פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים זה כבר נושא אחר.השורה התחתונה היא שאם לא המדידה של התוכנה הרוב המוחלט של המשתמשים לא היו מרגישים בכלום.הנקודה היא שזה הוא בסה"כ אחלה כונן, גם עם קושחה 08.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כלומר מותר לרמות אותך אם אתה לא מרגיש?תקנה את ה- HD642JI - שקט יותר, קריר יותר, חסכוני יותר בחשמל ובפוטנציה אמין יותר וזול יותר (לייצור, בכל אופן) -ונותן את אותם הביצועים כמו ה- 08. רגע, עם כל היתרונות האלו ובלי חסרונות בכלל, למה קנית את ה- HD642JJ? מה, אתה רוצה יותר רעש או צריכת חשמל גבוהה יותר?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כנראה לא הבנת. אני לא אומר שזה בסדר ואתה טועה.הכוונה היא שמי שגילה את זה כבר התקין את הכונן במערכת והטרחה של לפרק את הכונן (ולפעמים להתקין מערכת הפעלה חדשה, כמו במקרה שלי) לא שווה את זה.חבל על הזמן התרוצצות והתקה וכו' וכו'.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים התקנה של מערכת הפעלה? בשביל זה המציאו את Ghost ודומיה. התרוצצות? לו השירות היה סביר, כמעט ולא היתה כזו.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים זה עניין של פרנציפאם היו דופקים אותי ככה, לא הייתי שלם עם עצמי עד שלאהייתי פותר אתזה ומקבל חלק שעובד כמו שהוא אמור לעבודמה גם שעל זמן שביזבזת בלתקן את הבעייה שהם גרמו לה,אתה צריך לקבל פיצוי הולם.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים תודה לPIKA007 שהסב את תשומת ליבי לנושא.לי יש שני SAMSUNG 640GB כנראה עם הקושחה 08 ו 65 מגהבייט מהירות העברה ממוצעת ב RAID 1 שעליו יושבת מערכת ההפעלה VISTA 64 BIT שלי.אז דבר 1 RAID1 לא פוןגע בכלל בביצועים כי את אותם 65 הייתי מקבל גם כאשר עבדתי רק עם כונן אחד כזהדבר שני זה ממש לא מרגיש איטי או משהו בדיוק כמוש אר הכוננים שהיו לי לפני, WD 500 ABYS ודומיהם, דגמי עילית שכאלה ל RAID.אז אני לא מבין על מה הרעש.הזמנתי מחשב לאבא השבוע ובמיוחד הזמנתי לו WD 640 ואני אראה איזה תוצאות הוא נותן כבר.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אני אגיד לך כבר עכשיו 90 מגהבייט העברה ממוצעת.לפי כל הביקורות ברשת. לצערי גם כל ה SAMSUNG אמורים לעבוד ככה פרט לקושחה 08
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אפילו יותר מ-90. אצלי במחשב, ה-WD640 עבד (לפי HDtune) בקצב של 96MB/s. זה מהיר ב-50% יותר מאשר הסמסונג התקול.שמתי תמונה באחד השרשורים בנושא.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים נראה שהסאגה לקראת סיום, מבחינתי בכל אופן: ה- WD6400AAKS הגיע (כמובן ששבוע אחרי שהזמנתי אותו המחיר ירד ב- 60 ש"ח :. איך אני תמיד מצליח לעשות את זה?) הוא שקט כמעט כמו הסמסונג (עד כמה שאני יכול להשוות בלי להריץ את שניהם במקביל), קריר כמעט כמוהו והביצועים, טוב: אי אפשר להשוות. כל מה שנשאר עכשיו זה לקבל זיכוי על הסמסונג.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר נראה לי שזה בגלל שהAAM מופעל אצלו. בכל מקרה, אני רוצה להודות לך איסתרא בלגינא, על ההשתתפות בדיון ועל העזרה במציאת פתרונות. אני מקווה שבסך הכל הגילוי שהכונן איטי תרם לך, ושכל המאמצים השתלמו .
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים יכול להיות. בהזדמנות אנסה לשנות את הגדרות ה- AAM (או אפילו לכבות אותו) ונראה מה ישתנה.עדכון: כן, לפי גוגל מקבלים 17.6ms כשה- AAM מופעל במצב quiet. אני בהחלט צריך לשחק עם זה, רק ש- WD לא מציעה שום כלי לשינוי ערכי ה- AAM ולמעשה ממליצה לא לגעת בזה.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים לא זכור לי שאצלי נגעתי באיזו אופציה או שיניתי משהו וקיבלתי 12ms.יכול להיות שזה קשור ל-CPU usage שלך? אולי רץ ברקע משהו שניגש לזיכרון ומשבש את הבדיקה?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.