עבור לתוכן

מחשבי Netbook / UMPC בארץ

Featured Replies

• תגובות 2.1k
  • צפיות 245.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

פשוט לא יאומן האייבורי האלו!!!!!!! לא עושים את זה לאנשים :nono:

רואים שקונים בכמויות אז הם החליטו להעלות את המחיר?? שיורידו את המחיר לא שיעלו...

למה עוד רשתות לא מיבאות אותו?! אני כל כך רוצה לקנות אבל מה לעשות התקציב מוגבל :s07:

פורסם

יש לך 2390 ?

אם כן , אז תחכה ונקווה שהמחיר יחזור לקדמותו

אני גם ממש עצבני עליהם >:( >:(>:(:pissed:

פורסם

נראה לי רק בישראל יש את זה במלאי

בכל האתרים חוץ ebay שזה לא הגיוני לקנות משם [400 ש"ח משלוח] הכל אזל מהמלאי כל הצבעים!!!

ב-buy.com מוכרים עם סוללה 6 תאים ב550 דולר + משלוח חינם רק לארצות הברית. אני שוקל לשלוח את זה לקרובים שיש לי שם אבל אני מפחד שכשהם שולחים את זה יהיה בעיות במכס [כמובן כשיהיה משלוח חדש]

בקיצור אני תקוע

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש מה להתעצבן על העלאת המחיר של אייבורי. היא לגיטימית בעקבות הביקוש הרב והחוסר במלאי.

אני נגד הקניה מהם בגלל שמלכתחילה המחיר יקר ב-400 ש"ח ממה שהם הבטיחו בראיון עם האתר.

בכל מקרה, אני ממתין לאייסר והדל לראות מי יתן את התמורה הטובה יותר.

פורסם

אני קניתי אתמול במחיר הישן...

אבל משומה הם רצו 70 שקל על שידרוג זיכרון ל1.5GB למרות שזיכרון אצלם עולה רק 20 שקל.

כשאני יאסוף את המחשב אני יקנה מהם זיכרון ב20 שקל וירכיב לבד..

אגב המצב כזה, הגיע משלוח די גדול הבעיה שרובו כבר הוזמן מראש, אם תרצו צבע שחור תצטרכו לחכות למשלוח הבא כי לא נשאר, נשאר רק ורוד ולבן כשאני הלכתי לקנות אתמול, היום אני כבר לא יודע.

אני קניתי אתמול ואת המחשב אני יאסוף ביום ראשון. (באסה, אני רוצה עכשיו)

פורסם

קנית את השחור?

פורסם

לא, קניתי לבן.. וזה גם מה שרציתי...

בשחור המסך יותר בולט, אבל בכללי אהבתי יותר את הלבן.

פורסם

זה ממש מוזר שכולם כ"כ מתנפלים עליו

איך שאני רואה

כדי לרדת ממנו ביינתיים

הם ממש ביאסו אותי עם ההעלאת המחיר

פורסם

זה ממש מוזר שכולם כ"כ מתנפלים עליו

איך שאני רואה

כדי לרדת ממנו ביינתיים

הם ממש ביאסו אותי עם ההעלאת המחיר

צודק!! אני ירדתי מהרעיון כבר... אני אחכה איזה חודש חודשיים

אייבורי יהיו חייבים להוריד את המחיר בגלל הנייד של acer שיגיע וכמובן המיני של DELL

פורסם

אייבורי לא חייבים שומדבר, לפחות זה מה שהבנתי היום מנציג שירות יהיר במיוחד, באתי לשאול, יצאתי בריצה. :s07:

פורסם

אגב, שמתם לב שעל הדגם הורוד הם לוקחים תוספת של 5 שקל?!?! :bash:

פורסם

שלום,

קיבלתי היום את ה-Wind אבל עדין לא הצלחתי להתקין את העכבר - bluetooth של מייקרוסופט.

הכנסתי סוללות, הדלקתי את העכבר, הפעלתי את אופציית ה-bluetooth במחשב ו... מה הלאה? ???

תודה מראש, זה דחוף לי.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 21:26:23

קבלו ביטול, הצלחתי ;D

מתנצל על אזעקת השווא..

פורסם

טוב, אז אני יושב עכשיו בחוץ בגינה, מחובר באמצעות ה-Wind דרך ראוטר, ומשגר הודעה ראשונה לעולם הגדול... :cool2:

פורסם

טוב, אז אני יושב עכשיו בחוץ בגינה, מחובר באמצעות ה-Wind דרך ראוטר, ומשגר הודעה ראשונה לעולם הגדול... :cool2:

תתחדש ותן איזו חוות דעת וכמה תמונות.. ביקורונת קטנה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים