פורסם 2008 ביוני 2917 שנים לא מדוייק, היא יודעת לגבות אינסוף פעמים ובכל פעם הפרופיל נשמר אחרתכך שאם לדוגמא היה פעם איזה תוסף שאין לך מושג איך הוא נקרא, אפשר לשחזר הרבה אחורה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים היא cross platform? כלומר אני יכול לשמור גיבוי על XP ולפתוח אותו על ויסטה ולהפך? ומה על העברה בין לינוקס לחלונות?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אוקי, אבל מה על מעברים בין XP לויסטה? לא ראיתי תיעוד על זה בעמוד ה support שלהם, למישהו יצא לנסות?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אני אישית לא מתשמש בתוכנה לשם הגיבוי, פשוט מעתיק את התקייה של הפרופילזה עוד גם בויסטה (ניסיתי לפני המון זמן) וגם בלינוקסתשים לב רק שבלינוקס לא תמיד יש לך את פונטים שיש בXP אבל לפעמים אם אתה מגדיר פונטים בFF אז זה יראה כמו גועל נפש בלינוקס וההפך
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תגידו, מישהו יכול להגיד לי למה מאז שעדכנתי מ RC2 ל 3.0(צעד טיפשי במיוחד)מופיע לי בסוף הכותרת (Build 2008052906) ???זה משגע אותי...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תגידו, מישהו יכול להגיד לי למה מאז שעדכנתי מ RC2 ל 3.0(צעד טיפשי במיוחד)מופיע לי בסוף הכותרת (Build 2008052906) ???זה משגע אותי...גם קרה ליתמחק ותתקין מחדש
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש לך Nightly Tester tools?בכל מקרה RC2 זה 3.0, זה בדיוק אותה גרסא בWINDOWS.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תגיד, איסתרא, יש לך פתרון לגבי בעיית הסקריפט של החדשות המרצדות (ושאר הבעיות) באתר ONE? (למעט שימוש ב-IE...)מישהו העלה את הסוגיה קודם ואני מניח שהרבה סובלים מזה.אין לי, צריך לדעת JavaScript בשביל זה (וצריך גם סבלנות לדיבוג הסקריפט שלהם...) ואני לא יודע..אם זה ממש מפריע, אפשר לחסום את הטיקר עם Adblock. בנוגע לוידאו, אני צריך לבדוק, נדמה לי שמישהו כבר פתר את זה.עדכון: כרגע אין טיקר והוידאו עובד. אולי one תיקנו את האתר?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים הטיקר של החדשות לא פעיל כאשר יש משחקים בזמן אמת ואז לוח התוצאות פעיל.תלחץ שם על הלשונית של חדשות ותראה שזה לא נפתר.והוידאו לא עובד...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אני מחפש תוסף שמאפשר חסימת תמונות ופלאש סלקטיבית לאתרים ספיציפיים ולכל חלון שיפתח מלחיצה על לינק באתריםאלו. מישהו מכיר תוסף כזה (או דרך להגדיר את החסימה המובנית בפיירפוקס?)
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תקרא קצת על ה Flashblock 1.5.6 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433ועל ה Flash Killer 1.0.4https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5842אולי יעזרו לך
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אני משתמש בFLASHBLOCK, אני יותר מעוניין במשהו שחוסם תמונות, אם יש כלי כזה שמשולב בFLASH מה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.