עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בישראל צועקים יוקר מחייה גבוה אבל תמיד שוכחים לציין עובדות שנוגע שאנו זולים יותר למה ? פוליטיקה צבועה . מחיר בארה"ב 70$ מחיר בישראל - 49 ש"ח https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/UnlimitedExtra.aspx?utm_source=kamaze&utm_medium=link&utm_campaign=UnlimitedExtra http://www.cnet.com/news/t-mobile-brings-back-unlimited-data-for-all/

• 25 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by דניאל נ,

שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by digitalseeker,

אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?

7. אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  8. Started by ohad5g,

היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by RJ1,

הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by gillk1,

אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by -LosNir-,

שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. Started by AreaDooM,

אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. אני מחבר את המכשיר למחשב והוא רושם לי (במכשיר עצמו) do not disconnect. במחשב נפתח לי כונן חדש ואני רואה שזה לא עובד כמו כל MP3.... צריך פה איזה תוכנה? מה זה itunes? איך עובד כל העסק הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by pc34,

תגידו איך הlg prada 3 ?שווה לgalaxy s2 ? ועוד שאלה יש איזה רום לנצ'ר או משהו כזה שמשנה את העיצוב המשעמם של הממשק?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. היי אני מחפש טאבלט 7" בסביבות ה-1500 שקלים... אני רוצה שיהיה בו 3G,ולא פחות מ16GB וכמובן רז' טובה. האם נקסוס 7 זה הטאבלט האידיאלי? אם לא,בבקשה פרטו ותנו טאבלט מתחרה אחר.. ועוד שאלה: יוצא \יצא טאבלט חדש בזמן האחרון של אסוס? אם כן איזה? תודה רבה

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by dragon772,

אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by deannahum,

אהלן, אני מעוניין במכשיר Zen Vision: W אבל לפני שאני קונה אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות : 1. האם הנגן (לא משנה מאיפה אני קונה אותו) תומך בכתוביות בעברית ? ואם כן באיזה שיטה ? האם זה נוח להצמיד כתוביות כמו ב-A2 ? 2. האם הFirmware upgrades של הZVW הם רציניים. כלומר האם צפויים שידרוגים בתחום העברית/תמיכה משמעותיים ? אני מפנה את השאלה בעיקר למשתמשי קריאטיב וותיקים לכל מכשיר כלשהו.. 3. למעט עניין הבטרייה ועניין ההקלטה מטלויזיה. מישהו יכול לציין נתון השוואתי צכריע בין ה-a2 לבין ה-ZVW ? (משקל, תמיכה, פיצ'רים) 4. בקשר לסוללה. כמה עולה סוללה לזן ? והאם קל להשיג כזאת ? (בארץ?!) תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Aviko,

יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by בויקה,

אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.