פורסם 2010 במאי 2615 שנים 1. בתפריט העליון (SKILLS ועוד משהו כזה) אתה רואנ את הדף שבו עשית LEVEL UP לHERBALIZEM תעשה כפתור ימני על הHERBALIZEM הבסיסי ויפתח לך תפריט יצירת שיקויים. אתה כיול גם לגרור אותו לQUICK SLOTS.2. כשאתה משתמש הדמות שלך מקבלת את ה+ של הLEVEL UP תבחר בו ותראה שהתוופספה לך נקודה לLEVEL UP.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מישהו פה שיחק בDarkspawn Chronicles?אני פשוט לא מצליח לעבור את הקרב עם sten, אני בחבורה עם שריק, אוגר וקוסם, אבל הם מביעים עלי את סטן, כמה גמדים, שתי גלמים, ועוד איזה מליון קשתיםלמישהו יש מושג מה לעשות?
פורסם 2010 במאי 2915 שנים 1. בתפריט העליון (SKILLS ועוד משהו כזה) אתה רואנ את הדף שבו עשית LEVEL UP לHERBALIZEM תעשה כפתור ימני על הHERBALIZEM הבסיסי ויפתח לך תפריט יצירת שיקויים. אתה כיול גם לגרור אותו לQUICK SLOTS.2. כשאתה משתמש הדמות שלך מקבלת את ה+ של הLEVEL UP תבחר בו ותראה שהתוופספה לך נקודה לLEVEL UP.תודה. מסתבר שמכרתי את רב הרכיבים שצריך ולרכוש אותם עולה כמעט כמו לרכוש שיקוי מוכן. חבל.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים יש פה מישהו שהריץ את המשחק על מחדש נייד (או שולחני) עם מערכת דומה ויכול לספר לי כמה רע המשחק ירוץ על הנייד שלי?2.2GHz Core 2 Duo3GB RAMGeForce Go 8600M GTאני ממש לא רוצה לקנות אותו ולגלות שהוא בקושי זז
פורסם 2010 ביוני 115 שנים lazyboy אפשר להשיג את DRAGON AGE ב 58 שחמ EA Store UKhttp://www.vgames.co.il/article/10710.html
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אבל מה הקשר?!?!הנייד שלי מחובר למסך 24.. אז מה? זה לא משנה אם אני לא אוכל להריץ את המשחק אפילו על הגדרות נמוכות
פורסם 2010 ביוני 115 שנים LazyBoy, אני מתאר לעצמי שבדקת את הדרישות המינימליות - http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7534בכל אופן, אתה לא במינימום.. הכרטיס מסך שלך סביר, יש מספיק זיכרון פנימי.. נראה לי בסדר.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אכן בדקתי אבל ברוב המשחקים החדשים אני חייב לשחק על רזולוציה נמוכה כל כך שזה כבר לא שווה את זה. בכל מקרה, שאלתי בפורום שמתמחה בניידים וקיבלתי תשובות מעודדות, וגם גיליתי שם את הדבר הזה. (שאגב מספר שעות לאחר מכן כבר הופיע בengadget) ולכן ברגע שיהיה לי טיפה כסף פנוי, רזולוציה כבר לא תהיה בעיה
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מישהו פה שיחק בDarkspawn Chronicles?אני פשוט לא מצליח לעבור את הקרב עם sten, אני בחבורה עם שריק, אוגר וקוסם, אבל הם מביעים עלי את סטן, כמה גמדים, שתי גלמים, ועוד איזה מליון קשתיםלמישהו יש מושג מה לעשות?תשאיר את החבורה שלך מאחורה, תתקדם רק עם קוסם, ותן לכולם להלחם ביניהם, לפחות עד שהגמדים יחוסלו.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מישהו פה שיחק בהרחבה [Awakening]? פאקינג מדהים עכשיו סיימתי, חבל שאי אפשר למצוא את מוריגן, זה הרס לי.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים העלילה של ההרחבה שווה? לא היה לי כח לשחק בה. אפשר להשיג שם חפצים נורמליים, אני רוצה להתחיל בתור קוסם אבל אז אני לא יכוללקחת את החפצים שהיו לי במשחק המקורי (שם הייתי ROGUE).
פורסם 2010 ביוני 315 שנים ההרחבה שווה מאוד, ממש נהנתי.קרבות בוסים מעולים, דמויות סבבה, אחלה סיפור.אם חורשים על הכל אפשר להגיע ל 20 שעות משחק, אולי קצת יותר.החפצים שם הרבה יותר טובים מהחפצים במשחק המקורי.ראיתי לא מעט תלונות שלא ניתן להעביר חלק ניכר מהחפצים להרחבה,אבל זה ממש זניח, תוך זמן קצר מוצאים ציוד טוב יותר, וכל השאר מומר לזהב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.