פורסם 2005 ביוני 1320 שנים חזרתי אחרי כמה ימים של העדרות ... אז ..אני רואה ששתי המערכות עדיין לא קרסו... איפה כל רואי השחורות של אינטל?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר קריסה לא מוסברת של AMD היום לפני כמה שעות[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אתה טועה, לא קריסה של AMD - כנראה היה משהו יזום - תסתכל על הגרף של INTEL - שניהם נפלו וחזרו באותו זמן. אם מישהו שם לב, לפני כמה שעות המסכים של שני המחשבים הראו מספר חלונות (לא יודע מה בדיוק הם הריצו), וצריכת החשמל ירדה לבערך 500W (מצטער שלא שמרתי את התמונות).עריכה: התמונה השניה מעודכנת יותר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים העידכון זמין באנגלית, וכולל עמוד נוסף:http://www.tomshardware.com/cpu/20050603/index.htmlעריכה:תוצאות סופיות (לפחות לפי הלינק):http://www.tomshardware.com/cpu/20050603/stresstest-20.htmlAMD מנצחת בקידוד ה MP3, בכיווץ WINRAR, בממוצע FPS ב FARCRY ובמספר ההרצות.INTEL מנצחת בקידוד ה DIVX.לא ברור לי איך התוצאות סופיות, כאשר המבחן עדיין רץ...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אלו לא תוצאות סופיותאלו היו התוצאות לפני שאיפסו אותם והתחילו את הבדיקה מחדש
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים היה איפוס של שני המחשבים, לפי התמונות/נתונים של INTEL, ביטלו את ה HT (כלומר רק 2 מעבדים פועלים).
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים למה ביטלו??כנראה כדי לבדוק אם האיטיות של הAMD בקידוד זה בעיה שלו או שבעצם בעיה במתזמן של הווינדוסהיה עדיף אם היו ממשיכים את הבדיקה עם HT אבל בודקים עם מערכת הפעלה נורמלית כמו לינוקס
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר כפי שזה נראה עכשיו ה HT עושה את ההבדל ל Intel ומאפשר לו לבצע יותר בו זמנית
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אז אכן הסיבה זה HT כמו שחשבתי. מה שמעניין זה שבשאר המבחנים: אודיו - אינטל מוביל בכ 20% RAR - ה AMD מוביל בכ 10% משחקים - האינטל מוביל בכ 10%. כלומר, אז מה אפשר להגיד לגבי הביקורות בהן במולטיטסקינג ה AMD "לקח"?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים קשה להסיק מסקנות כלשהן, כי בעת ביטול ה HT אתה משפיע על 2 גורמים - גם על מערכת ההפעלה וגם על המעבד.הייתי שמח לראות תוצאות גם ממערכות הפעלה אחרות.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אז אכן הסיבה זה HT כמו שחשבתי. מה שמעניין זה שבשאר המבחנים: אודיו - אינטל מוביל בכ 20% RAR - ה AMD מוביל בכ 10% משחקים - האינטל מוביל בכ 10%. כלומר, אז מה אפשר להגיד לגבי הביקורות בהן במולטיטסקינג ה AMD "לקח"? אינטל לא מוביל במשחקים,יש לו פחות פעמים. וזה באמת מולטיטסקינג רציני,עם 4 משימות כאלה אין מקום אפילו לכתבן,עם היו סוגרים למשל את הקידוד וידאו ואת הRAR אז הAMD היה מראה מה הוא שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.