עבור לתוכן

זהירות מגלקסי 3S מזויפים

Featured Replies

פורסם
פורסם

תודה על הפרסום

פורסם
  • מחבר

יש כל מיני שטויות בתחום הזיופים

אתה הראתה סוג של רמאות נטו ,ולא סתם זיוף רגיל

אבל כאחד שאוהב לקרוא ולצפות בזיופים ,אני חושב שהרבה מהם משתפרים וחלקם באמת שימושים

הזיוף גלקסי S3 הזה לדוגמה ניראה לפחות שימושי

החומרה בטח נחותה משמעותית ,המסך בטח באיכות פחותה משמעותית

ואיכות הבניה והרכיבים בטח זבל

אבל לפחות המכשיר פועל בסדר ומריץ אנדרואיד

מה שמצחיק זה שחלק מהזיופים או מכשירים בעיצוב דומה למכשיר מינסטרים יוצאים לפעמים לפני שהמכשיר מינסטרים יצא לשוק

סתם לדוגמה ,מה זה מזכיר לכם ...

sku_148348_1.jpg

המוצר הזה זה קונסולת אנדרואיד זולה שמאוד מזכירה את הגימפאד של הWIIU שעוד לא הושק עדין

זה הגימפאד של הWIIU

images?q=tbn:ANd9GcRioPzmbxrrrrBZTUAUImx7aTuLBox5hBKTs6vzxmSfi08DI8Os

בעבר זיופים היו הרבה יותר גרועים ,לפחות היום הרבה זיופים אומנם נחותים משמעותית מהמוצר המקורי

אבל עדין אפשר לעשות בהם שימוש מסוים

פורסם

אני היחיד שחושב שמדובר בזיוף שסמסונג עצמם בנו למען חברות הסלולר האמריקניות והיבואנים הרשמיים?

שימו לב שהזיוף ברמה כל כך גבוהה שזה נראה טיפשי שהדפיסו sansung על הבטריה במקום samsung בתום לב.

לדעתי מדובר בטקטיקת הפחדה כדי למנוע קנייה של מכשירי sim free בין לאומיים ביבוא אפור או הזמנה מאתרים אירופאים ולהעדיף רכישת דגם אמריקאי מחברה מקומית.

פורסם
  • מחבר

שטויות ,סמסונג מרוויחה המון ממכירת מקורים

ולא חושב שתעשה דבר מטומטם כזה

חוץ מיזה יש דברים שהזיפנים עדין לא הצליחו להשיג טכנולוגית

ורואים את זה בסרטון

לדוגמה שהשם סמסונג לא מוטבע בפלסטיק בצורה חלקה ,שזה מצריך טכנולוגיה מיתקדמת יותר

באופן כללי לכל מוצר מינסטרים עולמי בתחום ,יש זיפנים שמנסים לרכוב על עיצוב דומה ושם דומה מספיק

למכור לאנשים תמימים

ליפעמים זה זיוף כולל אותו השם והלגו של המוצר המקורי ,ולפעמים זה מכשיר בעיצוב של מכשיר אחר אבל שם ולוגו שונים מספיק

ובחלק מהמיקרים שימושים אחרים

לדוגמה לפני הקונסולת אנדרואיד שהראיתי ,היה לאותה חברה מוצר דומה בעיצור PSP

כמובן המוצרים האלו מתומחרים גם זול יותר ,במיקרה של התמונה שהראיתי בסביבות ה70$

אבל זה כמובן מגיע על חשבון חומרה\חומרים\ואיכות בניה

פעם קניתי שלט WII ונונצק מזויף (ידעתי מראש ) במחיר זול מאוד

רק קי רציתי אותם למשחק מאוד מסוים באמולטור ,וזה פשוט לא תיפקד בצורה טובה

במיוחד האנלוגית בנונצק

אבל אמרתי פאק עם זה ,קניתי זול וזה מה שקיבלתי

פורסם

סאמסונג לא יכולים לתבוע אותם!

על מה יתבעו? על מכשיר מרובע עם פינות עגולות?

חוץ מזה, תביעות על פטנטים זה דבר שפוגע בקידמה הטכנולוגית ובצרכן על פי סאמסונג.

ודבר אחרון - זה בכלל לא מכשיר דומה - על הסוללה כתוב בפירוש sansung מה שהופך את זה למשהוא שונה לגמרי.

פורסם
  • מחבר

הם ישתמשו בלוגו ובשם של סמסונג על המכשיר

וגם עיצוב הקופסא זה לחלוטין

ואפילו זיפו את הממשק של סמסוג ,שזה מעטפת של סמסונג שרצה מעל האנדרואיד

ככה שכן סמסונג יכולים לתבוע אותם בהרבה ארצות

השאלה עם זה נפוץ מספיק בשוק לתבוע אותם ? ,יכול להיות שזה מופץ בארצות שסמסונג לא יכולה לתבוע בהם או שזה לא משתלם לה

אבל מישהו ניסה ליבא את זה בזול ולנסות לדחוף את זה בארצות הברית כמקורי ,ולעשות עקיצה ולברוח

פורסם

אני היחיד שחושב שמדובר בזיוף שסמסונג עצמם בנו למען חברות הסלולר האמריקניות והיבואנים הרשמיים?

כן

R U 4 REAL?

ורק כדי להניח את דעתך- לא חברה אחת מייצרת את כל רכיבי המכשיר. את הסוללה לא רואים ממילא, אז אין בעיה להזמין את הזול ביותר, אפילו אם כתוב סאנסונג.

המכשיר לא "כזה איכותי", רחוק מזה. אני פשוט חושב שיש לך ציפיות לא ריאליסטיות ממוצרים סיניים- נראה שאתה מצפה למשהו שיתפורר לך בידיים. הסינים מייצרים דברים איכותיים למדי (ביחס למחיר). זה לא "כזה איכותי", אבל גם לא מתפורר כמו שאתה מצפה.

פורסם

הם ישתמשו בלוגו ובשם של סמסונג על המכשיר

וגם עיצוב הקופסא זה לחלוטין

ואפילו זיפו את הממשק של סמסוג ,שזה מעטפת של סמסונג שרצה מעל האנדרואיד

ככה שכן סמסונג יכולים לתבוע אותם בהרבה ארצות

השאלה עם זה נפוץ מספיק בשוק לתבוע אותם ? ,יכול להיות שזה מופץ בארצות שסמסונג לא יכולה לתבוע בהם או שזה לא משתלם לה

אבל מישהו ניסה ליבא את זה בזול ולנסות לדחוף את זה בארצות הברית כמקורי ,ולעשות עקיצה ולברוח

אם לא הבנת עדיין, זאת היתה בדיחה על חשבון סאמסונג. ברור שזה זיוף לכל דבר.

כשאפל תבעו את סאמסונג על העתקת עיצוב האייפון במכשירי הגלקסי, סאמסונג היתממו וטענו שאין בכלל דמיון ואיך אפל בכלל יכולה לתבוע על עיצוב של מלבן עם פינות מעוגלות.

אפילו עיוור יכול להבחין שהגלאקסי הראשון היה העתק כמעט אחד לאחד (לפחות מהחזית) של האיפון 3G/3GS.

כמו שכל הטאבלטים של סאמסונג נראים משום מה בדיוק כמו אייפד.

סאמסונג טענו ברוב חוצפתם שפטנטים זה דבר שפוגע בקידמה, אבל לא מתביישים לתבוע את אפל על שימוש בטכנולוגיית דור 4 באייפון 5 (הם עוד יפסידו במשפט הזה כמו שהפסידו שתבעו את אפל על שימוש בטכנולוגיית דור 3).

עכשיו סינים מיצרים זיופים וגם חיקויים של הגלאקסי SIII, נראה מה יהיה לסאמסונג להגיד על זה.

פורסם
  • מחבר

בסדרה מסע בין כוכבים ,אני מדבר על המקורית

לפני שאפל מחשבים היתה קימת בכלל (לא יודע מתי הביטלס הקימו את האפל שלהם )

היה כבר טבלט ,עם עיצוב מספיק דומה

במסע בין כוכבים הדור הבא ששודרה הרבה לפני שהאיפון הראשון יצא בכלל או בכללי כל סמארטפון או טאבלטים שניראים כמו סמארטפונים מוגדלים

היה כבר טאבלטים דקים

ככה שבמיקרה הזה ספציפית סמסונג צודקת ,על העיצוב עצמו לא צריך להיות זכויות יוצרים כי הוא נעשה הרבה הרבה בעבר

גם עם לא במוצר אמיתי

ועם כבר מותג אמיתי יצאו טאבלטים המון לפני האיפד שהעיצוב שלהם היה די דומה

הטכנולוגיה שהאיפד הראשון יצא פשוט אפשר לעשות מכשירים דקים יותר וקלים יותר

ועם מסכי מגע מולטי טאץ

חוץ מיזה על הגלקסי רשום גלקסי ,למרות הדמיון בעיצוב לאיפון

וגם מערכת ההפעלה שונה ,והיא ניגזרת של לינוקס שזאת מערכת הפעלה פתוחה מאוד וותיקה

אולי הטענות של אפל בעניין הממשק משתמש של סמסונג נכונות ,אבל הרוב ניראה לי מאוד טיפשי

ולא סתם אפל תבעה את סמסונג ולא את גוגל ,כי אז המושבעים היו רואים 2 חברות מאמריקה

חברות כמו סמסונג לוקחות לאמריקאים המון עבודה וכסף ,וזה מישפט עם מושבעים

במדינות האחרות אפל לא הצליחה בתביעות שלה

פורסם

צודק, ראיתי עכשיו פרקים ישנים של סטארטרק ויש שם לקפטן קירק אייפון 5, לסקוטי יש אייפד 3 ולספוק יש מקבוק אייר.

כנראה שג'וני איב הוא גרופי של סטארטרק והעתיק את כל העיצובים מהסדרה.

איזה גנבים האפל האלה.

רק סאמסונג יצאו צדיקים - כשהעתיקו את האיפון (אופס - הוציאו מכשיר שבכלל לא דומה לאייפון), הם התאמצו מאוד ושמו לוגו של סאמסונג, למרות שיכלו לחסוך ולשים ישר לוגו של אפל.

נראה לי שעברת שטיפת מוח רצינית אם ככה אתה חושב. :kopfpatsch:

פורסם

טאבלטים היו הרבה לפני אייפד

מסך מגע בטלפון הרבה לפני אייפון

אז סך הכל נראה שאתה סתם פאנבוי של אפל

פורסם

טאבלטים היו הרבה לפני אייפד

מסך מגע בטלפון הרבה לפני אייפון

אז סך הכל נראה שאתה סתם פאנבוי של אפל

אוליי זאת פיצ'ה?

פורסם
  • מחבר

צודק, ראיתי עכשיו פרקים ישנים של סטארטרק ויש שם לקפטן קירק אייפון 5, לסקוטי יש אייפד 3 ולספוק יש מקבוק אייר.

כנראה שג'וני איב הוא גרופי של סטארטרק והעתיק את כל העיצובים מהסדרה.

איזה גנבים האפל האלה.

רק סאמסונג יצאו צדיקים - כשהעתיקו את האיפון (אופס - הוציאו מכשיר שבכלל לא דומה לאייפון), הם התאמצו מאוד ושמו לוגו של סאמסונג, למרות שיכלו לחסוך ולשים ישר לוגו של אפל.

נראה לי שעברת שטיפת מוח רצינית אם ככה אתה חושב. :kopfpatsch:

בניגוד אליך אני קונה כל מוצר לפי עלות תועלת ולא לפי שם החברה

עם תיתן לי מוצרי אפל בחינם אני לא יקנה מוצרים מתחרים

אומנם יש לי סמארטפון שסמסונג יצרה ,אבל זה בגלל שיש לו מסך 5+ וחומרה מספיק טובה לנצל את זה

עם לאפל היה אותו גודל מסך ואותו מחיר ,היתי מיתלבט הרבה יותר

יש להמוצרים שלה יתרונות וחסרונות ,כמו כל חברה אחרת

בעניין מסע בין כוכבים ,זה פשוט רעיון שקדם אפילו את המחשבים הביתים ,בזמן הסדרה המקורית מחשבים היו מאוד יקרים

מחשבים ביתים התחילו ליכנס לשוק בשנות ה70 של המאה הקודמת ,רק אז החומרה היתה מספיק זולה וקטנה פיזית להכניס אותם לבתים

אתה אולי יכול לצחוק על איך שניראה הטבלט בסדרה המקורית

אבל ככה מיכשור ניראה בזמנו ,היו נורות שסימנו כל מיני דברים ,והעיצוב היה עבה יותר ,ומגושם יותר

אבל למרות הכל היה שם מסך מלבני עם שימושי טאבלט

לא אפל ולא סמסונג ולא מיקרוסופט ולא אינטל ולא IBM או כל חברה טכנולוגית אחרת המציעה את הרעיון

כותבי מדע בידיוני המציאו את זה

זה שחוק הפטנטים מחיב מוצר שבאמת יפעל ,זה כבר דבר אחר

אבל במיקרה הזה זה ניראה לי מטומטם ,פשוט כי ההתקדמות הטכנולוגית גרמה לזה

רוב הדברים באיפון ואיפד והגלקסי היו לפני בשוק ,פשוט לא חוברו בצורה נוחה כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים