פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מישהו שזורק אבנים על המשטרהמישהו שמתבצר במקום שהמשטרה אסרה על כניסה אליומישהו ששופך סוכר למיכל דלק של כלים צבאייםמישהו שמקשיב לרב ולא לשלטון החוק בישראלזה פנאטאל תנסה להציג את המתנחבלים כתמימים, צריך 2 לטנגו ובמקרה הזה המובילים היו פורעי החוקסתמי/לא סתמי, לא חוקי וזהוכל נסיון להצדיק עבירה על החוק בטענה שגם בתל אביב עושים את זה היא פתטיתהבעיה הקשה היא שהם חושבים שהם מעל לחוקלא אמרתי בלוקים, אמרתי אבניםזרקו אבנים על המשטרה ואח"כ מתפלאים שהם חוטפים מכותעצם השהיה שם היתה בלתי חוקית מכיוון שהוצא צו שאוסר על כניסה למקוםכמו כן עצם השהיה שלהם שם ועמידתם לצד העבריינים מול החוק מראה על הכבוד שהם רוכשים לחוקים בישראל ולמשטרת ישראלכל ההתפרעות של המשטרה החלה עוד הרבה לפני- כבר בערב הקודם הם התנפלו על אנשים ולא יודע מה איתך אבל אם מישהו היה מנסה לדרוס אותי עם סוס אני הייתי מנסה להוריד אותו עם אבנים.תגיד עכשיו עם יד על הלב- אתה מאמין שהמשטרה מטפלת בכל בנייה לא חוקית באותה עוצמה??(אמנם היה עוד מקרה אבל זה היה לפני שנים).המשטרה זה לא איזה פרה קדושה שאסור להפריע לה. לפי התפיסה שרווחת בקרב הציבור שהיה שמה (ולדעתי זה נכון) שאי הימצאות שמה זה בפיירוש מסכן את הביטחון שבוודאי נמצא מעל כל גוף זה או אחר
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בערב לפני לא היו סוסיםהאנשים היו שם בניגוד לחוק, הרימו יד (ואבן) על שוטרים ואתה עוד מצדיק אותםאנשים שמרגישים שהם מעל לחוק ומחליטים לקחת אותו בידיים.פשוט מדהים.זה לא חשוב במה הם האמינו ומה היתה התפיסה שלהם, יש חוק והם כמו כולם צריכים לציית לו.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בערב לפני כן היו שוטרים שהרביצו לאנשים שעשו מנגל(והיו תושבי המקום ככה שהצו לא חל עליהם)תגיד לי. יש חוק מסוים ולך ברור שהחוק בוודאי הולך לגרום למות אנשים- אתה תציית לו או לא??
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בערב לפני כן היו שוטרים שהרביצו לאנשים שעשו מנגל(והיו תושבי המקום ככה שהצו לא חל עליהם)לא קונה את הסיפור ששוטרים באו והרביצו לילדים סתם כי בא להםתביא מקור (אמין) בבקשהתגיד לי. יש חוק מסוים ולך ברור שהחוק בוודאי הולך לגרום למות אנשים- אתה תציית לו או לא??איזו סיבה ריאלית יש לכך שימותו אנשים אם יפנו את עמונה?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני שמעתי את זה ממישהו שהיה שם וחטף מכות(ואני לא חושב שהוא היה פוצע את עצמו ככה)ואני מדבר על משהו כללי: כן או לא
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני שמעתי את זה ממישהו שהיה שם וחטף מכות אני לא הולך לקחת מילה של מישהו שהיה שם, הוא אפילו פחות אובייקטיבי ממך ואני מדבר על משהו כללי: כן או לא תשמע, אתה יכול להצדיק ככה הכול יגאל עמיר האמין שרבין מסכן חיים של אנשים ומסכן את המדינה אז הוא רצח אותו בתכלס אין שום סיבה שפינוי עמונה יגרום למות אזרחים אבל הם האמינו ככה, אז מותר להם לעשות מה שבא להם... ואם הם היו מאמינים שאם הם לא יקחו M16 ויסעו למסגד ויקצרו 40 מתפללים ימותו אזרחים גם היית מצדיק אותם?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אז של מקור ראשון אתה יכול לקחת?? או של שופטת שאמרה שכנראה זה נכון אבל זה" כבר עבר ואין טעם לפתח פצעים מוגלדים"(תירוץ מעניין לא??)אם תרצה אתה תמיד יכול להיכנס לאתר קטיף שמה ישנם רישומים מאוד מדויקים(וקצת יותר אמינים מבצלם מכיוון שהכל מתועד)ישנה סיבה ריאלית שאדם ימות כאשר 30 מטר מהבית שלו מתוכנן להיות בלוק של ערבים(אלא אם אתה מכיר ערבים ביהודה ושומרון שלא רוצים להרוג אותך)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אז של מקור ראשון אתה יכול לקחת?או של שופטת שאמרה שכנראה זה נכון אבל זה" כבר עבר ואין טעם לפתח פצעים מוגלדים"כן, תביא קישוראם תרצה אתה תמיד יכול להיכנס לאתר קטיף שמה ישנם רישומים מאוד מדויקים(וקצת יותר אמינים מבצלם מכיוון שהכל מתועד)לא בצלם אמינים ולא קטיףתביא לי מקורות כמו ידיעות/מעריב/הארץישנה סיבה ריאלית שאדם ימות כאשר 30 מטר מהבית שלו מתוכנן להיות בלוק של ערבים(אלא אם אתה מכיר ערבים ביהודה ושומרון שלא רוצים להרוג אותך)איך זה קשור לפינוי עמונה?עבר כבר מספיק זמן מהפינוי, מי מת?לשיטתך, אני יכול לעשות מה שבא לי, להתעלם לגמרי מהחוק בטענה שאני חושב שזה יציל חיים של אנשים.גורם לך לחשוב, אולי צריכים פחות שעות תורה ויותר שעות של אזרחות במקומות האלה...
