עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

תודה רבה

לא מבין איך פיספסתי את זה

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
פלאג-אין Read it later -פלאג-אין מעולה לשמירת אתרים בזמן גלישה, לא יכולה בלעדיו! :xyxthumbs:
פורסם

לא ניסיתי, אבל לא נראה לי שהוא עדיף על TooManyTabs...

פורסם

האם יש כמה תוספים לחסימת פרסומות או רק אחד? ואם יש כמה מה מהם הכי מומלץ?

פורסם

1. זה עדיף בהרבה.

2. אני מעדיף את clusterurl על פני שניהם, אני שומר לכל חודש את הטאב "לינקים לחודש X שנת 200X שלו" וזה הרבה יותר נגיש ונוח.

במיוחד כשהטאב הזה שמור במועדפים והמועדפים מסונכרנים על פני כל המחשבים שלי עם xmarks.

פורסם

1.מישהו מכיר תוסף שבולם פופאפים "אגרסיביים"? או תוסף שלפחות מונע עליתם של אתרים ספציפיים (שהמשתמש מגדיר) בכל מחיר?

2. תוסף כלשהו כמו TABGROUPS MANAGER? זהו תוסף שעושה טאבים לטאבים, כלומר מוסיף עוד שורה של טאבים שבה ניתן לארגן

את הטאבים של פיירפוקס (מאוד נוח כשיש הרבה טאבים פתוחים באופן קבוע). הבעיה עם התוסף הנ"ל שהוא מלא בבאגים.

פורסם

1. נסה את BlockSite

2. התוסף TABKIT מאפשר לך לקבץ קבוצת טאבים לטאב אחד בודד כשאתה לא קורא אותם ועוד כל מיני דברים טובים אחרים.

פורסם

משהו המליץ על תוסף read it later בשביל שמירה של אתרים

אני משתמש לשמירה בscapbook

מה עדיף?

פורסם

נסה את שתיהם ותראה מה לך עדיף

פורסם

1. זה עדיף בהרבה.

2. אני מעדיף את clusterurl על פני שניהם, אני שומר לכל חודש את הטאב "לינקים לחודש X שנת 200X שלו" וזה הרבה יותר נגיש ונוח.

במיוחד כשהטאב הזה שמור במועדפים והמועדפים מסונכרנים על פני כל המחשבים שלי עם xmarks.

מה עדיף על מה ומה זה clusterurl ?

פורסם

איזה באסה.

פירמטתי והתקנתי ווינדוס, אבל לפני כן שמרתי את הבוקמרקס, עכשיו אני מנסה לשחזר ולא מצליח.

\:

למה?

אני עכשיו לא זוכר גם איך אני משנה כשאני לוחץ על לינק במועדפים ונפתח טאב חדש בנפרד.

ואיזה תוסף זה שאני מסמן משפט ואז יש לי אופציות חיפוש: נגיד גוגל וכו'.

פורסם

מנסה לשחזר, איך?

דרך tab mix plus

פורסם

ואיזה תוסף זה שאני מסמן משפט ואז יש לי אופציות חיפוש: נגיד גוגל וכו'.

QTL?

פורסם

QTL?

מעולה.

אחלה דבר.

משהו שקוטל פופאפים, על מה אתם ממליצים?

- אגב, לגבי השחזור, מישהו אולי יודע להגיד לי לפי מה שרשמתי מה צריך לעשות בפעולה כדי שזה יעלה? כי אף פעם לא עשיתי שחזור של זה.

BOOKMARKS--ORGANIZE BOOKMARKS--IMPORT AND BACKUP

שמרתי את הקובץ, איך אני עכשיו מעלה אותו כדי לשחזר הכל חזרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים