עבור לתוכן

טכ"ם - פרולוג

Featured Replies

פורסם

0_o

אני בי"ב ואנחנו לומדים פרולוג כבר 3 שנים ויש לי השנה להגיש עבודה של 5 יח"ל בנושא.

רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה (סביר שהוא עכשיו בצבא או אחרי..) ויכול אולי קצת לעזור לי ואולי אפילו לתרום את העבודה :o

פורסם

אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילך, לכן אם יש לך שאלות אז אתה מוזמן לשאול ונענה בשמחה (נשתדל לפחות).

פורסם
  • מחבר

חח, לא ביקשתי שיעשו לי, ביקשתי שאם מישהו זוכר את הסבל שכרוך בעשיית העבודה והוא כבר עשה אותה לפני כמה שנים אז אולי יתרום לי אותה.

פורסם

שזה פחות או יותר אותו הדבר שהשורה התחתונה היא שאתה לא תעשה את זה לבד.

פורסם
  • מחבר

בוריס, אם אתה לא יכול לעזור אז אין צורך להגיב.

אני חושב שיש כאן סיכוי לא רע שמישהו מספיק נחמד לנדב עבודה שהוא עשה לפני שנה שנתיים.

פורסם

בוריס, אם אתה לא יכול לעזור אז אין צורך להגיב.

אני חושב שיש כאן סיכוי לא רע שמישהו מספיק נחמד לנדב עבודה שהוא עשה לפני שנה שנתיים.

אני רק אומר לך, שלעשות בשבילך את העבודה/לנדב לך את העבודה זאת לא עזרה.

פורסם
  • מחבר

תשתדל לקרוא מה שאני הייתי מעוניין.

באחת מ 2 אפשרויות:

1. אם יש למישהו עבודה שהוא מוכן פשוט לתת לי.

2. אם אין כזאת אפשרות אז אני אאלץ להכין עבודה בעצמי, אבל אם יהיו לי אנשים שאני אוכל לשאול אותם פה ושם שאלות זה גם טוב.

פורסם

אוקי

אני עשיתי את העבודה הזאת שנה שעברה (עוד מעט מתגייס) בתיכון קלעי גבעתיים.

תכלס זה היו שלושה שבועות שישבתי מול מסך כחול ותכנתתי ותכנתתי ותכנתתי (מבין לאיפה אני הולך).

עבודה מאוד אגרסבית ומאומצת ובסוף כמו גדול קיבלתי 100 :)

אני לא יודע איך זה בביצפר שלך אבל אצלנו פתחו לנו את החדר מחשבים (קיבלנו מפתח ושיכפלנו יותר נכון...) והיה ממש סבבה לשבת ביחד כל המגמה ולעזור אחד לשני.

בסה"כ תקופה מדהימה מצד אחד ומצד שני לחץ לא נורמלי והרבה עבודה מול המחשב

אם אתה צריך עזרה תפנה בפרטי אני ישמח לעזור

ואפילו יש לי את הפרויקט שלי על המחשב עדיין

:) :)

פורסם

לצערך, הביטוי 'פרולוג' אומר גם 'פתח-דבר' בספרים (בניגוד לאפילוג- 'סוף דבר') ;)

פורסם
  • מחבר

0_o

פורסם

גם אני עשיתי 5 יחידות בפרולוג בכיתה י"ב (הפרויקט היה מציאת המסלול הקצר ביותר בין שתי נקודות על גבי מפה), אשמח לעזור, אבל לא "לתרום" - אחרי שעות של תיכנות והתמוטטויות עצבים העבודה הזאת הולכת איתי לקבר! ;)

פורסם

ok thanks =]

פורסם

גם אני עשיתי 5 יחידות בפרולוג בכיתה י"ב (הפרויקט היה מציאת המסלול הקצר ביותר בין שתי נקודות על גבי מפה), אשמח לעזור, אבל לא "לתרום" - אחרי שעות של תיכנות והתמוטטויות עצבים העבודה הזאת הולכת איתי לקבר! ;)

לא מכיר את פרולוג אבל זה נשמע לי קל..

אלגוריתם דיאקסטרא, isnt it?

פורסם

נוכן מאוד, האלגוריתם הוא אכן דיאקסטרא, אבל המימוש לו בשפת פרולוג אינו כל כך קל כשם המימוש שלו בשפת C, PASCAL וכ'ו.

לא קל, אבל אפשרי בההחלט. חבר שלי הצליח לעשות משחק דמקה בפרולוג, זה אולי לא אומר הרבה למי שלא מכיר את השפה, אולם מי שכן וודאי יגיד שזה הישג מכובד ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים