פורסם 2010 באפריל 2415 שנים ראיתי בסרטון הדרכה שלגרור את האייקון של תוכנה לסל המיחזור מוחק אותה זה לא כך?ממש לא, כל הזבל והשאריות נשארים במערכת.זאת שטות שהרבה מקיסטים רוצים להאמין.הינה תוכנה מומלצת עבורך:http://www.appzapper.com/
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים ממש לא, כל הזבל והשאריות נשארים במערכת.זאת שטות שהרבה מקיסטים רוצים להאמין.הינה תוכנה מומלצת עבורך:http://www.appzapper.com/ אתה רציני?אתה רוצה להגיד לי שאידיגיטל משטים בלקוחות שלהם?ומה הדיבליות הזו לא לאפשר הסרת תוכנות ?
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים חמור מאוד על גבול הסנסציהיש עוד הרבה דברים מרגיזים במק, אבל... אני לא רוצה לעורר פה קרבות פאנבוייס.בכל מקרה המסקנה שלי: מאז חלונות 7 אין מה לחפש במק מעבר לדברים שכתבתי הנ"ל.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים אורי צודק לגבי כך שתוכנות משאירות שאריות במערכתאבל זה עדיין מצב הרבה יותר טוב מאשר במערכת windowsשם גם הuninstaller משאיר שאריות ויותר גרוע משאיר רישומים בregistryזה חלק ממה שגורם למערכת חלונות ישנה להיות הרבה פחות זריזה מחדשהבמערכת osx (או linux) השאריות אולי תופסות שטח דיסק, אבל זה יחסית זניח ולא משפיע על הביצועים
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים זה כמו שימכרו לי סוס שיכול רק ללכת בלי אפשרות לעצור אני אתמודד עם זה זה לא נוראי אבל זה רק מראה שאפל הם פחות חברת תוכנה והם משקיעים יותר בחומרה שלהםחברים שראו את הimac 27 ששאלתי בחדר לא רצו ללכת הביתה בזה הם טוביםבתוכנה יש להם עוד על מה לעבוד ֿנראה איך תראה 10.7
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים אורי צודק לגבי כך שתוכנות משאירות שאריות במערכתאבל זה עדיין מצב הרבה יותר טוב מאשר במערכת windowsשם גם הuninstaller משאיר שאריות ויותר גרוע משאיר רישומים בregistryזה חלק ממה שגורם למערכת חלונות ישנה להיות הרבה פחות זריזה מחדשהבמערכת osx (או linux) השאריות אולי תופסות שטח דיסק, אבל זה יחסית זניח ולא משפיע על הביצועיםאני לא מכיר את לינוקס לעומק, אבל מניסיון מעמיק עם OS X המצב יותר חמור עד כדי מצב של פתיחת יוזרים חדשים או לחילופין פורמט.אגב, חלונות 7 בהשוואה ל-XP בויסטה לא סובלת בכלל מהבעיה הזאת, ואני עובד עם קובצי RAW בפוטושופ מעל ל-1GB.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים אז אני לא יודע מה עשית למחשב המסכן הזה,אני מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאתבסה"כ במקרה הגרוע כמה קבצים מסכנים על הדיסק וגם זה במקרים חריגים(כי תוכנות "פשוטות" פשוט גוררים לסל מחזור ותוכנות כבדות מכיעות עם uninstaller בד"כ)
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים אז אני לא יודע מה עשית למחשב המסכן הזה,אני מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאתאולי יש לך מזל, אבל אני ועוד הרבה סובלים מהבעיה הזאת על מק, במיוחד בפוטושופ.http://marbleofdoom.com/data.php
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לא יודע מה הקשר בין מה שכתבת לקישור שנתתאבל אין לי ספק שאתה לא יודע יותר מדי על מה אתה מדבראולי עבדת על מק, אבל אתה לא באמת מבין איך מערכת הפעלה עובדת.זה סוג של שנאה כמו שהיתה לך בעבר למעבדי אינטל, פשוט מצאת תחביב חדשואין לי כח להכנס לויכוח עם "הייטבוי"
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לא יודע מה הקשר בין מה שכתבת לקישור שנתתאבל אין לי ספק שאתה לא יודע יותר מדי על מה אתה מדבראולי עבדת על מק, אבל אתה לא באמת מבין איך מערכת הפעלה עובדת.זה סוג של שנאה כמו שהיתה לך בעבר למעבדי אינטל, פשוט מצאת תחביב חדשואין לי כח להכנס לויכוח עם "הייטבוי"ידעתי שהויכוח יגיע לרמה הזאת, נו בסדר אני לא מכיר את המערכת רק חי ונושם אותה עוד מסיסטם 6.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים זה שאתה עובד עם "קבצי raw של 1gb" לא אומר שיש לך מושג איך עובדת מערכת unixולכן השטויות שכתבת על מה שקורה למערכת אחרי התקנות והסרות וכו' פשוט לא נכוןובטח שלא קשור ללינק שצירפת.למערכת הזאת יש יתרונות וחסרונות מול מערכת מבוססת windowsהתקנת/הסרת תוכנות זה בטח לא אחד החסרונות שלה ובטח שההשפעה של הפעולות האלו "הרסנית" הרבה יותר למערכת חלונות.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים זה שאתה עובד עם "קבצי raw של 1gb" לא אומר שיש לך מושג איך עובדת מערכת unixולכן השטויות שכתבת על מה שקורה למערכת אחרי התקנות והסרות וכו' פשוט לא נכוןובטח שלא קשור ללינק שצירפת.למערכת הזאת יש יתרונות וחסרונות מול מערכת מבוססת windowsהתקנת/הסרת תוכנות זה בטח לא אחד החסרונות שלה ובטח שההשפעה של הפעולות האלו "הרסנית" הרבה יותר למערכת חלונות.חלונות ישנה יותר מ7ב7 לא ניתקלתי בבעיה אחרי התקנה והסרת תוכנות מרובות הם שיפצו את הרגיסטרי הוא מתפקד טוב יותרמתי יגיע היום שמיקרוסופט יזנחו את הרגיסטרי ויתחילו לפתח פיתרון אחר?
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים הוא עדיין מתמלא בשטויות עם הזמן, וזה לא באשמת מיקרוסופט אלא באשמת uninstallers שמשאירים שם שטויותms לא יכולים לנטוש כ"כ בקלות את הרג'יסטרי בגלל backward compatibility
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.