עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

גם שימוש נכון ב-ADBLOCK יכול לעזור.

אין משהו שהוא לא יכול לחסום.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מעוניין להגדיר שבאופן אוטומטי כל התמונות והפלאשים באתר WWW.EXAMPLE.COM לא יטענו וכמו כן מכל הקישורים שנפתחים

מאתר זה. יש אפשרות להגדיר זאת בADBLOCK?

פורסם

לגבי החלק הראשון, נסה למשל:

*.EXAMPLE.COM/*.jpg
*.EXAMPLE.COM/*.jpeg
*.EXAMPLE.COM/*.img
*.EXAMPLE.COM/*.swf

לגבי החלק השני, לא ניתן להגדיר ב-AB באופן אוטומטי לחסום את מה שאתה רוצה, אלא להגדיר בעצמך עבור כל כתובת שונה שהוא פותח בדיוק כמו בחלק הראשון.

פורסם

וזו בדיוק השאלה שלי - האם יש תוסף שכן מאפשר זאת?

פורסם

לא חושב שיש תוסף שעושה את זה אוטומטית.

תאלץ להגדיר את זה ידנית.

אני מניח שהוא לא מקפיץ כל פעם אתר שונה, אז לא כזה נורא.

פורסם

מישהו מצא פתרון לשילוב בין AUTOCOPY ו Paste and go 2 ?

למי שלא מכיר, אם אני מסמן טקסט בדפדפן ה PASTE AND GO לא יזהה אותו, רק אם אני אלחץ על CTRL+C או COPY מהתפריט

פורסם

מישהו מכיר איזשהוא תוסף שיתלבש על העדכניות (LiveBookmark) של השועל,

ויאפשר הצצה ל-RSS מעבר לכותרת ?

הכוונה שאני אוכל לעמוד על הכותרת עם העכבר (בלי לחיצה) ואוכל לראות Preview של הדף.

פורסם

לא חושב שיש תוסף שעושה את זה אוטומטית.

תאלץ להגדיר את זה ידנית.

אני מניח שהוא לא מקפיץ כל פעם אתר שונה, אז לא כזה נורא.

הוא כן מקפיץ אתרים שונים, לכן אני שואל.

פורסם

Taboo 0.2.1

למי שחולה כמוני ומשאיר מליון טאבים פתוחים בשביל "לקרוא אותם אחר כך"

אותו רעיון כמו read it later , רק שכאן זה ויזואלי ונראה יותר כמו favorites משולב עם history

me likes

פורסם

משהו מוזר שנתקלתי בו עכשיו, ולדעתי לא היה קיים ב-FF2:

אני משתמש לפעמים ב"Lock tab" ו-"Protect tab" כדי לקבוע טאבים שימשיכו לרוץ בלי ששום דבר ישפיע עליהם (כמו המטרה שלשמה זה קיים). בדרך כלל מדובר על טאבים עם מוזיקה וכו'.

עכשיו, המטרה של Protect tab היא להעיף את כפתור הסגירה ולא לאפשר סגירה של הטאב.

סבבה, עובד.

אבל protect tab לא מונע מצב שבו בטעות אני לוחץ על לינק מסויים (בדף או מה-bookmarks), והטאב גולש ללינק החדש.

לשם כך, יש את lock tab, שמונע שינוי כתובת באותו טאב. כל לינק הלינקים נפתחים בטאבים חדשים.

הבעיה היא שאם אני לוחץ (מתוך הרגל כמובן) על הכפתור האמצעי כדי לפתוח לינק מסויים בטאב חדש, בזמן שאני נמצא באותו טאב מוגן ונעול - הלינק נפתח בטאב הנעול!

זה כאילו בעצם הכפתור האמצעי מבטל באופן זמני את ההגנה על הטאב.. וזה דפוק לחלוטין שהרי היעוד של הכפתור האמצעי הוא בדיוק הפוך!... :nixweiss::s07:

מישהו יודע אם התופעה הזאת היתה קיימת גם ב-FF2? וכך או כך, איך אני יכול לתקן את זה?

פורסם

זה לא קורה אצלי.

נעלתי+הגנתי על טאב, נתתי קליק אמצעי על קישורים שונים בתוכו, כולם נפתחו בטאבים חדשים.

פורסם

אוקיי, מצאתי את זה.

בהגדרות של TabMixPlus יש ב-Events->Tab Opening כפתור של:

middle click opens items in current tab (only for bookmarks, history, links forced to open in new tab)

כשהורדתי ממנו את הסימון, זה הפסיק לפתוח לי אותם באותו טאב מוגן.

מה שמוזר זה שזה בכלל לא נכון, כי אני כמעט תמיד פותח bookmarks עם כפתור אמצעי, והוא אף פעם לא נפתח לי באותו טאב (רק עכשיו, כשניסיתי לפתוח אותו בזמן שאני נמצא בתוך טאב מוגן).

פורסם

לגבי החלק הראשון, נסה למשל:

*.EXAMPLE.COM/*.jpg
*.EXAMPLE.COM/*.jpeg
*.EXAMPLE.COM/*.img
*.EXAMPLE.COM/*.swf

דרך קלה יותר:

.EXAMPLE.COM/*$image,object

פורסם

יש למישהו הרחבה שתחליף את RefreshBlocker שלא עובדת על FF 3וכנראה גם לא תעבוד בזמן הקרוב?

מהאתר שלהם:

For the moment there will be no update for Firefox 3.0. With Firefox 3.0 the handling of the allowMetaRedirects attribute of the interface nsIDocShell was changed. With this change RefreshBlocker can't allow or deny a META refresh anymore. See Bug 423885 for more details. And please contact me if you know a solution for this problem.

פורסם

חחחחחחחח זה מה שהתוסף המפגר הזה עשה? שינה הגדרה מובנית בפיירפוקס?

מה הבעיה פשוט לסרוק את הדף לטאג <meta http-equiv="refresh" ולהשמיד אותו?

אני מניח שמישהו עם ידע בכתיבת מודים יכול לעשות דבר כזה תוך חצי דקה.

למעשה אני יודע שאפשר גם לכתוב סקריפט לגריסמנקי שיעשה את זה, גם כן תוך חצי דקה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים