פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים אמרת שמי שמאמין בקב"ה לא ימות. אז מה קורה למי שלא מאמין? או שגם הוא לא ימות (ואז מה ההבדל בעצם) או שהוא כן ימות ואז חוזרים להודעה הקודמת שלי.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים בסופו של דבר אני חושב שכולם מאמינים ברמה כזו או אחרת, לא לפסול הקיום של עילת העילות וסיבת כל הסיבות זה גם סוג של אמונה...אפילו דוקינס לא פוסל באופן חד משמעי.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אז אף אחד לא ממש מת? איזה כיף, אפשר להיות כופר, להנות בעולם הזה וגם בעולם הבא!
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מה אפשר לעשות שאתה אף פעם לא מוכן להסביר את עצמך? זה קשה, כשאתה כל הזמן אומר דבר והיפוכו.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מי שמגיע לגן עדן ללא הכנה מוקדמת - באופן טיבעי , לא יהנה . ( ברנארד שואו ).
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים דבר אחד אני לא מבין..בשביל מה יש דיון של דת ואמונה?הריי אם מישהו שכן מאמין מתווכח עם מישהו שלא מאמין אין שום דרך להוכיח מי צודק ???
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים זה הפח זבל המנטלי של האנשותיהדות היא דת מבין דתות רבות באנושות וגם לה יש אנשים כמו כל דת אחרת
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים דבר אחד אני לא מבין..בשביל מה יש דיון של דת ואמונה?כי תמיד נוצרים ויכוחים אז הדיון הזה נפתח כדי לשמור על כל הוויכוחים במקום אחד.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מה אפשר לעשות שאתה אף פעם לא מוכן להסביר את עצמך? זה קשה, כשאתה כל הזמן אומר דבר והיפוכו. איך אתה מצפה שהוא יסביר באופן ברור משהו שהוא לא יודע? : רוני, די כבר להביא את האתרים המפגרים האלה בתור הוכחות, כי הם לא.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אני הבנתי שאתה מנסה להחזיק את המקל משני קצותיו: אתה מעלה טענה וכשאתה רואה שאי אפשר להגן עליה, אתה מעמיד פנים שבכלל לא תמכת בטענה הזו.במקום לשלוח אותנו לחשוב לבד, אולי תסביר למה אתה מתכוון?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים רוני, די כבר להביא את האתרים המפגרים האלה בתור הוכחות, כי הם לא.תפסיק לכתוב דברים טיפשים. [לחברה כמותך.. אתאיסטים זה לא מופנה, כי שום דבר לא יעזור.]
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים Trademarkאני בטוח שאיסתרא לקח ת'זמן והבין למה התכוונתי.האם אתה הבנת?.לא לא הבנתי מה ההבדל בין מוות של גויים, לאי-מוות של מאמינים.ועצם מהיותי (ושל רבים אחרים) אטאיסט, אני פוסל כל כוח עליון (עד שכמובן לא יהיו הוחכות) ולכן לא כולם מאמינים בצורה או אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.