פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מה זה לעזאזל ואיך אני ניצל מזה ??זה נותן לי שגיאות בתקיה stdio.h אין שום שגיאה בתכנית שלי, מחקתי את כל השינויים שעשיתי לפני שזה התחיל וזה עדיין ממשיך.קימפלתי תוכנית אחרת והיא עבדה ככה שלא נראה לי שזה בעיה בקומפיילרHELP[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים תנסה למחוק תקובץ ספריה הקיים stdio.hותוריד אחד מהאינטרנט מחדשיכול ליהיות שערכת אותו בטעות או משהובכלל עשית include <stdio.h<?
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מחבר ברור שעשיתי.לא נראה לי שיש בעיה בקובץ stdio כי תוכניות אחרות שאני מריץ על הקומפיילר עובדות טובמאיפה אני יכול להוריד את זה ? לא מצאתי בגוגל
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מחבר #include "StudentsList.h"#include "CoursesList.h"#include "Menus.h"#include "Files.h"#include <stdio.h>#include <stdlib.h>extern FILE* fp1;extern FILE* fp2;void main(){ SList SL=MakeEmptyStudentsList(NULL); CList CL=MakeEmptyCoursesList(NULL); OpenMainFiles(); ReadFiles(SL,CL); MainMenu(SL,CL); DeleteSList(SL); DeleteCList(CL); CloseMainFiles();}
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים ניחוש שלי - אתה עושה באחד מהקבצים define שדורך על משהו בתוך stdio.h.(לא בטוח, אבל זה הדבר הראשון שהייתי בודק)
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מחבר רק אלה שמופיעים בc.1אני לא חושב שהבעיה היא בזה כי לפני כן הכל פעם מצויןרק אחרי שהוספתי כמה פונקציות זה קרה , מחקתי אותם וזה המשיך.יש מצב שאני שולח לך את זה ותריץ אצלך?
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים איפה בידיוק אתה משתמש בSTDIO? ולמה הגדרת מצביעים לקבצים, כאשר אתה לא משתמש בהם בכלל?ותעטוף כל קובץh ב:#ifndef _MYHFILE_H_#define _MYHFILE_H_//your original code comes here#end ifכאשר MYHFILE זה שם הקובץ שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מחבר אני משתמש בstdio בעוד 4 קבצי סיהגדרתי מצביעים לקבצים כי אני משתמש בקבצים בקבצים אחרים, במיין אני רק פותח אותם.כבר עטפתי כל קובץ h
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים אם אתה משתמש בהם בקבצים אחרים, אתה לא חייב לרשום אותם בקובץ הC שהראת. תרשום אותם רק בקבצים שאתה צריך להשתמש בהם.
פורסם 2007 באוקטובר 817 שנים מחבר אני צריך שהפעולות שמתבצעות בהם בכל קובץ סי יהיה רלוונטים לכל הקבצים כי אני משתמש בהם בכל הקבצים (אני יודע שאפשר לעשות גם בדרכים אחרות) .בכל אופן זה לא רלוונטי עכשיו . יש את הבעיה הזאת שבגללה התוכנית מושבתת זה לא נורמאלי זה נותן לי יותר מ100 שגיאות בקובץ stdio זה מגיע לגבול כמות השגיאות שהוא יכול להציג וכל השגיאות לא קשורות לתוכנית בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.