פורסם 2008 ביוני 2517 שנים StatusbarEx 0.2.17https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3271ניסיתי את זה....הוא ממש לא נוח....רושם את הנתונים בצורה לא ברורה...יש משהו אחר אולי?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים ניסיתי את זה....הוא ממש לא נוח....רושם את הנתונים בצורה לא ברורה...יש משהו אחר אולי?נסה את Extended Statusbarhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1433
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים נסה את Extended Statusbarhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1433תודה רבה!
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחפש תוסף שיסר לי את הBOOKMARKS לפי TYPE ואז לפי NAME כלומר למלעה תקיות ואחרי זה לינקיםויהיה כפתור כמו ב AVANT שיוכל להראות ולהסתיר את ה BOOKMARKS ב SIDEBARבנוסף אני רוצה שכשאני פותח את FF אחרי שסגרתי אותו עם טאבים פתוחים שלא לא יפתחו ישר אלה שהוא ישאל אותי איזה טאבים אני רוצה לפתוחכמו ב AVANTעריכה-ניזכרתי בעוד משהוא: גם דבר כזה URL משהוא שם לדגמא במקום לכתוב את כל הכתובת של HWZONE אני יכתוב רק HWZ וזה יכנס לי לאתריש כאלה דברים?לא יודע למה זה פירסם את ההודעה כאן זה היה אמור להיות בחוץ...בכל מקרה, אף אחד לא יכול לעזור לי???
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחפש תוסף שיסר לי את הBOOKMARKS לפי TYPE ואז לפי NAME כלומר למלעה תקיות ואחרי זה לינקיםORGANIZE BOOKMARKS, לחצן ימני על BOOKMARK MENU, ו-SORT BY NAMEויהיה כפתור כמו ב AVANT שיוכל להראות ולהסתיר את ה BOOKMARKS ב SIDEBARאתה יכול להשתמש ב-ALL IN ONE SIDEBAR שמוסיף לך את מה שאתה רוצה ועוד הרבה דברים אחרים.בנוסף אני רוצה שכשאני פותח את FF אחרי שסגרתי אותו עם טאבים פתוחים שלא לא יפתחו ישר אלה שהוא ישאל אותי איזה טאבים אני רוצה לפתוחכמו ב AVANTלא מכיר דבר כזה ובאמת חבל שאיןעריכה-ניזכרתי בעוד משהוא: גם דבר כזה URL משהוא שם לדגמא במקום לכתוב את כל הכתובת של HWZONE אני יכתוב רק HWZ וזה יכנס לי לאתריש לך שתי אופציות:1. לשמור את האתר במועדפים, ללכת למועדפים, לחצן ימני על הלינק לאתר PROPERTIES, להגדיר לו KEYWORD.2. להשתמש בתוסף SPEED DIAL, שם CTRL+מספר מביאים אותך לאתר שהגדרת עבור אותו המספר. <= הדרך שאני עובד בה.יש כאלה דברים?לא יודע למה זה פירסם את ההודעה כאן זה היה אמור להיות בחוץ...בכל מקרה, אף אחד לא יכול לעזור לי???כי זה המקום לשאול שאלות על תוספים ל-FF.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים לגבי בBOOKMARKS כשאני עושה מה שאמרתה זה מסדרת לי רק התקייה נוכחית אפשר לעשות שזה יסדר גם בתתי תיקיות?לגבי ה URL: גם שם אני צריך לעשות את זה אחד אחד אין מקום מסודר שאני כותב שם את ה KEYWORD וליד את האתר?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אז הפונט מכוער, so...?ביקשת פונקציונליות - קיבלת.אני לא מכיר תוסף אחר.תודה רבה בכל אופן בנאדם!
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלום חברים!התאהבתי בפיירפוקס (אני משתמש חדש), אבל הוא עושה לי בעיות עם אתר ONE למשל, העדכונים בצד שמאל מרצדים, ווידאו אני לא מצליח לראות (את האקטיבX אני לא מצליח להפעיל...) יש לכם פתרונות לזה?תודה מראש,תומר
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלום חברים!התאהבתי בפיירפוקס (אני משתמש חדש), אבל הוא עושה לי בעיות עם אתר ONE למשל, העדכונים בצד שמאל מרצדים, ווידאו אני לא מצליח לראות (את האקטיבX אני לא מצליח להפעיל...) יש לכם פתרונות לזה?תודה מראש,תומרמזל טוב קודם כל...גם אני התאהבתי מחדש...תתקין IE TAB, יפתור לך את הבעיה...
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני לא אוהב להשתמש ב-IE TAB ודומיו.מה הרעיון? זה הרי מרנדר לך את העמוד הנצפה באמצעות המנוע של IE, עם כל החסרונות שלו (ובנוסף כולל צריכת זכרון כאילו שהפעלת את הדפדפן IE בפני עצמו)...בדיוק בגלל זה אנחנו לא משתמשים ב-IE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.