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בעיתון בשבע של שבוע שעבר יש צילום של המסמך-אתה מוזמן לבדוק)מה שיפה בקטיף שהם מביאים גם הוכחות מצולמות- אלא אם אתה חושב שהם מפוברקותולאחר הפינוי הושג סיכום עם ראשי היישוב שהשטח יישאר ויהיה את אותו הסכם כמו עם השוק בחברוןעדיים לא ענית מה יותר חשוב לדעתך החיים או הציות לחוק
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מה שיפה בקטיף שהם מביאים גם הוכחות מצולמות- אלא אם אתה חושב שהם מפוברקותמה, הם הביאו תמונה של שוטרים מרביצים לילדים שעושים מנגלכמובן, הכול בלי סיבה, סתם כי בא להם לפרוק עצבים.עדיים לא ענית מה יותר חשוב לדעתך החיים או הציות לחוקאבל זה לא המצב, למה אתה ממשיך עם הקו הזה אם גם לך ברור שזה לא המצב?זה שהחלטת(ם) שזה החיים מול החוק לא הופך את המצב לכזהאפשר להתנגד לחוקים בצורה לגיטימית, למשל הפגנותאבל אם זה לא עוזר צריך לכבד את החוק.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים לא זה הביאו בעיתון מסמך של בית המשפט(שאני מניח שזה מספיק בשבילךאתה לא קורא לעמידה בידים שלובות בשם הפגנה??ומה אכפת לך לענות על השאלה הממש פשוטה: חיים/ חוק
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים ומה אכפת לך לענות על השאלה הממש פשוטה: חיים/ חוקאם זה וודאי אז ברור שהחייםעכשיו תסביר לי את הנקודה שלך או שנמשיך לשחק 21 שאלות?לא זה הביאו בעיתון מסמך של בית המשפט(שאני מניח שזה מספיק בשבילךאתה לא קורא לעמידה בידים שלובות בשם הפגנה??יש הפגנות חוקיות ויש הפגנות לא חוקיותהפגנות שמסכנות חיים של שוטריםהפגנות בהן זורקים אבנים על שוטרים הן לא לגיטימיותלא ראיתי בשום עיתון מסמך כזהבכל מקרה, איזו סיבה יש לשוטרים להתחיל להרביץ לילדים בלי סיבה?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים הסברתי לך כבר שכל זריקת האבנים החלה רק לאחר ההתפרעות של השוטרים(אתה תמיד להסתכל בתמונות-גם של הטלוויזיה)ואמרתי לך כבר באיזה עיתון תוכל למצוא את מבוקשךהוראות??(אלא אם אתה לא מכיר התבטאות מאוד בוטה של קצין בכיר במשטרה לגבי מה צריך לעשות עם מתנחלים)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם יש שוטרים שאשמים (ואני מניח שיש) צריך להעיף אותם מהמשטרהמצד שני, כל מי שהשתתף בהפגנות (הלא חוקיות) וכל מי שהשתמש באלימותאשם וצריך לעמוד על זה לדיןומי שזרק אבן על שוטר, לא אכפת לי אם השוטרים גם הרביצו לו עם אלות אח"כ, מגיע לו
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים 1.ואם יפטרו אותם בגלל שזה "כבר היה ואין טעם..." אתה תסכים איתי שזה ממש לא משפט צדק??2. מצטער אבל אאל"ט אין שום חוק האוסר על הפגנות ביו"שמה שאתה כנראה מנסה להכחיש שכל זריקת האבנים הייתה מש בסוף ולא באמצע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.