עבור לתוכן

Samsung 640GB איטי מהרגיל ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על התגובה של largon, איפה ראית שם FIRMWARE ?

בכל מקרה גם אם באמת יש לו 09 זה עדיין מראה שאי אפשר לדעת לפי האות.

• תגובות 321
  • צפיות 37.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תסתכל בתוצאות של HD tach 8).

פורסם

אנשים זה כבר משגע !!!

קושחה לא אמורה להשפיע עד כדי כך על ביצועי כונן.אם זה ככה הכונן הזה בעייתי.תפסיקו לייפות את הדברים.לא כל מוכר יודע על הפרטים ואם הוא יודע

הוא יעשה הכל להסוות את זה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, לא מדובר בכונן אחד. אם היית קורא את הדיון היית רואה שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק את אותה הבעיה.

פורסם

אנשים זה כבר משגע !!!

קושחה לא אמורה להשפיע עד כדי כך על ביצועי כונן.אם זה ככה הכונן הזה בעייתי.תפסיקו לייפות את הדברים.לא כל מוכר יודע על הפרטים ואם הוא יודע

הוא יעשה הכל להסוות את זה.

מה נסגר אתך ? מדובר על קושחה 08 ש"באופן" מקרי ברחבי העולם כולם מדברים על אותם תוצאות נמוכות וזההות אחת לשניה

פורסם

לא ניסגר איתי כלום.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון.ולא התכוונתי להקצין.אבל אם הכונן בעייתי ברחבי העולם זה אומר משהו.כלומר בעיות כאלה מצביעות על תקלה עולמית

וזה צריך להדליק לנו מנורה אדומה בתור קונים פוטנציאלים :screwy: :screwy:

פורסם

לא ניסגר איתי כלום.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון.ולא התכוונתי להקצין.אבל אם הכונן בעייתי ברחבי העולם זה אומר משהו.כלומר בעיות כאלה מצביעות על תקלה עולמית

וזה צריך להדליק לנו מנורה אדומה בתור קונים פוטנציאלים :screwy: :screwy:

נכון , אבל לצערנו SAMSUNG לא עונה למיילים שמספר אנשים שלחו והרוויזיות האחרות כולם נותנות ביצועים יותר מהירים ושוים

פורסם

מה נסגר אתך ? מדובר על קושחה 08 ש"באופן" מקרי ברחבי העולם כולם מדברים על אותם תוצאות נמוכות וזההות אחת לשניה

איפה ראית מישהו מחוץ לישראל עם 08? אני לא מצאתי אפילו אחד. אם כל העולם היה מתלונן, זה סימן לבאג בפירמוור. אם רק ישראל מתלוננת, יתכן שהיה משלוח פגום שהגיע לארץ.

כנראה שביום חמישי אחה"צ יהיו חדשות. נא להמתין ונענה לפי התור.

פורסם

בטראד ב XS היו 2 כוננים כאלה אם אותם ביצועים בדיוק.

יש לינקים בטראג הזה לשם.

פורסם

עברתי עכשיו על כל שמונת הדפים של הדיון ב- XS. אף אחד שם לא כתב שיש לו 08. אף אחד לא הביא תוצאות של דיסק עם פלאטרים של 334GB שנראו כמו שלנו. היו תוצאות דומות, אבל הם התקבלו מדגם ה- 750GB, שלו יש פלאטרים של 250GB.

פורסם

עברתי עכשיו על כל שמונת הדפים של הדיון ב- XS. אף אחד שם לא כתב שיש לו 08. אף אחד לא הביא תוצאות של דיסק עם פלאטרים של 334GB שנראו כמו שלנו. היו תוצאות דומות, אבל הם התקבלו מדגם ה- 750GB, שלו יש פלאטרים של 250GB.

אני אחפש שוב

פורסם

כלומר המישלוח הבא יהיה עם קושחה 12 המיוחלת ולא 8 9 7 שעשו צרות???

אני פשוט מנסה להבין..כי יחסית למחיר ולביצועים הוא כונן מעולה.ומה עם היחס של היבואן עצמו.ואחריות 3 שנים ולא 5 כמו סיגייט?

פורסם

לא ראיתי אף כונן עם Firmware 07 ואלו עם 09 שראיתי נתנו ממוצע של 90MB/s. רק ה- 08 עשה בעיות וגם זה, כנראה, רק בישראל (אבל יתכן שהגרסה הזו הגיכ רק לישראל).

פורסם

בקיצור לחכות כמה חודשים עד שהכונן הזה יעבור את חבלי הלידה שלו "יתבגר" ואז לרכוש אותו....

פורסם

עברו כבר כמה חודשים. הכונן הזה יצא במרץ.

אין סיבה לא לקנות אותו, כבר שבועות שלא שמעתי על כונן שהגיע למישהו עם גרסה שונה מ 012.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים