקסימלית,אחר כך תגיד לי מה הרזולוצייה שלך עם יצא לך ממוצא של 40-43 זה תקין הינה אתר שמראה כמה אתה אמור לקבל http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/

פורסם
  • מחבר

אני שמתי על הכל high ו- 2aa אני לא מביו למה יש לי fps נמוך

והממוצה fps הוא בסביבות 24 fps והמינימום יכול להגיע אפילו ל- 10 fps!!

והחום של הכרטיס מסך במנוחה הוא 55 ועם משחק זה בין 60 ל- 70 מעלות....

פורסם

תעדכן דרייברים

אם יש לך 9.12 בלי הHOTFIX אז הבעיה ידועה

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדרייבר הכי חדש 10.2 וגם התקנתי אותו טוב וניקיתי את הקודם עם ds ....

pleass help

פורסם

איזה מעבד יש לך?

כמה ראם?

פורסם

בסדר נכון... אני ראיתי בנמצארקים והכרטיס הזה לא יכול להפעיל על מקסימום פילטרים עם רזולוצייה כזאת על 60 FPS אני מריץ על 1680X1050 על 4X AA הכל הכי גבוהה על סביבות 40-43 FPS אבל יש הגדרה שעם אני מוריד אותה ה FPS קופץ ל 60 ואז אני מעלה על 8XCQ והמשחק רץ על 40-50 FPS מה שאתה אמרתה לו הגיוני

:facepalm:

so stfu ok?

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד e8500 3.16g, 2g ram , win xp pro , hd 4850 512m

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

משחקים אחרים עובדים טוב?

פורסם
  • מחבר

avatar עובד לי על 25 fps אני לא יודע אם זה טוב

פורסם

לא טוב ביכלל, אתה אמור לקבל יותר עם מעבד כזה+כרטיס מסך, תריץ 3DMARK06 ותירשום לנו את הניקוד, אתה אמור לקבל כ12000 נקודות בערך.

רוני

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת , זה מסובך התוכנה איך משתמשים בה ..

עריכה : שמעתי שהתוכנה עובדת רק על ויסטה זה נכון? כי יש לי xp

עריכה 2: crysis עובד לי בסביבות ה- 25 fps

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את התוכנה וזה איזה 4 שעות כבר עם המסך הקטן הזה ככה זה אמור להיות? כמה זמן זה סורק את המחשב???? תעזרו לי.

אף 1 לא אמר לי מה לעשות אז יצאתי מישהו יכול לעזור לי?????????????????????????????????????????????????????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים