עבור לתוכן

Mac vs. PC

Featured Replies

פורסם

אני אמרתי שביצועים זה לא הכול אלא כמעט הכול

ואל תהפוך את זה למגוחך

כבר לפני חודשיים, מראש צירפתי לך מסך ברמה (לפחות) של הMAC

וגם במפרט הנוכחי נתתי לך מסך ברמה גבוהה יותר

למעשה, בכל אספקט של המפרט שנתתי לך יש עליונות על הIMAC

ואתה ממשיך לטעון (טענות שאין להן כל ביסוס כמובן) שעוד X שנים הIMAC יתן ביצועים טובים יותר

ספר את זה למעצב בפוטושופ שיאלץ להתקע עם מעבד יותר איטי ועם מחצית הליבות, כרטיס מסך מובנה (שלוקח מהזכרון) וחצי ג'יגה זכרון

גם הוא יצחק

• תגובות 845
  • צפיות 273.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביצועים זה לא הכול, אבל זה כמעט הכול

כל אחד בפורום יעדיף מחשב חזק במארז בסיסי על פני מחשב חלש במארז HIGH END

אתה לא שם לב שאתה היחיד בדיעה הזאת?

עומרי בעניין של החומרה אתה צודק, אבל הקטע במק זה חווית השימוש וגם חבילות תוכנה בלעדיות של אפל כמו Final Cut ומושיין, שייק, תוכנות שאפשר רק לחלום עליהם ב-PC.

ת'אמת גם לי מפריע להיות מקובע על יצרן חומרה סגורה, אם המק היה רץ באופן חוקי על כל PC לא הייתי חושב פעמיים לעבור.

פורסם
  • מחבר

אין לטענות שלי שום ביסוס חוץ מלמשל העובדה שהמחשב של אמא שלי שיצא עוד בימי OS9 יכול להריץ טייגר, לעומת זאת ה PC שאני קניתי קצת אחרי זה שיתאבד רק מהמחשבה להריץ ויסטה.

שאלה:

כמה פעמים התקנת מחדש את המערכת הפעלה במחשב שלך וכמה זמן יש לך אותו?

לי יש את המאק הזה שנתיים והוא לא הותקן מחדש מעולם.

נ.ב. ואו זה תמיכה ממקור לא צפוי, מי אתה ומה עשית ל Urib?

נ.ב.ב. כן הדגם ההכי בסיסי של ה iMac לא שווה בבדיוק בגלל הכרטיס מסך המובנה ומעבד עם חצי מהקש (אם אני זוכר נכון) אבל בתור מכונת אינטרנט וסרטים בשביל תלמיד קולג' זה מחשב מושלם. מה לעשות לא כל הדגמים של אפל מתוכננים בשביל השוק הישראלי.

פורסם

עומרי בעניין של החומרה אתה צודק, אבל הקטע במק זה חווית השימוש וגם חבילות תוכנה בלעדיות של אפל כמו Final Cut ומושיין, שייק, תוכנות שאפשר רק לחלום עליהם ב-PC.

ת'אמת גם לי מפריע להיות מקובע על יצרן חומרה סגורה, אם המק היה רץ באופן חוקי על כל PC לא הייתי חושב פעמיים לעבור.

זה פועל לשני הכיוונים

יש הרבה יותר תוכנות שאפשר רק לחלום עליהן בMAC

אין לטענות שלי שום ביסוס חוץ מלמשל העובדה שהמחשב של אמא שלי שיצא עוד בימי OS9 יכול להריץ טייגר, לעומת זאת ה PC שאני קניתי קצת אחרי זה יתאבד רק מהמחשבה להריץ ויסטה.

מה זה אומר על הביצועים בתוכנות?

אם לPC יש מעבד חזק יותר, זכרון רב יותר וכו' הוא יהיה טוב יותר ברובם המוחלט של היישומים

כמה פעמים התקנת מחדש את המערכת הפעלה במחשב שלך וכמה זמן יש לך אותו?

לי יש את המאק הזה שנתיים והוא לא הותקן מחדש מעולם.

זה מאוד אינדבדואלי

אני מכיר מספיק אנשים שחיים עם WINDOWS תקופות ארוכות

אני למשל, מתקין רק דברים שאני צריך ולא כל שטות

המערכת שלי מתפקדת כמו ביום הראשון שהתקנתי אותה

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות יש שאפשר רק לחלום עליהן במאק?

ואתה לא ענית על השאלה בקשר למחשב שלך.

פורסם

OFFICE נורמלי

3ds Max

כל משחק שיצא בשנים האחרונות כמעט

ויש יוד, רק צריך לחפש.

המחשב שלי הוא לא דוגמה

אני כל הזמן משנה דברים

לפני חודש למשל היה לי UBUNTU...

פורסם
  • מחבר

יש למאק מספיק תוכנות שדומות ל-3DS עיין ערך Maya, Blender וכו'

כמובן שיש את Shake שלא קיימת לPC, מה שמספיק טוב להארי פוטר, שר הטבעות וקינג קונג מספיק טוב בשבילי.

וחוץ מזה חלק מאוד גדול מהמשחקים כן יוצאים למאק.

בקשר לאופיס אולי אני מקרה מוזר אבל השימוש שלי באופיס כ"כ קטן שאני מסתדר טוב מאוד עם NeoOffice(פורט של אופן אופיס בשביל מאק)

פורסם

עומרי, אני בעצמי מעדיף את ה-PC, אבל חושב שלבעלי מקצוע כמו עורכים, גרפיקאים, המק מאפשר להם לקבל מערכת הפעלה סגורה עם תאימות 99% לחומרה, בלי להתעסק בתחזוקה שוטפת.

אני לא דוגמא, כי אצלי זה דווקא הפוך, אני כן מעדיף שתהיה לי שליטה וחופש על החומרה של המחשב.

פורסם

יש למאק מספיק תוכנות שדומות ל-3DS עיין ערך Maya, Blender וכו'

חוץ מזה כמובן שיש את Shake שלא קיימת לPC, מה שמספיק טוב להארי פוטר, שר הטבעות וקינג קונג מספיק טוב בשבילי.

וחוץ מזה חלק מאוד גדול מהמשחקים כן יוצאים למאק.

בקשר לאופיס אולי אני מקרה מוזר אבל השימוש שלי באופיס כ"כ קטן שאני מסתדר טוב מאוד עם NeoOffice(פורט של אופן אופיס בשביל מאק)

השימוש באופס הוא אינדבדואלי, אני במקצוע שלי כל היום יושב על אופיס

אבל יש עוד

למשל, יש מספר לא מבוטל של תוכנות מבית AUTODESK שלא עובדים בOS X

ורובם המכריע של המשחקים לא עובדים (על כל אחד שעובד יש בקלות 10 שלא עובדים)

פורסם

השימוש באופס הוא אינדבדואלי, אני במקצוע שלי כל היום יושב על אופיס

אבל יש עוד

למשל, יש מספר לא מבוטל של תוכנות מבית AUTODESK שלא עובדים בOS X

ורובם המכריע של המשחקים לא עובדים (על כל אחד שעובד יש בקלות 10 שלא עובדים)

זה המחיר שצריך לשלם, למי שרוצה לבחור בפלטפורמה של אפל.

פורסם
  • מחבר

זה גם כי הכמות משחקים ל PC ענקית ולא כל משחק בדיוק שווה שיעשו לו פורט.

איזה משחקים טובים שיחקת בשנים האחרונות? אני לא אומר שכולם קיימים למאק אבל אני מבטיח לך שמעל 10%.

פורסם

אתה לא משתמש באופיס

אני לא משחק משחקים

צריך להפנות את השאלה הזאת למישהו שכן :)

פורסם

EA חתמה על חוזה עם חברה שתעשה פורטים למשחקים החדשים שלה למאק, בניהם גם BF אם אני לא טועה ועוד רבים וטובים.

גם בליזארד (או האלו שמפתחים את ET) הציגו את המנוע החדש שלהם בכנס של מאק והם גם אמרו שהם יפתחו משחקים למאק

פורסם
  • מחבר

בליזארד מאז ומעולם פיתחו גם למאק, רוב המשחקים שלהם יוצאים בכלל על דיסקים שכוללים את שתי הגרסאות, סתם לדוגמה Warcraft 3 ו-WoW שקניתי בגרסאות PC רגילות לחלוטין עובדים לי גם על המאק.

EA פשוט הכריזו שהם יפתחו בעצמם למאק, גם לפני זה היו פורטים אבל אם אני לא טועה הם נעשו ע"י חברות שמתמחות בזה ולא ע"י EA עצמם.

וסתם דוגמה: החשיפה הראשונה של הפרוייקט הבא של ID הייתה על מאק.

פורסם

הקטע של המק מריץ גם WIN גורם למפתחים להתעצל, למה לבזבז כסף על פיתוח שאפשר להריץ WIN על המק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים